Home » , , » Για το πώς ένας "ανεπάγγελτος τελμπεχανάς", μεταμορφώνεται σε ένα πρόσωπο με "πολύ μεγάλη πολιτική εμπειρία, που αφήνει παρακαταθήκες", ρωτήστε τον Αδωνη (Βίντεο)

Για το πώς ένας "ανεπάγγελτος τελμπεχανάς", μεταμορφώνεται σε ένα πρόσωπο με "πολύ μεγάλη πολιτική εμπειρία, που αφήνει παρακαταθήκες", ρωτήστε τον Αδωνη (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019 | 5:23 μ.μ.

Οχι δεν έχει κενά μνήμης ο Αδωνης Γεωριάδης. Απλώς είναι ίδιο του χαρακτήρα του να γλύφει εκεί που έφτυνε και να αλλάζει εκτιμήσεις του για πρόσωπα και απόψεις για καταστάσεις με την ίδια ευκολία που αλλάζει πουκάμισα.

Και επειδή οι φελλοί επιπλέουν στον βούρκο της πολιτικής ζωής, βρέθηκε να είναι αντιπρόεδρος της Ν.Δ και να ηγείται σε ένα απ' τα πιο σημαντικά υπουργία στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Μόνο ου έχει ένα μικρό προβληματάκι. Στην εποχή του διαδικτύου δεν υπάρχουν "λόγια που πετάνε".
Τα περασμένα λεγόμενα μένουν στο διηνεκές και οποιοδήποτε μπορεί να τα ανακαλέσει ανά πάσα στιγμή και να σε κάνει δημοσίως ρόμπα. (Αλλο τώρα αν εσύ είσαι τόσο παχύδερμο που δεν σε ενδιαφέρει να σε χλευάζουν και να σε εξευτελίζουν. Αρκεί να υπάρχουν δίποδα πρόβατα να σε ψηφίζουν. Και αυτό ακριβώς συμβαίνει με τον Μπουμπούκο).

Κάναμε αυτή την εισαγωγή γιατί ακούσαμε σήμερα τον Α. Γεωργιάδη να μας λέει σε τηλεοπτική εκπομπή της ΕΡΤ: "Ηταν από μόνη της σημαντική η παρέμβαση του πρώην πρωθυπουργοί, μετά από αρκετό διάστημα και όλοι παρακολουθούμε τι λέει ο Κώστας Καραμανλής με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Είναι ένας άνθρωπος με πολύ μεγάλη πολιτική εμπειρία και ένας πρωθυπουργός που ειδικά στην εξωτερική πολίτικη χάραξε γραμμές και άφησε παρακαταθήκες".

Τώρα πώς γίνεται ένας "ανεπάγγελτος, τελμπεχανάς", όπως ήταν πριν λίγο καιρό για τον Α. Γεωργιάδη ο Κ. Καραμανλής, να μεταμορφώνεται σε άτομο με "πολύ μεγάλη πολιτική εμπειρία" το οποίο "χαράσσει γραμμές και αφήνει παρακαταθήκες", μόνο ένας καθηγητής της "Ελληνικής Αγωγής" μπορεί να μας εξηγήσει.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger