Home » , » Aστροπελέκι ο Μητσοτάκης. Σκέφτηκε απίθανο κόλπο για να επιστραφούν τα κλεμμένα από τους Βρετανούς αρχαία μας.

Aστροπελέκι ο Μητσοτάκης. Σκέφτηκε απίθανο κόλπο για να επιστραφούν τα κλεμμένα από τους Βρετανούς αρχαία μας.

Από giorgis , Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019 | 7:43 μ.μ.

Του Γ.Γ.

Οι τύποι είναι πραγματικά απίστευτοι! Βγαίνουν δημόσια και λένε ότι μαλακία τους κατέβει και μάλιστα κάποιες φορές πάνε να δώσουν επίφαση στις τοποθετήσεις τους, επικαλούμενοι τους πανεπιστημιακούς τίτλους τους!
(Το ότι οι δημοσιοκάφροι, ειδικά αν είναι του Σκάι, αφήνουν να περνάνε ασχολίαστες τέτοιες ηλιθιότητες και μάλιστα δείχνουν την συγκατάβαση τους, είναι πλεονασμός να το στηλιτεύσουμε).

Σε κάθε περίπτωση πάντως δεν μπορούμε να αφήσουμε ασχολίαστη την καινούργια μπουρδολογία που ακούσαμε και μάλιστα από έναν τύπο που μας παρουσιάστηκε σαν "εμπειρογνώμονας" στο παρακάτω θέμα.

Διαβάστε τι μας είπε σήμερα ένας διεθνολόγος, Αλέξανδρος Δεσποτόπουλος, λέγεται, προσπαθώντας να δικαιολογήσει την καραμπινάτη γκάφα που έκανε ο Μητσοτάκης, ζητώντας από τους Βρετανούς να μας δανείσουν τα αγάλματα του Παρθενώνα που μας είχαν κλέψει: 

"Εχω την αίσθηση ότι ο πρωθυπουργός έχει ρεαλισμό και δεν πιστεύω ότι είναι μια δήλωση που την έκανε απερίσκεπτα είτε επιπόλαια, Αν τα Μάρμαρα έρθουν στην Ελλάδα θα υπάρξουν πολλές νομικές επιπλοκές και θα είναι δύσκολο να αποχωρήσουνε μετά απ' την χώρα .... Αν θεωρηθούν ότι είναι κλοπιμαία υλικά θα παρέμβει τότε η ελληνική δικαιοσύνη και το ελληνικό δίκαιο. Αλλά αυτό ο πρωθυπουργός δεν μπορεί να το πει δημόσια"!

Ρε τι πανέξυπνο πρωθυπουργό που έχουμε και δεν το έχουμε αντιληφθεί: Ακου κόλπο που σκέφτηκε! Ζητάμε και μας δανείζουν οι Βρετανοί τα αρχαία που μας έκλεψαν, βγάζουμε μια δικαστική απόφαση και τα κατάσχουμε.
Αλλά επειδή αυτό δεν μπορεί να μας το πει δημόσια ο Μητσοτάκης, δίνει τα περιθώρια σε κάποιους ανίδεους, σαν τον σύντροφο mitsos175, να κάνουν κριτική στο αστροπελέκι μας.

Εχει απόλυτο δίκιο ο διεθνολόγος μας. Αλλωστε όταν εμείς χρίζαμε Παρθενώνες οι Βρετανοί έτρωγαν βελανίδια.

 Υ.Γ: Οι άνθρωποι δεν παίζονται ... είναι απίθανοι ... 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
4 Σεπτεμβρίου 2019 στις 11:14 μ.μ.

οχι δηλαδη παιζουμε αααχαχαχαχα!!! (κ ακουσα 1τρισεκατομυρια αρρωστα σημερα στη δουλεια κ ακομα κ ετσι, μου φτιαξες τη νυχτα, νασαι καλα μανα μου, να σου σηκωνεται με τις ωρες ως τα πολυ περασμενα γεραματα!!!)

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger