Home » , » Γρήγορα λίγη σκανδαλολογία. Χανόμαστε!

Γρήγορα λίγη σκανδαλολογία. Χανόμαστε!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019 | 5:57 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Λίγη σκανδαλολογία, το βασίλειο τους για λίγη σκανδαλολογία. Γιατί; Θα απαντήσω με ερώτηση: Πότε είπαμε θα συναντηθεί ο Κούλης με τον Τραμπάκουλα;
Αντιγράφω από το site του Σαμαρά, που κάνει ως τώρα σκληρή αντιπολίτευση στη ΝΔ του Μητσοτάκη:
"Ακυρώθηκε η συνάντηση..." είπαν στην αρχή χαρούμενοι. Μετά όμως το έκαναν "Έρευνα για την παραπομπή του Τραμπ ξεκινά η Βουλή των Αντιπροσώπων - Ακυρώθηκε η συνάντηση με Μητσοτάκη", για να μην "καρφωθούν".
Καλέ, μη λυπάστε τόσο. Το ξέρουμε πόσο "αγαπάτε" τον Κούλη.

"Η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ, Νάνσι Πελόζι ανακοίνωσε ότι η Βουλή ξεκινά μια επίσημη έρευνα σε βάρος του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ με το ερώτημα της παραπομπής, δηλώνοντας ότι κανείς δεν είναι υπεράνω του νόμου..."
Μπλα - μπλα - μπλα. Και το μήνυμα:

"Ακυρώθηκε η συνάντηση Μητσοτάκη - Τράμπ". Ούτε καν αναβλήθηκε! Ακυρώθηκε! Πάει δηλαδή, να 'ταν κι άλλη! Τέλος, πάπαλα!

Τα κάνουν κάτι τέτοια στις δικτατορίες. Κρύβεις τις λέξεις μέσα σε άλλες, για να μη σε πάρουν χαμπάρι οι λογοκριτές του κόμματος.

Ο Τραμπάκουλας έχει γραμμένο το Μητσοτάκη στα παλιά του τα παπούτσια. Αυτό λένε. Ο Κούλης πολύ θα ήθελε να τον συναντήσει, αλλά ο Τραμπ σκοτίστηκε. Το πολύ - πολύ να του στείλει καμιά φωτογραφία, να την προσκυνάει.

Πως το λεν οι παπαγάλοι; Διεθνούς κύρους ο Μητσοτάκης! Γκόμενος ο Κυριάκος! Αμ γι αυτό δεν συναντήθηκε. Γκόμενος ο ένας, γκομενιάρης ο άλλος, μας πηδάει, που μας πηδάει η Αμερική, μη γυρίζουμε πάλι τσόντες στο Λευκό Οίκο! Και δεν πάει λεκές στο κουστούμι.

Πάντως από την αχώνευτη τη Χίλαρι, η Μελάνια θα τα πήγαινε πολύ καλύτερα ως "καταλληλότερη απατημένη υποψήφια Πρόεδρος των ΗΠΑ".
Αλλά ο Τραμπ είναι Ρεπουμπλικάνος. Πηδάει μόνο στα πλαίσια των Προεδρικών του καθηκόντων. Εντάξει, κερατώνει, αλλά ως δεξιός οικογενειάρχης.

"Έχει διαφορά το δεξί από το αριστερό κέρατο"; Τι να σας πω. Νομίζω πως το δεξί φοράει γραβάτα.
Πίσω όμως στο Μητσοτάκη. Ο Σαμαράς τον γλεντάει:

Κούλη, θα συναντηθείς και με το Σουλτάνο! Τελικά δεν το γλιτώνουμε το Οθωμανικό...
Θα δούμε κι εκεί αγκαλιές και φιλιά; Κανονικά πρέπει να υπάρχουν προκαταρτικά στο sex.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger