Home » , » Ο SKAI σερβίρει για τα γίδια

Ο SKAI σερβίρει για τα γίδια

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019 | 2:56 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Άλλη μια δημοσκόπηση αλά Παπαδόπουλο. Το γραφείο ρύπου της ΝΔ, ο SSkai, μας λέει πως οι νεοδημοκράτες είναι κατουρημένοι από τη χαρά τους. Θα αυξηθεί το ρεύμα, το νερό, αλλά η χώρα πάει προς τη σωστή κατεύθυνση. Ντουγρού για γκρεμό.

Διότι τι θέλει ο κομπλεξικός βλάκας με περικεφαλαία, που ψήφισε τη ΝΔ; Να ψοφήσει η κατσίκα του Συριζαίου γείτονα! Όπως πριν ήθελε να ψοφήσει ο Πασόκος, αλλά τώρα επειδή το ΚΙΝΑΛ στηρίζει τη ΝΔ, τον θέλει τον "πρασινορουφιάνο".

Κι ο Μητσοτάκης υπόσχεται πως έρχεται Πάσχα για τα πρόβατα τους ψηφοφόρους. "Εντάξει, θα μας γδάρει ο Κούλης, αλλά τουλάχιστο θα γδάρει και τους άλλους". Έτσι σκέφτεται ο ανόητος, ο Ελληναράς . 135% Μπροστά η ΝΔ! 
640% θέλουμε να πούμε το νερό νεράκι. Να το πληρώσουμε χρυσό.

Όταν όμως έκαναν δημοψήφισμα 2% πήραν οι Μπάμπηδες. Να το επαναλάβουμε; Που να τολμήσει ο Κούλης. Στα γκάλοπ πάει καλά. Η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική, αλλά αισιοδοξούμε. Τα πάει καλύτερα από ότι περιμέναμε. Δώσ' του όμως λίγο χρόνο και θα τα ρημάξει όλα, θα ανταποκριθεί σε όλες τις "προσδοκίες" μας.

Πως το είπαν αυτό με τη φωτιά; Α ναι! "Κάηκαν σπίτια αλλά σωθήκαν τα υπόλοιπα"! Καλέ πως δεν το σκέφτηκαν αυτό, να το ξεστομίσουν οι Συριζαίοι; Αλλά μέχρι τις εκλογές ελπίζουν πως θα ξεχαστούν πολλά.

Και με τις Πρέσπες πάμε καλά; Λουκούμι η Συμφωνία. Κάντε τώρα μια ερώτηση και γι αυτό. Τολμάτε; Σας παίρνει; Να πείτε τι; Ότι το 70% που ήταν έλεγαν όχι, τώρα λένε ναι;
Να υποθέσω ρώτησαν και για τη ΔΕΗ. "Θέλουμε αυξήσεις, να αυξηθεί τώρα το ρεύμα".

Να αυξηθεί! Με λίγο ηλεκτροσόκ δεν γίνεται δουλειά. Θέλει περισσότερα βολτ ο βλάκας ο ψηφοφόρος, για να βάλει μυαλό.

Κι όλες αυτές οι μαϊμούδες ξέρουμε γιατί φωνάζουν.
Κάτι θα φέρουν στη ζούλα και θέλουν άλλοθι.
"Για την παρτίδα και τη σύνταξή μου να δώσω". 80% υπέρ του ΓΑΠ και του Μνημονίου στην αρχή. Όταν όμως άρχισαν να πληρώνουν τα λάθη της κάλπης, μείον 30 μονάδες το ΠΑΣΟΚ. Στα τάρταρα.

Πάντως τα γαλάζια στελέχη ευχαριστημένα είναι. Γιατί να μην είναι; Έχουν πέσει με τα μούτρα στο φαΐ. Τέτοιο πλιάτσικο μόνο οι Σταυροφόροι έκαναν, όταν μπήκαν στην Κωνσταντινούπολη. Σεμνά και ταπεινά πάντα, γιατί είναι θεούσες.

Μόνο ο Σαμαράς είμαι δυσαρεστημένος. Το τι καψόνια του κάνει ο Κυριάκος! Του το αναγνωρίζω αυτό. Τον έχει τιμωρία. Καλύτερα να πήγαινε κατηγορούμενος στο δικαστήριο (θα τον έβγαζαν αθώα περιστερά), παρά οι νίλες από το Μητσοτάκη.
Περιμένει να τον κάνει Πρόεδρο της Δημοκρατίας! Ο Μητσοτάκης το Σαμαρά! Να το δω κι αυτό, να πέσει τέτοιο γέλιο που δεν ξανάπεσε.

SKAI παραγγέλλει, SKAI μαγειρεύει, SKAI σερβίρει και τα γίδια τρώνε το κουτόχορτο.
Για τον Αλαφούζο καμία δημοσκόπηση; Ποιο αφεντικό είναι πιο κουβαρντάς; 
Ρωτήστε μόνο τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, δεν πειράζει. Πως το είπαν; "Πάρε τον πούλο"; Αυτά είναι γκάλοπ.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger