Home » , » Ελένη Γερασιμίδου: Τα υπέροχα έξυπνα κορίτσια

Ελένη Γερασιμίδου: Τα υπέροχα έξυπνα κορίτσια

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019 | 5:51 μ.μ.

Όταν ζεις καθημερινά δίπλα στο κόσμο του μεροκάματου, όταν η αντιστοιχία λόγων και πράξεων είναι κάτι που σε διακρίνει και αν παράλληλα η συνειδητή του πολιτική δραστηριότητα συνδυάζεται με την καλλιτεχνική κουλτούρα και τις ευαισθησίες σου, μπορείς να εκφράζεις ένα λόγο εύστοχο, απαλλαγμένο αποκαθέδρας και «ταξικής καθοδήγησης» αντιλήψεις.

Και αυτό, δυστυχώς, στις μέρες μας δεν είναι τόσο συνηθισμένο ειδικά από έναν κόσμο ο οποίος αυτοπαρουσιάζεται ότι ανήκει στην "ταξική πρωτοπορία".

Γι’ αυτό απ’ την πλευρά μας θα δώσουμε τα συγχαρητήρια στην πρώην βουλευτή του ΚΚΕ., Ελένη Γερασιμίδου, για την τοποθέτηση που έκανε, μέσω της ιστοσελίδας Κατιούσα, για την πολυσχολιασμένη παρουσία κάποιων κοριτσιών στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου την Ν. Φιλαδέλφεια.

Τα υπέροχα έξυπνα κορίτσια

Σε μια εποχή που το χιούμορ εξαντλείται σε αντιπαράθεση και συναγωνισμό μέσω των διαδικτυακών ευκολιών και κυρίως της υβριστικής ανωνυμίας ή της εξυπνάκικης αλαζονείας, δέκα νέα πανέξυπνα και πάνω απ’ όλα με γνώση κορίτσια – γνώση καλλιτεχνική και του άμεσου της απήχησής της – βγαίνουν και «παρελαύνουν», σπάζοντας το βαριεστημένο πρωτόκολλο και την στημένη «φιλοπατρία» των επισήμων και του πολιτικού σουσουδισμού τους.
Μακάρι έτσι, με βαθιά γνώση και της ιστορίας αλλά και της τέχνης που δεν υποτάσσεται στις φόρμες της εξουσίας, να εκφράζονταν κι άλλοι.

Και του χρόνου με υγεία αλλά και σε κάθε ευκαιρία κορίτσια μου.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

1 Νοεμβρίου 2019 στις 12:49 π.μ.

Δεν παλεύεστε...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger