Home » , » Μπογδάνος: Απίστευτη δήλωση! Γουστάρει πολύ την...

Μπογδάνος: Απίστευτη δήλωση! Γουστάρει πολύ την...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 11 Αυγούστου 2019 | 1:53 π.μ.

 Γράφει ο mitsos175

Έλα να βλέπω κωλοτούμπες. Άντε, ποιος έχει σειρά; Μπογδάνο εσύ;
"Έχω όμως τη βεβαιότητα, ότι όλοι ευρισκόμενοι εντός της αιθούσης συμφωνήσαντες και διαφωνήσαντες, υπέρ ψηφίσαντες και κατά ψηφίσαντες την εν λόγω συμφωνία, θα βρεθούμε σύμφωνοι, στο ότι καλούμαστε να επιβλέψουμε την κατά το δυνατόν αυστηρότερη εφαρμογή της. Εισηγούμαι, λοιπόν, η Επιτροπή να ασκήσει εποπτεία και έλεγχο σε παραμέτρους τήρησης της συμφωνίας"!

Πω - πω - πω! Ζάχαρη η Συμφωνία - λέμε, μέλι! Πιο καλή δεν γίνεται. Όχι μόνο τη γουστάρει, αλλά θέλει να τηρηθεί κι αυστηρά! Μ' αρέσει που σκέφτεται έτσι βρώμικα. 
Μπορεί να έχει άχυρα στο κεφάλι του, αλλά στις τούμπες είναι κα-τα-πλη-κτι-κός! 

Φήμες λένε πως πολλοί νεοδημοκράτες κηφήνες, διαβάζοντας την τέως "προδοτική" και πρώην "καταστροφική" Συμφωνία, αυνανίζονται από ηδονή!
Προσωπικά δυσκολεύομαι να το πιστέψω, αν και χάρη στην Πατριδοκαπηλία βγήκαν αυτοδύναμοι. 

"Τώρα τα εθνίκια είναι τάβλα..."
Παρακαλούνται οι νεοδημοκράτες ψηφοφόροι που αισθάνονται την ανάγκη να χτυπήσουν το ξεροκέφαλο τους στον τοίχο, να βγάζουν τις περικεφαλαίες τους. Είναι κρίμα να χαλάσουν.

"- Μα έλεγε:
αυτό που θα μείνει θα είναι ένα αμφίαιμο έθνος ψευδομακεδόνων, οι οποίοι με τη στήριξη των προαιώνιων και παραδοσιακών εχθρών του ελληνισμού θα μας δημιουργήσουν πάρα πολύ σοβαρά προβλήματα". 
Μπούρδες έλεγε.

Αλλά κάποια βόδια, κάποιοι ανεγκέφαλοι, τον πίστευαν! 24.737 εντελώς ηλίθιοι τον ψήφισαν. 
Περαστικά κι υπομονή. 

Για να παρηγορήσω τα γαλάζια γίδια, τους λέω πως όλοι στη ΝΔ σαν αυτόν είναι. Πουλάνε τους ψηφοφόρους τους, αφού τους δουλέψουν ψιλό γαζί. 
Τους έκανα χειρότερα; Ας σκέφτονταν τότε λιγάκι στην κάλπη.

Έλα όλοι μαζί να τραγουδάμε.
"Μην παραχαράσσετε την Ιστορία 
Λουκούμι είναι η Συμφωνία"...
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

11 Αυγούστου 2019 στις 10:18 π.μ.

Το κρατος κ η αρχουσα ταξη του φυσικα εχουν συνεχεια.Αυτο εγινε κ με τα μνημονια κ τον συριζα.Ξερανε οτι θα τα συνεχισουν αλλα κατεβαζαν τον κοσμο για να ριξουν τον Σαμαροβενιζελο κ να παρουν την κουταλα.Ετσι κ η ΝΔ ηξερε οτι πραγματικη θα συνεχισει τις πρεσπες αλλα καρπωθηκε εκλογικα τα συλλαλητηρια.

Ανώνυμος
14 Αυγούστου 2019 στις 8:56 μ.μ.

κ? περιμενε λιγο να δεις για ποτε θα λεει οτι δεν εχεις αρκετους οργανους να σε 'προσεχουν' (για καθε φορα που καποιος τολμησει ετστω να βλεφαρησει να δεις για ποτε θα πεφτουν αναστροφες με τα 2000 προσληψεις νεων απο καθε αποψη, ξαναμενων, οργανων, τουτεστιν,μπουζουκλερι κ βαλε) . .

υγ. πρεπει ομως να αναρωτηθουν καποιοι, ειναι καν κ αυτα νεα? λολ λολ λολ

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger