Home » , » Σεμνή παράκληση προς το σεπτό Ιεράρχη Μόρφου να μας απαντήσει σε μια απορία μας

Σεμνή παράκληση προς το σεπτό Ιεράρχη Μόρφου να μας απαντήσει σε μια απορία μας

Από giorgis , Πέμπτη 25 Ιουλίου 2019 | 10:47 μ.μ.

Δεν κατανοούμε την ασέβεια που δείχνουν ορισμένοι/ες στους ιερωμένους, οι οποίοι αποτελούν την ιεραρχία της επικρατούσης θρησκείας.

Δεν αντιλαμβάνονται τις συνέπειες;
Ολα αυτά τα παρακολουθεί ο μεγαλοδύναμος και δεν αφήνει αναπάντητες τέτοιες συμπεριφορές.

(Οποιος αμφιβάλλει γι\ αυτό, μπορεί να επισκεφτεί τον ιστότοπο του αγίου Καλαβρύτων).

Θέλουμε δηλαδή να καυτηριάσουμε και να καταγγείλουμε στο χριστεπώνυμο ποίμνιο, τους αναιδείς που αδιαφορούν για την σωτηρία της ψυχής τους και κατεχόμενοι από το πνεύμα του Σατανά, απευθύνουν, με υποβολέα τον διάολο, κακεντρεχή σχόλια προς το πρόσωπο του αγίου Μόρφου, στην Κύπρο, αμφισβητώντας τις θεόσταλτες απόψεις του ιεράρχη.

«Οι gay γεννιούνται κατά την ώρα του πρωκτικού έρωτα ενός straight ζευγαριού, και μόνο αν αρέσει στη γυναίκα. Τότε, η επιθυμία αυτή μεταφέρεται στο έμβρυο. Κι αυτό είναι επιστημονικώς αποδεδειγμένο», είπε ο Μητροπολίτης.

Αποδεχόμενοι πλήρως αυτές τις θεολογικά και επιστημονικά τεκμηριωμένες απόψεις, οι οποίες μάλιστα όπως ακούμε να μας λέει ο ποιμένας Μόρφου, έχουν σαν αφετηρία τα λεγόμενα του αγίου Πορφυρίου, μας δημιουργήθηκε μια απορία.

Αν είναι δυνατόν θα παρακαλούσαμε τον ιεράρχη να μας βγάλει από την άγνοια μας.

Με δεδομένο ότι αν ένα  straight ζευγάρι που επιδίδεται σε πρωκτικό έρωτα τεκνοποιεί ομοφυλόφιλα παιδιά, αν το ίδιο ζευγάρι κατά την ερωτική πράξη εφαρμόζει την στάση 69, το παιδί που γεννιέται, γίνεται μαθηματικός;

Τα θεολογικά συγγράμματα και οι επιστημονικές γνώσεις του ιεράρχη αναμφίβολα θα μπορούν να μας δώσουν απάντηση.

Ζητώντας την ευλογία του Δέσποτα Κύπρου και πριν παραθέσουμε το οπτικό υλικό με το θεόσταλτο, εμπνευσμένο κήρυγμα του, προς το χριστεπώνυμο πλήρωμα, να στιγματίσουμε ξανά όσους  έχουν άγνοια για την εκκλησιαστική ζωή και τις διδαχές της, ενώ δεν φροντίζουν να προετοιμάσουν την ψυχή τους για την μεταθανάτια ζωή και έτσι άσκησαν κριτική, εκπορευόμενη από το ακάθαρτο πνεύμα στον άγιο Μόρφου.

Τους καλούμε να μετανοήσουν, για την έκφυλη διαβίωση που κάνουν, παραδομένοι στις υλικές και σωματικές απολαύσεις, χωρίς να φροντίσουν να γίνουν κοινωνοί των διδαχών των αγίων της θρησκείας μας.
Να ζητήσουν συγχώρεση από τον μεγαλόψυχο Θεό μας, να εξομολογηθούν σε ένα σεπτό Ιεράρχη μας -θα τους προτείναμε στον άγιο Αμβρόσιο και αν αυτός κωλύεται λόγω ηλικίας, ας απευθυνθούν στο άγιο Πειραιώς Σεραφείμ- και να ενταχτούν στην χριστιανική αδελφότητα.

ΑΜΗΝ

(Στο ψαλτήρι ο αμαρτωλός Γ.Γ)
  
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

26 Ιουλίου 2019 στις 10:10 π.μ.

Προς σεπτους: τριτη 30 ιουλη πληρωνει μισθους το δημοσιο.τρεξτε γιατι τα παιδακια σας θα μεινουν νηστικα.

26 Ιουλίου 2019 στις 6:29 μ.μ.

Συγνωμη αν μου επιτρέπεται :ειναι εμφανιση ανθρωπου αυτο που βλεπω στο video? Ειναι δυνατον το 2019 να υπαρχει ακροατηριο και να ακουνε αυτα?μου θυμιζει τον παπα της Δαφνης ντι μοριε ( η ταβερνα της Τζαμάικα)

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger