Home » , , , » Σκοτώθηκαν μερικοί μπάτσοι; Συμφορά! Πνίγηκαν εκατοντάδες μετανάστες; "Εντάξει, μια συνηθισμένη μέρα"

Σκοτώθηκαν μερικοί μπάτσοι; Συμφορά! Πνίγηκαν εκατοντάδες μετανάστες; "Εντάξει, μια συνηθισμένη μέρα"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019 | 6:14 μ.μ.

Γράφει ο mitsos 175

Κάποιος συνεργάτης μπάτσων σκότωσε μπάτσους στη Γαλλία, γιατί τσακώθηκε με το διοικητή. Και τα ΜΜΕ βρήκαν αφορμή να προωθήσουν το φασισμό, σε Παγκόσμιο επίπεδο, αντί να αναλογιστούν γιατί οι μπάτσοι κι οι συνεργάτες τους είναι τόσο βίαιοι.

"Ο δράστης είχε ασπαστεί το Ισλάμ". Δεν θα το πιστέψετε, αλλά σκοτώνουν και οι χριστιανοί. Μάλιστα συνολικά έχουν σκοτώσει περισσότερους.
Σταυροφορίες, Ιερά Εξέταση, Πόλεμοι κλπ.
Οι Μουσουλμάνοι περισσότερους Μουσουλμάνους έχουν σκοτώσει στους μεταξύ τους πολέμους, όπως άλλωστε και οι αδελφοί εν Χριστώ έχουν σφάξει τους περισσότερους Χριστιανούς.
"Σφάξε τον πλησίον σου" ή κάπως έτσι.
Ε βεβαία που να τρέχουν να σκοτώνουν στην άλλη άκρη του κόσμου;

"Ήταν απόγονος μεταναστών". Αν δηλαδή ο δράστης δεν ήταν απόγονος μεταναστών θα ήταν εντάξει; Για τα ΜΜΕ ναι.
"Ένας παρανοϊκός που τον έπιασε αμόκ και έσφαξε τους συναδέλφους του". Δεν τρέχει και τίποτα. Σαν τους λευκούς Αμερικάνους, που παίρνουν ένα όπλο, μπαίνουν μέσα σε ένα σχολείο ή ένα χώρο που έχει κόσμο, κι όποιον πάρει ο Χάρος. Καθημερινότητα.

Σκοτώθηκαν μερικοί μπάτσοι; Συμφορά! Έρχεται το τέλος! Από το πρωί ως το βράδυ συγκλονισμένα τα ΜΜΕ.
Πνίγηκαν εκατοντάδες μετανάστες; "Εντάξει, μια συνηθισμένη μέρα" για τα άθλια φερέφωνα. Το πολύ - πολύ ένα "λυπόμαστε" για να μη τους πουν και ρατσιστές, που ξεπλένουν ολημερίς το φασισμό κι ας δούμε τώρα διαφημίσεις.

Μπάτσος ήταν καρδιά μου. Στην αστυνομία δούλευε. Μην απορείτε. Αν μπήκε, όπως εδώ, με μέσον...
Πόσοι και πόσοι μπάτσοι έκαναν έγκλημα; Να μετρήσουμε μεμονωμένα περιστατικά; Όσοι κι οι παιδεραστές κληρικοί. Αμέτρητοι!

"Πραγματική τραγωδία" είπε ο Μακρόν. Η τραγωδία είναι που κυβερνά αυτός. Ένας αδίστακτος διεφθαρμένος ιμπεριαλιστής που βομβαρδίζει μαζί με τους Αμερικανούς και που εκμεταλλεύεται άγρια τους Γάλλους εργαζόμενους. Κι αυτός κυβερνά χάρη στην πλειοψηφία του ενός τετάρτου, σαν το δικό μας τύραννο.

Να πούμε δυο λογάκια για τις θρησκείες. Όλες έχουν φανατικούς. Και όλες έχουν διφορούμενες Γραφές. Που κάποιοι τις ερμηνεύουν ως προσκλητήρια για πόλεμο και κάποιοι ως κείμενα που αγαπάνε την ειρήνη.

Όμως πέρα από τις θρησκείες, που σίγουρα διχάζουν, υπάρχει το Κράτος. Τι πολιτική ακολουθείται; Δημιουργείται κλίμα διχασμού, καχυποψίας; Προωθείται το μίσος,ο φασισμός;
Θα έχουμε ένταση και πιθανόν μάχες μεταξύ "αντιπάλων". Αφού αυτός είναι ο στόχος.
Η εξολόθρευση των μειονοτήτων. Και βέβαια κάποιοι δεν θα κάτσουν με σταυρωμένα χέρια.

Γιατί άραγε δεν είχαμε ISIS την εποχή του Ψυχρού Πολέμου; Δεν υπήρχαν φανατικοί; Ασφαλώς υπήρχαν! Σε κάθε εποχή υπάρχουν. Αν όμως η πολιτική τους αφοπλίζει, δεν μπορούν να επιβληθούν.
Στη Συρία πχ κατηγορούσαν χρόνια τον Άσαντ, ότι προστάτευε τους Χριστιανούς. Ήταν γραφικοί τύποι σαν τις δικές μας θεούσες, που γέλαγαν όλοι μαζί τους. Όταν όμως τους εξόπλισαν και τους χαρτζιλίκωσαν οι ΗΠΑ, έπαψαν να είναι απλά γελοίοι, έγιναν επικίνδυνοι.

Ο φασισμός με μαθηματική ακρίβεια οδηγεί σε πόλεμο. Μόνο ο κομμουνισμός οδηγεί σε πραγματική ειρήνη σεβόμενος τις διαφορές.
Ας έχουμε υπόψη πως οι δηλώσεις των φασιστών τους και τα εγκληματικά τους έργα γεννούν τρομοκράτες. Τον ISIS και τους άλλους ηλίθιους οι πολιτικοί της Δύσης τους καλλιέργησαν. Και τώρα τρώμε τους δηλητηριώδεις καρπούς.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger