Home » , , » Γκάλοπ Μαρινάκη: Μαζοχιστές και μαζοχιστές οι Ελληνες! - Μέχρι κι ο Ρουβίκωνας Μητσοτάκη θα ψηφίσει!

Γκάλοπ Μαρινάκη: Μαζοχιστές και μαζοχιστές οι Ελληνες! - Μέχρι κι ο Ρουβίκωνας Μητσοτάκη θα ψηφίσει!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019 | 9:55 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Κι έλεγα πότε θα ξανακάνουν δημοσκόπηση. Φαίνεται πως λεφτά υπάρχουν για να κολακεύουν και μ' αυτό τον τρόπο την κυβέρνηση των αδίστακτων, διεφθαρμένων κηφήνων.

Σε γκάλοπ λοιπόν, που έγινε (προφανώς στα γραφεία της ΝΔ), οι υπάλληλοι του Μαρινάκη είναι ευχαριστημένοι από τον Κούλη σε ποσοστό 55%. Το 41% δεν είναι, γιατί θέλει τον Αντώνη ή το Βαγγέλη.

Η ΝΔ, σύμφωνα πάντα με τους νεοδημοκράτες, θα σαρώσει. Θα πάρει τουλάχιστο 41% έναντι 23% του ΣΥΡΙΖΑ και πολύ του είναι. Δίνουν πέντε φάσκελα στο ΚΙΝΑΛ, 4% στη Λιάνα Κανέλλη, η οποία πλέκει ζιπουνάκι του Κούλη παρέα με τη Ντόρα, κι από τρία (με το συμπάθιο) στις υπόλοιπες τσόντες.

Έχω δει και πιο μούφα. Τότε με το ΓΑΠ που το 80% ήθελε Μνημόνιο. Ή τότε με το ΝΑΙ και το ΟΧΙ.
Δε βαριέσαι, νούμερα είναι. Δεν ρώτησαν όμως για τη Συμφωνία των Πρεσπών. Να υποθέσω πως το 55%, που είναι ευχαριστημένο, είναι για την κωλοτούμπα; Τόσο θα πάρει η Συμφωνία στο Δημοψήφισμα αν γίνονταν; Μικρό ποσοστό. Περίμενα 90% υπέρ. Τόσα λεφτά θα δώσει η ΝΔ στο αφεντικό, βάλτε λίγο παραπάνω ποσοστό. Ένα 23% ΦΠΑ.

Δεν ρώτησαν στη Σαμοθράκη λόγω του αποκλεισμού. Κρίμα, θα ήταν ακόμα μεγαλύτερο το ποσοστό. Κατενθουσιασμένοι όλοι! Έζησαν δυο βδομάδες σαν ναυαγοί, σαν ήρωες μυθιστορήματος ή ταινίας.

"Το πρώτο που πρέπει να προσέξει η κυβέρνηση είναι η ανεργία". Την προσέχει σαν τα μάτια της, μην ανησυχείτε. Θα την αυξήσει όσο μπορεί περισσότερο. Ήδη χιλιάδες από τις τράπεζες απολύονται, οπότε θα έχουν μπόλικο ελεύθερο χρόνο. Δαγκωτό ΝΔ!

Φυσικά πάνω από 80% θέλουν να τους βαράνε οι μπάτσοι. 70% από το ΣΥΡΙΖΑ. Αμ το ήξερα εγώ, πως ο Έλληνας είναι μαζοχιστής.
Βιτσιόζε μου! Δεν πειράζει, θα ψεκάσουν το γκλοπ με σπρέι, για να γλιστράει. Πιο σουρεαλιστικό δεν γίνεται. Θέλω ό,τι πίνουν αυτοί που έβγαλαν αυτό το νούμερο. Ό,τι κι αν είναι.

Και βέβαια ο Κούλης καταλληλότερος. Μόνο με 51%; Αδικία! Τουλάχιστον 200%. Κρατάνε μια πισινή, γιατί έρχονται τα ηλεκτροσόκ της ΔΕΗ. Δεν εννοώ μόνο τις λυπητερές. Έρχονται και πλειστηριασμοί. Εκεί να δείτε αποδοχή. 300%, 1000%.

Μέχρι κι ο Ρουβίκωνας Μητσοτάκη θα ψηφίσει! Σύμφωνα πάντα με τους δημιοσκόπους. Η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική, αλλά δεν πειράζει. Εδώ πίστεψαν κάποιοι πως οι Εγγλέζοι θα μας δάνειζαν τα μάρμαρα του Παρθενώνα, που άρπαξε ο Κόμης.

Μάλιστα το 17% των στελεχών της ΝΔ πιστεύουν πως ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει αντιπολίτευση!!! Εντελώς άσχετοι! Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι συμπολίτευση. Βασικά είναι σε αφασία που έχασε την εξουσία. Μέχρι να συνέλθει; Θα έχουν ροκανίσει και τα πατώματα οι γαλάζιοι.

Κανείς δεν κάνει αντιπολίτευση στη Βουλή. Κανένας πλην του Σαμαρά. Μέχρι να κάτσει σε καρέκλα, γιατί ο Κούλης τον έχει τιμωρία στο ένα πόδι σαν τον πελαργό. Κουράστηκε να κάνει το λελέκι. Οι άλλοι απλά κάθονται και ξοδεύουν το μισθό του βουλευτή.

Κι εμείς; Εμείς, όπως δείχνουν όλα τα γκάλοπ, θα φαγωθούμε τρισευτυχισμένοι.

Κι ένα δικό μου νούμερο: 99% των αρνιών είναι υπέρ του Πάσχα. Το 1% φεύγει για να το φάει ο λύκος.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

7 Σεπτεμβρίου 2019 στις 10:47 π.μ.

Κι ένα δικό μου νούμερο: 99% των αρνιών είναι υπέρ του Πάσχα. Το 1% φεύγει για να το φάει ο λύκος.

Ακριβώς έτσι. Με έκανες και γέλασα.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger