Home » , » Τώρα οι θεούσες είναι τάβλα...

Τώρα οι θεούσες είναι τάβλα...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019 | 9:57 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Πολύ ενδιαφέρουσα η είδηση που διαβάζουμε και υπάρχει σχεδόν πανομοιότυπη σε όλες τις ενημερωτικές ιστοσελίδες:
«Κόκκινη κάρτα» βγάζει η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα στην αναγραφή του θρησκεύματος και της ιθαγένειας στα στοιχεία που τηρούνται στα σχολεία και στα απολυτήρια της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. 

H Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα έκρινε αντισυνταγματική, μη νόμιμη και αντίθετη στην Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) την αναγραφή του θρησκεύματος και της ιθαγένειας στα στοιχεία που τηρούνται στο σχολείο, στους τίτλους και πιστοποιητικά σπουδών της δευτεροβάθµιας εκπαίδευσης και στο πληροφοριακό σύστηµα «myschool», αλλά και στη δήλωση ότι ο µαθητής δεν είναι Χριστιανός Ορθόδοξος προκειμένου να απαλλαγεί από το µάθηµα των Θρησκευτικών.

Η απόφαση εκδόθηκε μετά από καταγγελία της Ελληνικής Ένωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΕλΕΔΑ) και της Ένωσης Αθέων.

Τώρα οι θεούσες είναι τάβλα... Καλλιόπη μου, ηρέμησε. Θα πάθεις τίποτε. Όχι καλό μου ταλιμπανιστήρι, δεν σε κάνει το απολυτήριο, η ταυτότητα, κανένα δημόσιο έγγραφο, άθεο. Αν δεν πιστεύεις πια, αυτό οφείλεται σε σένα, στην εμπειρία, τα συναισθήματα σου, στις σκέψεις σου. Σε κανένα "μαγικό" χαρτί.

Αυτό που γίνονταν με την αναγραφή του θρησκεύματος θύμιζε πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων. Ποιος είναι εθνικόφρων, χριστιανός, ετερόφυλος κλπ.
Η Ένωση Αθέων καλεί το υπουργείο Παιδείας να συμμορφωθεί προς την απόφασή. Θα συμμορφωθεί; Θα δούμε. Λογικά είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν.

Όμως πως θα το καταπιούν οι θεούσες; Αν κρίνω από την Καλλιόπη, με λίγη σόδα θα κατέβει μια χαρά. Μπορεί να μην τους φαίνεται, αλλά οι δεξιοί είναι "βαθιά λαρύγγια". Καταπίνουν τα πάντα. Φτάνει να είναι κυβέρνηση η ΝΔ.

Εδώ δέχτηκαν την "προδοτική", "καταστροφική", "επαίσχυντη", "διαβολική" - και δεν θυμάμαι τι άλλο - Συμφωνία των Πρεσπών. Τώρα είναι λουκούμι, μέλι. Είναι τόσο καλή, που πρέπει να τηρηθεί κατά γράμμα! Και τα λένε οι ίδιοι γελοίοι, που πριν τις εκλογές κατέβαιναν στα εθνικιστικά καρναβάλια, ντυμένοι βλάκες με περικεφαλαία .

Αν δεν κυβερνούσε ο Κούλης θα βλέπαμε καλόγριες, παπάδες, θεούσες και φυσικά τους σατανιστές φασίστες, να κάνουν παρόμοιες μαζώξεις. Θα γελούσαμε με τους Ταλιμπάν, που με εικόνες και σταυρούς στα χέρια (αγκυλωτούς και άλλους) θα κατέβαζαν καντήλια "κατά της άθεης κυβέρνησης που παίρνει τέτοιες αποφάσεις".
Αλλά με Μητσοτάκη τα γαλάζια γίδια βόσκουν ήσυχα και αναμασούν ότι διατάζει το κόμμα τους.

Ξίδι θεούσες; Πάει με το κουτόχορτο.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

4 Σεπτεμβρίου 2019 στις 10:42 μ.μ.

Χειρότεροι από το μπάτσους που βαράνε αλύπητα ανήλικους πρόσφυγες είναι οι αυτοαποκαλούμενοι "νοικοκυραίοι". Οι μπάτσοι, που δεν διορίστηκαν στην αστυνομία. Αυτοί που χειροκροτούν τους πραιτοριανούς. Θυμίζουν τους Ρωμαίους θεατές στο Κολοσσαίο, που ευχαριστιόνταν το αίμα και το θάνατο. Που ήταν με τα θηρία κι όχι με τους ανθρώπους.
Αλυχτούν κατά των δυστυχισμένων συνανθρώπων μας. Θεωρούν απειλή τον αδύναμο, ενώ τους πηδάει καθημερινά ο ισχυρός. Βρώμικοι στην ψυχή, δειλοί με τ' αφεντικά, θρασείς με τους ασθενέστερους, ξεφτιλισμένοι, κομπλεξικοί μισάνθρωποι βγάζουν το άχτι τους πάνω σε κείνους που δεν μπορούν να αντιδράσουν. Με μια λέξη φασίστες.
Είμαστε εναντίων των στρατοπέδων συγκέντρωσης. Οι άνθρωποι πρέπει να είναι ελεύθεροι. Όσοι δεν έκαναν κακό σε άλλους ανθρώπους, απαγορεύεται να φυλακίζονται. Κι εδώ είναι το παράδοξο του ναζισμού: Οι αθώοι κλεισμένοι σε στρατόπεδα ενώ απ' έξω τα καθάρματα ασύδοτα να εγκληματούν.
Οι φασίστες είναι φυσικά ισχνή μειοψηφία. Οι μαζώξεις των λυκανθρώπων θα ήταν για γέλια αν δεν ήταν επικίνδυνοι όσοι μετέχουν σ' αυτές. Μια ντουζίνα ηλίθιοι ακροδεξιοί, που είναι συνήθως η μεγαλύτερη "συγκέντρωση" τους (μετά τη νίλα στις εκλογές) είναι μεν λίγοι σε αριθμό, μπορούν όμως να προκαλέσουν δυσανάλογη καταστροφή.
Ακόμα κι αυτοί οι ελάχιστοι, πρέπει να πάρουν την πρέπουσα απάντηση: Θέλουμε τους πρόσφυγες, τους μετανάστες, τους αλλόθρησκους, τους άθεους, τους gay... Θέλουμε γενικά κάθε άνθρωπο. Δεν θέλουμε τα τέρατα του ναζισμού. Γιατί οι ακροδεξιοί είναι εγκληματίες και βλάκες.
"Τουρκόσποροι" και "παστρικιές". Με αυτές και άλλες χυδαίες εκφράσεις υποδέχονταν οι Έλληνες τους Έλληνες. Οι κάτοικοι της Ελλάδας όχι μόνο εκμεταλλεύονταν άγρια τους Έλληνες Χριστιανούς Ορθόδοξους, πρόσφυγες από τη Μικρά Ασία, αλλά τους κατηγορούσαν για κάθε τι κακό. Οι άντρες ήταν "τεμπέληδες", "τουρκόσποροι", "κακοποιοί"! Οι γυναίκες σαν πιο αδύναμες, ήταν στόχος περισσότερων κατηγοριών: Ήρθαν στην Ελλάδα δήθεν για να ξελογιάσουν τους άντρες! Ήταν "μάγισσες", "παστρικές"! Κι ας έφυγαν οι άμοιρες κακήν κακώς για να γλυτώσουν τη ζωή τους.
Οι "παστρικές" κι οι "τουρκόσποροι" εγκαταστάθηκαν σε όλη τη χώρα κυρίως όμως στη Μακεδονία. Κι έτσι άλλαξε η πληθυσμιακή σύνθεση της Μακεδονίας. Αν σήμερα κατοικούν στο Ελληνικό κομμάτι της, 95% Έλληνες, οφείλεται στους "τουρκόσπορους"!
Και κάποιοι απόγονοι προσφύγων, αντί να ρωτήσουν τους παππούδες, να μάθουν την αλήθεια, αυτοικανοποιούνται ντυμένοι καρναβάλια παριστάνοντας τους απογόνους του Βουκεφάλα, αφού οι απόγονοι του Αλεξάνδρου δολοφονήθηκαν όλοι.
Και τώρα μια μικρή ομάδα από βλάκες με περικεφαλαία αλυχτούν κατά των μεταναστών. Μην έρθουν στο χωριό τους! Ε λοιπόν θα τσακίσουμε το ρατσισμό, όπου τον βρούμε. Πόλεις ή χωριά. Αυτό που γίνεται είναι απάνθρωπο. Η επίθεση σε πληγωμένους είναι συμπεριφορά καρχαριών, όχι ανθρώπων.
Αν σεβόμαστε τους προγόνους μας, τον εαυτό μας και θέλουμε να λεγόμαστε άνθρωποι, οφείλουμε να βοηθούμε όσους έχουν ανάγκη. Και να διώχνουμε τα αρπακτικά που καραδοκούν.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger