Home » , » Τέλειωσε το "παραδικαστικό κύκλωμα" που θα αποκάλυπτε ο Κουρτάκης και "ανακάλυψε" μαφιόζο πρώην Συριζαίο υπουργό.

Τέλειωσε το "παραδικαστικό κύκλωμα" που θα αποκάλυπτε ο Κουρτάκης και "ανακάλυψε" μαφιόζο πρώην Συριζαίο υπουργό.

Από giorgis , Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019 | 10:26 μ.μ.


Του Γ.Γ

Παραπολιτικό το σχόλιο αλλά δεν πρέπει να το προσπεράσετε. Κι αυτό έχει να κάνει με το γεγονός ότι συχνά οι καθεστωτικές εφημερίδες προαναγγέλλουν "αποκαλύψεις" οι οποίες "αναμένεται να προκαλέσουν πολιτικό σεισμό" και ενώ έρχονται με τυμπανοκρουσίες στην δημοσιότητα, στην πορεία εξαφανίζονται "ως μη γενόμενες".

Ανάλογες περιπτώσεις μπορούμε να σας θυμίσουμε πάρα πολλές. Στεκόμαστε όμως στον μετρ του σπορ. Κι αυτός δεν είναι άλλος από τον εκδότη και δημοσιογράφο των "Παραπολιτικών" Γιάννη Κουρτάκη.
Μας γράφει, λοιπόν, αυτός το τύπος: "Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης εντοπίστηκε σε τραπεζικό λογαριασμό πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ, το ποσό των 500.000 ευρώ. Τα χρήματα είχαν κατατεθεί σε γερμανική τράπεζα, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα, ο συγκεκριμένος πολιτικός δεν μπορεί να τα δικαιολογήσει από τα εισοδήματά του.

Η αποκάλυψη της πληροφορίας αναμένεται να προκαλέσει απρόβλεπτες εξελίξεις καθώς φαίνεται να μην είναι ο μόνος λογαριασμός που εντοπίστηκε".  

Αρχικά να του πούμε ότι ο Κουρτάκης έρχεται δεύτερος σ' αυτές τις "συνταρακτικές αποκαλύψεις". Είχε προηγηθεί η εφημερίδα "Εστια" που ανέφερε ότι εντοπίστηκε "μυστικός λογαριασμός πρώην υπουργού", σε Ελβετική τράπεζα, στον οποίον "κατέληξαν χρήματα από τον τροφοδότη λογαριασμός της Novartis".

Το θεωρούμε δεδομένο ότι ανάλογης βαρύτητας με το δημοσίευμα της "Εστίας" θα αποδειχθεί και το κείμενο του Κουρτάκη. Οτι είναι μια μπαρούφα δηλαδή. (Το ότι αναπαράχθηκε από δεκάδες δεξιές ιστοσελίδες ήταν αναμενόμενο.

Κάποιες μικρές επισημάνσεις. Το ότι ο Γ. Κουρτάκης ήταν ανέκαθεν το αγαπημένο παιδί της δεξιάς το βλέπουμε και από το γεγονός ότι έλαβε από το αμαρτωλό «Κέντρο Ελέγχου & Πρόληψης Νοσημάτων»  2.466.626 ευρώ (!!!), για να διαφήμιση τις δραστηριότητές του.
Στην περίπτωσή του συμβαίνει αυτό που γράφαμε σε περασμένη ανάρτησή μας: Αν έχεις κουμπαριά με την Ν. Μπακογιάννη, δικηγόρο τον Μ. Βορίδη και νταλαβέρια με εμπλεκόμενους σε υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών, από άσημος δημοσιογράφος γίνεσαι ιδιοκτήτης Ομίλου ΜΜΕ.

Με τον  Κουρτάκη συμβαίνει και κάτι άλλο. Είναι μόνιμος "διασπορέας ψευδών ειδήσεων" και όσο με πομπώδη τρόπο τις φέρνει στην δημοσιότητα με την ίδια μαστοριά της "εξαφανίζει".
Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό της προαναγγελίας αποκάλυψης που θα έκανε και η οποία "θα έφερνε σεισμό" σχετικά με "παραδικαστικό κύκλωμα που στήθηκε επί Τσίπρα".
Καμιά αποκάλυψη δεν έκανε κανένας "πολιτικός σεισμός" δεν δημιουργήθηκε και το ίδιο θα συμβεί και με τα όσα μας προαναγγέλλει τώρα.

Δεν μας ενδιαφέρει φυσικά η ανύπαρκτη αξιοπιστία της αστικής δημοσιογραφίας. Αλλά δεν μπορεί να μην υπογραμμίσουμε ότι δεξιές ιστοσελίδες που παριστάνουν ότι κρατούν ίχνη σοβαρότητας ανακυκλώνουν με τόση ευκολία τα εγκεφαλικά κατασκευάσματα ενός ομοϊδεάτη τους.  
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger