Home » , » Δικαστική μεθόδευση για να πέσουν στα μαλακά οι δολοφόνοι του Ζακ

Δικαστική μεθόδευση για να πέσουν στα μαλακά οι δολοφόνοι του Ζακ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019 | 7:52 μ.μ.

Οχι ότι αναμέναμε διαφορετική δικαστική εξέλιξη για τους δολοφόνους του Ζακ Κωστόπουλος απ' αυτή που μας πληροφορεί σήμερα η "ΕτΣ".

Αφού οι δολοφόνοι δεν κάθισαν ούτε μια μέρα στη φυλακή και το θέμα συρόταν για μήνες στις δικαστικές καλένδες, τώρα το δημοσίευμα που αναφέραμε, μας γνωστοποιεί ότι η πρόταση του εισαγγελέα προς το δικαστικό συμβούλιο, το οποίο θα εκδώσει το παραπεμπτικό βούλευμα στην υπόθεση της δολοφονίας του Ζακ Κωστόπουλου είναι στο "πιο ελαφρύ ποινικό πλαίσιο".
Προτείνει να παραπεμφθούν σε δίκη για το αδίκημα της πρόκλησης θανατηφόρου σωματικής βλάβης οι δύο φυσικοί αυτουργοί και οι τέσσερις αστυνομικοί και όχι για ανθρωποκτονία με δόλο ή ενδεχόμενο δόλο, όπως ζητάει η οικογένεια του θανόντος.

Και δεν είναι απλώς ότι αυτό το ζητάνε οι συνήγοροι της οικογένειας του θύματος. Είναι ότι ο εισαγγελέας που έκανε αυτή την πρόταση γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του το πόρισμα που έδωσαν στην δημοσιότητα οι ιατροδικαστές Νίκος Καλογριάς και Σουλτάνα Μαριανού, -αφού μελέτησαν τα αποτελέσματα της νεκροτομής, των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων- για τα αιτία του θανάτου του 33χρονου Ζακ Κωστοπούλου. Κι' αυτό είναι ξεκάθαρο.
Ο Ζακ Κωστόπουλος έπαθε ισχαιμικού τύπου αλλοιώσεις μυοκαρδίου από τα πολλαπλά τραύματα στο σώμα του, που προκάλεσαν έντονη διέγερση στον οργανισμό του και τον θάνατο του.

Με απλά λόγια τον Ζακ τον ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ.εν ψυχρώ.

Αν υιοθετηθεί από το δικαστικό συμβούλιο η πρόταση του εισαγγελέα θα έχουμε μια καραμπινάτη μεθόδευση από την δικαστική εξουσία να πέσουν στα μαλακά οι δολοφόνοι του Ζακ.

Υ,Γ:  Πέρα απ' αυτή την εξέλιξη να θυμίσουμε ότι μήνυση για ανθρωποκτονία από πρόθεση εναντίων αστυνομικών, κοσμηματοπώλη και μεσίτη έχουν καταθέσει οι δικηγόροι της πολιτικής αγωγής 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger