Home » , » Το "ΚΕΠ των αναρχικών" και ο Θάνος Πλεύρης

Το "ΚΕΠ των αναρχικών" και ο Θάνος Πλεύρης

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019 | 9:42 μ.μ.

Πολιτική ανάλυση που σε αφήνει άναυδο, το νέο τουιτάρισμα του Θάνου Πλεύρη.
Ανακάλυψε ποιος ήταν ο πραγματικό ρόλος  του στεκιού που είχαν δημιουργήσει οι αναρχικοί στα "Εξάρχεια" ενός "πολιτικού περιπτέρου ενάντια στις μαφίες, την κρατική καταστολή και τον κοινωνικό κανιβαλισμό", σύμφωνα με τους ιδρυτές του.
Για τον βουλευτή της Ν.Δ., είχαμε ένα "ΚΕΠ αναρχικών", το οποίο πρόσφερε στους θαμώνες του "τεχνογνωσία για μολότοφ, λοστούς και εκρηκτικές ύλες".

Καμιά αντίρρηση για τα βαθυστόχαστα συμπεράσματα του στελέχους της κυβέρνησης των "αρίστων". Αλλωστε το τεράστιο αυτό κυβερνητικό επίτευγμα, την απομάκρυνση δηλαδή ενός κοντέινερ με βιβλία και πολιτικό υλικό, από την πλατεία των Εξαρχείων, συνάντησε την δημόσια επιδοκιμασία του πρωθυπουργού. 
Η "ανομία" και η "παραβατικότητα" που βασιλεύει στην περιοχή των Εξαρχείων δέχτηκε ένα καθοριστικό χτύπημα. 

Μια μικρή απορία μόνο. Σε ποια στοιχεία βασίζει την εκτίμησή του, το λαμπρό κυβερνητικό στέλεχος, το οποίο ονομάζεται Θάνος Πλεύρης;
Απ' ότι γνωρίζουμε η μόνη επαφή που είχε ο νεοδημοκράτης βουλευτής με την περιοχή των Εξαρχείων, είναι ένα προεκλογικό σποτάκι, διάρκειας 15 δευτερολέπτων. Αυτό το οπτικό υλικό που αποτέλεσε το ερέθισμα για να "γλεντήσει" απίστευτα το διαδίκτυο, τον Πλεύρη;

Φαίνεται όμως ότι ο εντολέας του Μπαλάσκας, καθιστά ενήμερο τον Πλεύρη για τα τεκταινόμενα στα Εξάρχεια. Οση αξιοπιστία, έχουν δηλαδή τα λεγόμενα του μπατσοσυνδικαλιστή, άλλη τόση βαρύτητα έχουν και οι εκτιμήσεις του νεοδημοκράτη βουλευτή.  
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

20 Σεπτεμβρίου 2019 στις 9:50 μ.μ.

Δημόσια στοχοποίηση καθηγητή στη Κέρκυρα από Πρόεδρο Ένωσης Απόστρατων Αξιωματικών Στρατού
http://diktiospartakos.blogspot.com/2019/09/blog-post_839.html

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger