Home » , , » Σε ένα μεγάλο φιάσκο εξελίσσετε το πογκρόμ μπατσάδικης καταστολής στα Εξάρχεια

Σε ένα μεγάλο φιάσκο εξελίσσετε το πογκρόμ μπατσάδικης καταστολής στα Εξάρχεια

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019 | 9:06 μ.μ.

Το γράφαμε και εχτές, αλλά αξίζει να το επαναλάβουμε.
Η κόντρα που έχει ξεσπάσει -για άγνωστους σε μας λόγους- μεταξύ Μητσοτάκη και Μαρινάκη μπορεί να καταφέρει απρόσμενα χτυπήματα στα "μαλακό υπογάστριο", σε ότι έχει σχέση στην επικοινωνιακή διαχείριση της επιχείρησης εκκένωσης των κατειλημμένων χώρων στα Εξάρχεια.
Κινδυνεύει δηλαδή η κυβέρνηση να μείνει μόνο με βασικά της προπαγανδιστικά φερέφωνα, τα ΜΜΕ που ανήκουν ο όμιλο του Αλαφούζου.

 Η εκτίμησή μας οφείλεται στο ότι ο επιχειρηματίας επέβαλε χτες στο δημοσιογραφικό του "ντόμπερμαν", Λευτέρη Χαραλαμπόπουλο, να γράψει ένα επικριτικό άρθρο για την κυβέρνηση σε σχέση με την κατασταλτική πολιτική που εφαρμόζει στα Εξάρχεια. Δημοσιεύτηκε αρχικά στο in.gr και αναδημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του "Βήματος".
Σήμερα πάλι άλλο ένα άρθρο στα "ΝΕΑ" -ανυπόγραφο αυτή την φορά- ρίχνει ξεκάθαρες μπηχτές στην κατασταλτική κυβερνητική πολιτική γράφοντας μεταξύ άλλων. «Το πρόβλημα είναι πολυσύνθετο και εξαιρετικά δύσκολο και είναι σίγουρο ότι θα προκαλέσει αναταράξεις και ΕΝΤΟΣ της κυβέρνησης».   

Και δεν είναι μόνο αυτό. Ολα δείχνουν ότι όλη αυτή η τεράστια αστυνομική αυτή επιχείρηση, που διαρκεί μια βδομάδα, εξελίσσεται σε ένα μεγάλο φιάσκο. 

Εκτός απ΄' το να ρίχνουν οι μπάτσοι δακρυγόνα και χημικά για να διαλύουν συναυλίες, και να δημιουργούν προβλήματα σε θαμώνες κλειστών κοινωνικών χώρων, δεν είχε κανένα αποτέλεσμα. Ούτε ένας πρεζέμπορας ή μαφιόζος δεν έχει συλληφθεί. (Την μόνη "επιτυχία" που ανακοίνωσαν οι μπάτσοι ήταν η προσαγωγή 14 εξαρτημένων ατόμων που έχουν πέσει στην λούμπα των ναρκωτικών). Κανένα οπλοστάσιο ή αποθήκη εξαρτησιογόνων ουσιών δεν εντοπίστηκε.
Αντίθετα, δημιουργήθηκε ένα κλίμα οργής, για το μπατσάδικο κατασταλτικό πογκρόμ στην περιοχή των Εξαρχείων, .κάτι που εκφράστηκε και με δημόσιες δηλώσεις.  
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

3 Σεπτεμβρίου 2019 στις 9:58 π.μ.

Για το αρθρο Χαραλαμποπουλου υπαρχει κ μια αμιγως πολιτικη εξηγηση:Ολη την δεκαετια των μνημονιων οσα δημοσια προσωπα(•καλλιτεχνες δημοσιογραφοι διανοουμενοι) το βουλωνουν η στηριζουν την πολιτικη αυτη ξεπλενουν το προφιλ τους με δυο τροπους.Ο πρωτος ειναι να δηλωνουν οτι συμπαθουν το κκε(πχ νταλαρας μητσιας κλπ) και ο δευτερος ειναι ξα δηλωνουν φιλοεξαρχειακοι αναρχιζοντες

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger