Home » , » Επιστήμονες από τα Lidi

Επιστήμονες από τα Lidi

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 22 Αυγούστου 2019 | 9:51 μ.μ.

Είναι από τις φορές που η πνευματική σαπίλα κάποιων διανοουμένων και επιστημόνων δεν σου δημιουργεί απλώς αποστροφή αλλά και θλίψη αντικρίζοντας ένα κατάντημα ανθρώπων που θα περίμενες απ’ αυτούς να μην έχουν καμιά θέση με σκοταδιστικές αντιλήψεις.

Το λέμε αυτό γιατί αναγνώστης του ιστότοπου μας γνωστοποιεί ένα κείμενο που υπάρχει στην ιστοσελίδα της «Ιεράς Μητρόπολης Μόρφου» Κύπρου. Αυτό –το οποίο επικαλείται σαν πηγή ένα μπλοκ που αγνοούσαμε την ύπαρξη του- παραθέτει τις υπογραφές 52 επιστημόνων οι οποίοι παρουσιάζονται αλληλέγγυοι «του σεπτού Ιεράρχη της Ορθοδοξίας Μητροπολίτου Μόρφου κ.κ. Νεοφύτο». 
Το κείμενο που δημοσιεύουν αποτελεί αντίδραση στις κατηγορίες που δέχεται ο δεσπότης  «για ρατσισμό επειδή σε συγκέντρωση Χριστιανών είπε τα αυτονόητα, αυτά που πιστεύει η Εκκλησία και αυτά που παραδεχόταν η κοινωνία μας (σε Ελλάδα και Κύπρο) μέχρι πριν από λίγα χρόνια για την ‘κατά φύσιν’ και ‘παρά φύσιν’ σεξουαλική σχέση, για την ομοφυλοφιλία και για τις εκτρώσεις».

Πιθανόν να θυμάστε την «πιθανή επιστημονική εξήγηση της ομοφυλοφιλίας» που είχε δώσει αυτός ο δεσπότης ισχυριζόμενος ότι «ένα παιδί γεννιέται ομοφυλόφιλο επειδή κάποτε η μητέρα του έκανε πρωκτικό σεξ με τον πατέρα του και της άρεσε».

Αυτοί, λοιπόν οι 52 επιστήμονες, θεωρούν ότι σε βάρος αυτού του παπά υπάρχει «ανίερη, μαζική, ενορχηστρωμένη επίθεση» διότι «μαρτυρεί την διδασκαλία της Εκκλησίας» ώστε «να τρομοκρατηθούν Ιεράρχες και πιστοί για να μην μιλούν τον λόγο του Θεού και των Πατέρων».

Παραδιδόμαστε στην "λογική" αυτών των επιστημόνων και δηλώνουμε την αδυναμία μας να σχολιάσουμε το κείμενο τους.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
22 Αυγούστου 2019 στις 11:03 μ.μ.

ενταξει, καποιοι το προτιμουν στοματικο τι να κανομε τωρα? . .

23 Αυγούστου 2019 στις 4:03 π.μ.

Και θεολογικά είναι αιρετικός ο τράγος. Γιατί: Ο χριστιανισμός θεωρεί αμαρτία την ομοφυλοφιλία. Το αν είναι αμαρτία ο σεξουαλικός προσανατολισμός του κάθε ανθρώπου μην το σχολιάσουμε τώρα, είναι όντως δόγμα του χριστιανισμού πως οι gay δεν πάνε στον παράδεισο.
Όμως όσοι αμαρτάνουν είναι υπεύθυνοι για τις προσωπικές τους αμαρτίες. Δεν τιμωρούνται για αμαρτία άλλου. Εξαίρεση είναι MONO το προπατορικό αμάρτημα αλλά και πάλι να μην μπλέξουμε με άλλα δόγματα λόγω χώρου.
Εν πάση περιπτώσει, όταν λέει αυτά τα αντεπιστημονικά ο παπάς, λέει πως για τους gay υπεύθυνες είναι οι μητέρες τους. Άρα οι ίδιοι δεν έχουν αμαρτία ακόμα και σύμφωνα το χριστιανισμό. Στην ουσία μισογύνης είναι. Και βλάκας.
Βλέπετε, πως όταν κάποιος είναι φασίστας και προσπαθεί να καπελώσει τη θρησκεία, δεν γελοιοποιείται μόνο ο ίδιος, δημιουργεί ολοφάνερη αντίθεση και πρόβλημα στη θρησκεία, που δήθεν πιστεύει. Ο τύπος δεν είναι χριστιανός, είναι κομματόσκυλο. Κι αυτοί που τον στηρίζουν είναι ηλίθιοι και φασίστες.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger