Home » , » Ο Κύρτσος "απαγγέλλει" Βελόπουλο

Ο Κύρτσος "απαγγέλλει" Βελόπουλο

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019 | 9:11 μ.μ.

Απόλυτα δίκιο έχει ο Κυριάκος Βελόπουλος που επαναλαμβάνει συνέχεια ότι η Νέα Δημοκρατία έχει κατακλέψει το πρόγραμμα του κόμματος του.
Το να επαναλαμβάνει όμως ακριβώς -με άλλες διατυπώσεις φυσικά- ο ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Γιώργος Κύρτσος, όσα ακούσαμε πρόσφατα από τον πολιτικάντη, πατριδοκάπηλο, χριστέμπορα, καταδικασμένο σαν απατεώνα αρχηγό της "Ελληνικός Λύσης", είναι αξιοσημείωτο.

Είχε βγει, λοιπόν, πριν από τρεις μέρες, ο Βελόπουλος, σε τηλεοπτική εκπομπή και μας είπε: "Αν θέλεις να είσαι σοβαρό κράτος, λες, αφού έχω μια εν δυνάμει πυρηνική βόμβα εντός της ηπειρωτική χώρας, δεν τους πας στην ηπειρωτική χώρα. Τους πας σε νησιά, ξηρονήσια, τους πας σε νησιά που δεν υπάρχουν κάτοικοι ώστε να μην υπάρχουν κοινωνικά προβλήματα (...) Δεν είναι ιδεολογικό το πρόσημό μου, είναι πραγματιστικό".

Παρουσιάζεται σήμερα ο Γ. Κύρτσος -άλλο δεξιό "μπουμπούκι" κι αυτό- να "απαγγέλλει", μέσα από τουιτάρισμα του, Βελόπουλο.
Κι αυτό είναι κάτι που μπορεί να θεωρηθεί ναι άκρως ανησυχητικό.

Κάνουμε αυτή την εκτίμηση με το σκεπτικό ότι ο Κύρτσος πέρα από βουλευτής θεωρείτε και προσωπικός φίλος του Μητσοτάκη. (Εχουν ξεπεραστεί κάποιες τριβές που υπήρχαν στο παρελθόν). Αν λοιπόν είναι "λαγός" και μας μεταφέρει κάποιες σκέψεις που υπάρχουν στο κυβερνητικό επιτελείο, είναι κάτι που δεν μπορεί να μας αφήσει αδιάφορους.  
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger