Home » , » Ο Βορίδης είναι σαν τον λύκο

Ο Βορίδης είναι σαν τον λύκο

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019 | 2:08 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

 Αν είναι δυνατόν να είναι είδηση πως ο Βοθρίδης είναι χουντικός. Σαν να λέμε πως ο Χίτλερ ήταν ναζί, ο Μουσολίνι φασίστας, κι οι νεοδημοκράτες βλάκες με περικεφαλαία. Αυτά είναι γνωστά.

Ο Βορίδης είναι σαν τον λύκο. Μεγάλωσε, άλλαξε τρίχωμα, ρούχα, αλλά κουβαλά τα ίδια βλαμμένα μυαλά, όπως τότε που κρατούσε το αυτοσχέδιο τσεκούρι. Ότι δηλαδή τι; Θα μεγάλωνε και θα έβαζε μυαλό;

Ή μήπως επειδή πήγε στη ΝΔ; Εκεί πάνε όλοι οι χουντικοί. Είναι της μόδας κάθε φορά που πρόκειται να κυβερνήσει η γαλάζια συμμορία, να μαζεύονται οι κανίβαλοι να τρώνε εργαζόμενους, συνταξιούχους, ανέργους. Έλληνες και ξένους, μη σας ξεγελά ο ισχυρισμός πως δεν γουστάρουν ξένους. Ο καλός ο ανθρωποφάγος όλους τους καταβροχθίζει. Απλά στο τραπέζι σε βάζουν στο πιάτο δίπλα με τον πρόσφυγα και σου λένε "θα αρχίσουμε από αυτόν". Δεν θα χορτάσουν, θα έρθει κι η σειρά σου.

Πάντως το documento κάνει ζημιά στη ΝΔ. Όχι γιατί αποκαλύπτει μεγάλα μυστικά, αλλά ακριβώς διότι θυμίζει σε όλους γνωστά πράγματα, όπως ποιοι είναι αυτοί που κυβερνούν. Συνέχεια της προηγούμενης Χούντας, του Παπαδόπουλου. Εδώ πράγματι το κράτος και το παρακράτος έχει συνέχεια.

Διότι που πήγαν οι χουντικοί; Στο Κορυδαλλό μπήκαν ελάχιστοι. Οι άλλοι κρύφτηκαν στη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ. Και μας κάθισαν πάλι στο σβέρκο. Είναι τα λεγόμενα "σταγονίδια" που έπνιξαν τη Δημοκρατία και συνέχισαν το πλιάτσικο στη Μεταπολίτευση.

Που λέτε, ο Βορίδης είναι χουντόφρων. Ήταν και αντισημίτης, μέχρι που τον πήδηξαν οι Ισραηλινοί. Μέτα έκανε δήλωση μετανοίας. Και γέλασαν όλοι. Εβραίοι, Έλληνες... Μόνο οι φασίστες λύσσαξαν, αλλά δεν πειράζει.
Όπως είπαμε, θέλει τον Παπαδόπουλο. Αλλά δεν θέλει τον Κορυδαλλό. Γιατί Μάκη μου; Το ένα πουλί πάει με το άλλο. Ταιριάζει το κλουβί σε τέτοιου είδους πτηνά. Όρνεα ανθρωποφάγα.

Βέβαια ο Μάκης ξέρω τι θα πει. Πως παλιά έπαιζε με το πουλάκι, τώρα δεν είναι χουντικός. Όμως τα ρατσιστικά τα είπε προχθές. Παράνομοι μετανάστες δεν δικαιούνται ανθρωπιστική βοήθεια! Κι ας λέγεται ανθρωπιστική, επειδή είναι για ανθρώπους.
Ο Βορίδης όμως δεν ξέρει τι είναι οι άνθρωποι. Που να τους βρει; Στη χούντα; Στην ΕΠΕΝ; Ή μήπως στη ΝΔ; Ερπετά, όρνεα και γίδια κάνει παρέα.

Είναι καιρός να ασχοληθούν οι υποκριτές του ΟΗΕ με τη χώρα μας. Με την κατάφωρη παραβίαση κάθε ανθρωπίνου δικαιώματος από τα μούλικα του Παπαδόπουλου.
Ο φασισμός δεν θα περάσει. Δεν πέρασε πριν, δεν πρόκειται να περάσει ούτε τώρα, ούτε στο μέλλον. Ό,τι κι αν κάνουν, όπου και να κρυφτούν, τους καταλαβαίνουμε αμέσως. Από τη μπόχα τους. Από τη μυρωδιά της σαπίλας που έχουν μέσα τους.

Ο χειρότερος δεν είναι ο Βορίδης, ούτε καν ο Άδωνις. Αλλιώς θα ήταν αυτοί στη θέση του Μητσοτάκη. Αυτός μαζεύει στο κόμμα του τους χουντικούς. Το γιατί το ξέρουμε. Μόνο φασίστες δέχονται να φάνε ανθρώπους. Μόνο καθάρματα μπορούν να εφαρμόσουν την πολιτική του Μητσοτάκη. Και μονό ηλίθιοι τον πιστεύουν.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger