Home » , » Οι "κολασμένοι της γης" στο στόχαστρο της Νέας Μπατσοκρατίας

Οι "κολασμένοι της γης" στο στόχαστρο της Νέας Μπατσοκρατίας

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019 | 11:17 μ.μ.


Για άλλη μια φορά σήμερα, είχαμε την κυβέρνηση Μητσοτάκη να κάνει επίδειξη αυταρχισμού και κρατικής καταστολής.

Ετσι έστειλε τους ένστολους πραιτωριανούς του συστήματος να πετάξουν στον δρόμο οικογένειες προσφύγων και μεταναστών που είχαν βρει κατάλυμα στα υπό κατάληψη κτίρια στη συμβολή των οδών Σουρμελή - Αχαρνών και Μάγερ και  απέναντι στην Αχαρνών 22.

Είναι ένα σκηνικό που έχουμε δει αρκετές φορές το τελευταίο διάστημα. Η "αριστεία" της Νέας Μπατσοκρατίας να ανακαλύπτει τους "εχθρούς της κοινωνίας στο πρόσωπο των κολασμένων αυτής της γης.

«Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μάτια σας για να βλέπετε, τότε θα τα χρειαστείτε για να κλάψετε», έλεγε ο Σαρτρ.
Και μπορεί η κυβέρνηση της δεξιάς να ανακάλυψε ότι καλός ξένος είναι ο φραγκάτος ξένος. Και μόνο τούτος αξίζει να υπάρχει.
Για την κυβέρνηση ο φτωχός πρόσφυγας, ο αδέκαρος μετανάστης, δεν έχουν θέση στη ζωή. Και πρέπει να αντιμετωπιστούν σαν "απόβλητα" άτομα, σαν "εχθροί της κοινωνίας".
Παράλληλα η κυβέρνηση των "αρίστων" διοχετεύει με τις ενέργειες της το δηλητήριο του ρατσισμού και της ξενοφοβίας, στον ελληνικό λαό.

Χρέος μας είναι να σταθούμε δίπλα στα ταξικά μας αδέλφια που γι' ακόμα μια φορά βρίσκονται στο στόχαστρο της κρατικής καταστολής.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger