Home » , » Απίστευτο χουνέρι σε κυβέρνηση και δυνάμεις καταστολής. - Επανακατάληψη της "Σπύρου Τρικούπη" (Βίντεο)

Απίστευτο χουνέρι σε κυβέρνηση και δυνάμεις καταστολής. - Επανακατάληψη της "Σπύρου Τρικούπη" (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019 | 11:52 μ.μ.

Απίστευτο χουνέρι δέχτηκαν οι δυνάμεις καταστολής με την αιφνιδιαστική οργανωμένη επιχείρηση ανακατάληψης του αυτοοργανωένου χώρου που είχε εκκενώσει η ΕΛΑΣ στα τέλη Αυγούστου στην οδό Σπύρου Τρικούπη, στα Εξάρχεια,

Το τι πανηγυρικό κλίμα επικράτησε μετά την εντυπωσιακή και απόλυτα επιτυχημένη αυτή επιχείρηση αναρχικών και αντιεξουσιαστών το βλέπουμε στο παρακάτω βίντεο που απαλλοτριώσαμε από το διαδίκτυο.
Πυροτεχνήματα, καπνογόνα και συνθήματα, δίνουν το "γιορτινό" αγωνιστικό πνεύμα που επικρατεί εκεί απ' τους δεκάδες συγκεντρωμένους.
"Ξινή" βγήκε η "επιτυχία" των κατασταλτικών μηχανισμών που θριαμβολογούσαν μαζί με το αστικό πολιτικό προσωπικό γιατί "κατέλαβαν" ένα κοντέινερ απ' την πλατεία Εξαρχείων.

Το πανό με το σύνθημα "Νο pasaran" που αναρτήθηκε στο υπό κατάληψη κτήριο και τα γεμάτα πάθος και αποφασιστικότητα συνθήματα που ακούμε στο παρακάτω βιντεάκι -ανάλογο οπτικό υλικό έχει αναρτηθεί αρκετό από χρήστες του twitter- μας δείχνουν, ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα που πάνε να μας παρουσιάσουν τα καθεστωτικά ΜΜΕ.

Μέχρι να ακολουθήσουν οι σχετικές δηλώσεις Πλεύρη και λοιπών ας απολαύσουμε το παρακάτω ηχητικό

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

21 Σεπτεμβρίου 2019 στις 8:00 π.μ.

μπράβο και πάλι μπράβο τα παιδιά!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger