Home » , » Μακαρθισμός σε νέα έκδοση. - Η αλητεία του Γ. Παπαχρήστου

Μακαρθισμός σε νέα έκδοση. - Η αλητεία του Γ. Παπαχρήστου

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019 | 1:21 π.μ.

Ολοκληρωμένη παλινόρθωση του κράτους της σκληρής δεξιάς, χωρίς δόση Μακαρθισμού θα ήταν σκορδαλιά χωρίς σκόρδο. Και σε τέτοια λάθη δεν πέφτει η κυβέρνηση του Μητσοτάκη.

Η μακαρθική ρητορική της αντικομμουνιστικής «σταυροφορίας», τότε, οδήγησε χιλιάδες πολίτες να στοχοποιηθούν, να υποστούν διώξεις, και κάποιοι να εκτελεστούν, γιατί σύμφωνα με τον ΜακΚάρθι ήταν κομμουνιστές και "εχθροί της Αμερικής".

Σήμερα προφανώς οι συνθήκες έχουν αλλάξει, αλλά η νοοτροπία των ακροδεξιών παραμένει η ίδια. Το σχετικό "κρούσμα" που πληροφορούμαστε έχει "θύμα" τον στιχουργό Νίκο Μωραϊτη, ένα άτομο με έντονη παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ασκώντας δριμύτατη κριτική στην κυβέρνηση του Κούλη.  

Η "προγραφή" του έγινε από το νέο δημοσιοκαφρικό ντόμπερμαν της Ν.Δ., Γιώργο Παπαχρήστο, (Μιλάμε για τον "έγκριτο" δημοσιογράφο που σήμερα παρουσιάζεται επιτελικό στέλεχος του One Channel και σύμβουλος έκδοσης των "Νέων". Να θυμίσουμε ότι το όνομα του φιγουράριζε στην "λίστα" Νικολούδη επειδή είχε στείλει εμβάσματα στο εξωτερικό πάνω από 2 εκατ. ευρώ, των οποίων την προέλευση δεν μπορούσε να δικαιολογήσει. Είναι μια απ' τις πολλές ιστορίες που τις έχει φάει το σκοτάδι).
Η "εκτέλεση" ποινής -που σήμαινε απόλυση- έγινε από την ιδιοκτησία του τηλεοπτικού καναλιού ΑΝΤ1 όπου εργαζόταν σαν κριτής, ο στιχουργός Ν. Μωραϊτης, στο μουσικό talent show «Final Four»,

Κοιτάξτε τώρα μια απίστευτη αλητεία του Γ. Παπαχρήστου. Γράφει έναν ολόκληρο λίβελο στην στήλη που διατηρεί στην εφημερίδα του Μαρινάκη εναντίον του στιχουργού. Και ενώ δεν έχει το παραμικρό να πει για την επαγγελματική επάρκεια του στιχουργού, στον ρόλο που του έχει ανατεθεί στο τηλεπαιχνίδι, απευθύνεται προσωπικά στον ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού καναλιού και του ζητάει να τοποθετηθεί στο αν ασπάζεται τις πολιτικές απόψεις που έχει εκφράσει στο twitter ο Νίκος Μωραϊτης (Τον πόνεσε πολύ οι μπηχτές του στιχουργού εναντίον του αφεντικού του)!!!
Στην ουσία δηλαδή επειδή δεν αρέσουν στον Παπαχρήστο, οι πολιτικές απόψεις του Μωραϊτη, ζητάει από τον Κυριακού να τον απολύσει, πράγμα που το επιτυγχάνει. (Δεν θυμίζει την αλήστου μνήμης κατηγορία των "συνοδοιπόρων του κομμουνισμού;).

Αλήθεια, από πότε ένας εργοδότης πρέπει να ελέγχει τις πολιτικές αντιλήψεις ενός εργαζομένου και μόνο αν συμφωνεί μαζί τους να τον προσλαμβάνει;;;!!!  Αν αυτό δεν είναι φασιστική αντίληψη κ. Παπαχρήστου, τότε τι είναι;  

 Μνημείο ρουφιανιάς, εμπάθειας, και κατευθυνόμενης δημοσιογραφίας, το κείμενο με τίτλο  «Μακριά γλώσσα», του Γ. Παπαχρήστου:  

«Μακριά γλώσσα

Στον ANTENNA, στο νέο πρόγραμμα του σταθμού, έχει ενταχθεί και η εκπομπή με μουσικά ταλέντα, ονόματι The Final Four. Η εκπομπή θα έχει και τετραμελή κριτική επιτροπή, ένα μέλος της οποίας ονομάζεται Νίκος Μωραΐτης.

Διαβάζω σχετικά με τον άγνωστο μου κύριο Μωραΐτη τα ακόλουθα στο site του Antenna: «Ο πιο καταξιωμένος στιχουργός της γενιάς του. Έχει συνεργαστεί με τους κορυφαίους του ελληνικού τραγουδιού (Αλεξίου, Γαλάνη, Πρωτοψάλτη, Μητροπάνο, Χατζηγιάννη, Ρέμο κ.ά.) και τους έχει προσφέρει τεράστιες επιτυχίες, αλλά και διαχρονικά συγκινητικές στιγμές με την ιδιαίτερη γραφή του».

Μάλιστα και πολύ ωραία. Προχθές όμως στο Twitter ο τύπος αυτός, που απ' ότι κατάλαβα παραμένει ένας ακραία εμπαθής συριζαίος, ανήρτησε στο λογαριασμό του το ακόλουθο tweet:

«Me 2.000.000 ευρώ αγοράζεις ελληνική υπηκοότητα. Με 2 τόνους ηρωίνη αγοράζεις κυβέρνηση»!

Υποθέτω ότι ο κύριος Θοδωρής Κυριακού θα θελήσει να μας δώσει μια εξήγηση για το ποιος αγόρασε κυβέρνηση με 2 τόνους ηρωίνη και ποια κυβέρνηση είναι αυτή και φυσικά εάν συμφωνεί με αυτή την εκτίμηση.

Επίσης, επειδή ο συγκεκριμένος συνεργάτης του με τον καλό τον στίχο και τη μακριά γλώσσα έχει και άλλες απόψεις, όπως για παράδειγμα κάτι που ανάρτησε την Πέμπτη, σύμφωνα με το οποίο «(...) οι κυβερνήσεις βγαίνουν χάρη στη διαστρέβλωση της πραγματικότητας των ΜΜΕ», όντως ο Antenna διαστρέβλωσε την πραγματικότητα ώστε να αναδειχθεί κυβέρνηση ΝουΔου;


Και τέλος, επειδή βαριέμαι να ανατρέχω στις ανοησίες τού περί ου ο λόγος, θέλω να ρωτήσω τον κ. Κυριακού αν έχει κάποιο σχόλιο για μία άλλη ανάρτηση στο λογαριασμό του συνεργάτη του: «Πιστεύετε» ρωτάει «ότι ο Μαρινάκης θα εξαντλήσει την τετραετία;»
Εσείς, κύριε Κυριακού, τι πιστεύετε, αλήθεια, για όλα αυτά;»

Υ.Γ: Ο Λ. Χαραλαμπόπουλος απέκτησε σοβαρό ανταγωνιστή για το ποιος θα γλύφει καλύτερα το αφεντικό τους. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger