Home » , » Δεν ξαναεπιτρέπω στον εαυτό μου να έχει παρόμοιες αυταπάτες

Δεν ξαναεπιτρέπω στον εαυτό μου να έχει παρόμοιες αυταπάτες

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019 | 6:22 π.μ.

Του Σ. Λ. 

Μπορεί χτες να ήταν η μοναδική φορά στην ζωή μου, που αισθάνθηκα την επιθυμία να βρίσκομαι σε μπλοκ του ΚΚΕ/ΠΑΜΕ και να συμμετέχω στην λαϊκή αντιβία που έδειξαν οι διαδηλωτές του στους πάνοπλους άνδρες των ΜΑΤ.

Δεν "χορταίνω" να βλέπω την εικόνα του διαδηλωτή, που με μια απίστευτη κίνηση του, θέτει "εκτός μάχης" τον μπάτσο, ο οποίος με παρατεταμένο το κλομπ ετοιμάζεται να επιτεθεί στους συντρόφους του.

Κι ενώ μέχρι τώρα έλεγα για ελεγχόμενα τζαρταρίσματα του ΚΚΕ με τους μπάτσους και η χθεσινή του ενέργεια με οδήγησε να προβληματιστώ μήπως επιτέλους "ξύπνησε" και αποφάσισε να ορθώσει δυναμική αντίσταση απέναντι στην κυβέρνηση της δεξιάς, ήρθε ένα δημοσίευμα ιστοσελίδας που εκφράζει την γραμμή του ΚΚΕ για να με προσγειώσει ανώμαλα.
Είναι τόσο άθλιο που μόνο προβοκάτορες δεν ονομάζει τους διαδηλωτές που αντέδρασαν δυναμικά στις προκλήσεις των μπάτσων.

Υπάρχει στην ιστοσελίδα atexnos και στην εισαγωγή του αναφέρει:

Πολλές φωτογραφίες, πολλές αναφορές σε χημικά, επεισόδια, επίδειξη λεκτικού τσαμπουκά, παιδιά του καράτε (!!!!!!) και η χαρά του κάθε άκαπνου …επαναστάτη, μαζί με τις κλασικές αναφορές των ΜΜΕ σε επεισόδια, έρχονται να επισκιάσουν ένα μαζικό και μαχητικό συλλαλητήριο που και συμβολικά (με τις μπογιές στο άγαλμα του μακελάρη) έδειξε ότι δε θέλει καμιά εμπλοκή στο ματοκύλισμα των λαών, ότι οι ιμπεριαλιστές είναι ανεπιθύμητοι.

Όλος αυτός ο λεκτικός και φωτογραφικός τσαμπουκάς είναι αφορμή για δυσφήμιση των διαδηλωτών, περισσότερη καταστολή και απαξίωση των κάθε μορφής κινητοποιήσεων.

Συμπέρασμα: Δεν ξαναεπιτρέπω στον εαυτό μου να έχει παρόμοιες αυταπάτες 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 9 σχόλια

6 Οκτωβρίου 2019 στις 9:07 π.μ.

Η μοναξιά του σχοινοβατη

6 Οκτωβρίου 2019 στις 9:15 π.μ.

Η ιστοσελίδα( ατεχνως), εδώ και 2 περίπου χρόνια δεν εκφράζει καμία γραμμή του ΚΚΕ. Μάλιστα αρκετά σαΐτ
προσκείμενα φιλικά στο ΚΚΕ, έχουν ταχθεί εναντίον του...

6 Οκτωβρίου 2019 στις 10:11 π.μ.

κανένα επίσημο έντυπο του ΚΚΕ δεν στέκεται ενάντια στους διαδηλωτές που συμμετείχαν στην σύγκρουση..Αν ειχε αλλη αποψη το κομμ ααπλα δεν θα ειχε γίνει το σκηνικό

6 Οκτωβρίου 2019 στις 5:33 μ.μ.

Aυτο ηταν το ΚΚΕ εδω και δεκαετιες τωρα Κακως σου δημιοργηθηκαν αυταπατες οτι κατι αλλαξε Ενα αντεπαναστατικο ανυικομμουνιστικο συνοθυλευμα ειαναι

6 Οκτωβρίου 2019 στις 5:50 μ.μ.

Δεν ξέρω πραγματικά όμως γιατί πιστώνεις ΑΥΤΟ ακριβώς το σχόλιο στο "Ατέχνως" με τη μία χωρίς δεύτερη σκέψη! Όλες οι άλλες αναφορές και τα θέματα βγήκαν από μπλογκ και χώρους ελεγχόμενους από συντρόφους του ΚΚΕ και μέλη του. Συνεπώς, είναι σειρά σου να μην βιαστείς, να σκεφτείς όχι παρορμητικά στοιχιζόμενος πίσω από την προκατάληψή σου. Τα οργανωμένα τμήματα της περιφρούρησης του ΠΑΜΕ που συγκρούστηκαν ανοιχτά με τα ΜΑΤ δεν ήταν φαντάσματα και κανείς δεν μπορεί να τα "ευνουχίσει" με την προσωπική του άποψη.

6 Οκτωβρίου 2019 στις 10:26 μ.μ.

Σ.Λ.
Μην έχεις αυταπάτες είσαι αντικομμουνιστής. Τα υπόλοιπα είναι για ξεκάρφωμα.
Δεν σε θέλουμε κοντά μας, εμείς θέλουμε να ξέρουμε ποιοί είναι μαζί μας στις αλυσίδες. Με κάποιους σαν εσένα δίπλα μας θα έρθει η μαχαιριά από εκεί που δεν το περιμένουμε.

7 Οκτωβρίου 2019 στις 8:45 π.μ.

Πως τα λες παντα ετσι deldio. Λες και εισαι ο οπλονομος του κκε. Για μαζεψε τους χαρακτηρισμους λιγο γιατι βλεπω και αλλοι να αποχωρουν. Ακου δεν τους θελουμε κοντα μας. Σας περισευουμε;;;;

7 Οκτωβρίου 2019 στις 11:01 μ.μ.

Unknown
Για τον Καραμπελιά καλός είσαι. Αλάργα τώρα συριζοπασόκια, ΚΟΝΤΡΕΣ και λοιποί εξωκοινοβούλιοι Πανούσηδες, ο αντικομμουνισμός σας ξεχειλίζει και είναι το νήμα που σας συνδέει με τους υπόλοιπους όσο και να το καμουφλάρετε. Ο Σ.Λ. μιλάει "για δυναμική αντίσταση απέναντι στην κυβέρνηση της δεξιάς". Για ποιά ακριβώς δεξιά μιλάει ο ποιητής; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

8 Οκτωβρίου 2019 στις 9:15 π.μ.

Απαντηση για deldio: οταν τα γεγονοτα δεν συμφωνουν μετσξυ τους τοσο το χειροτερο για αυτα. Εσεις τα αλλάζεται. Σε ενοχλησε και ο ΓΙΩΤΗΣ;;;;

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger