Home » , » Λιμενομπάτσοι. Στην πυραμίδα της εγκληματικότητας, ανάλογα με τον βαθμό τους.

Λιμενομπάτσοι. Στην πυραμίδα της εγκληματικότητας, ανάλογα με τον βαθμό τους.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019 | 10:19 μ.μ.


Μια ματιά που ρίξαμε στο αρχείο μας, ξαναθυμηθήκαμε την διαχρονική και συνήθως ατιμώρητη εγκληματική συμπεριφορά μερίδας λιμενομπάτσων.
Μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις ήταν τόσο κραυγαλέα, που ξεπέρασε τα σύνολα της χώρας μας, με αποτέλεσμα ξένα ΜΜΕ να έχουν ρεπορτάζ τα οποία αναφερόταν στους λιμενομπάτσους-πειρατές οι οποίοι λήστευαν μετανάστες και πρόσφυγες.

Και αυτοί ήταν οι "ψιλικατζίδες" λιμενομπάτσοι εγκληματίες. Οπως οι συνάδελφοι τους στην Χίο που βασάνισαν με ηλεκτροσόκ και εικονικό πνιγμό, δυο πρόσφυγες.
Οπως οι λιμενομπάτσοι που σακάτεψαν στο ξύλο Αφγανούς μετανάστες στην Πάτρα και σαν να μην έφτανε αυτό έκοψαν ένα δάκτυλο (!!!) από κάποιον από αυτούς για να εκτονώσουν το κτηνώδη ένστικτα τους.
Οπως ο λιμενικός ο οποίος στη ναυτική βάση της Σούδας βίασε με το γκλοπ του,Τούρκο πρόσφυγα.
Οπως στην περίπτωση του Κούρδου μετανάστη Οσμάν Αμπντουλάχ, του οποίου το κεφάλι χτυπούσαν στο τσιμέντο του λιμανιού, λιμενομπάτσοι στην Ηγουμενίτσα, μέχρι που αυτός έπαθε εσωτερική αιμορραγία και πέθανε.

Ας μην αναφέρουμε την εμπλοκή τους σε μια σειρά άλλες περιπτώσεις που συμμετείχαν, στο δουλεμπόριο και στις ληστείες μεταναστών  και προσφύγων. Ούτε να σταθούμε ακόμα στις περιπτώσεις εμπλοκής τους σε περιπτώσεις λαθρεμπορίου που εκκρεμούν.
Να τονίσουμε μόνο ότι στην "πυραμίδα" της εγκληματικότητας οι λιμενομπάτσοι αναδεικνύονται βάση τα ... γαλόνια που έχουν.
Οι κατώτεροι την "βγάζουν" με ληστείες και "πειρατείες" προσφύγων, οι βαθμοφόροι τους με πιο σικ λαμογιές. 

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η σημερινή σύλληψη του Λιμενάρχη Θεσσαλονίκης. Αυτός προφανώς δεν συμμετείχε σε συμμορία που λήστευες φτωχούς κατά βάση πρόσφυγες.
Οι "γραβατωμένες λαμογιές" είναι πιο "ξεκούραστες" και πιο "αποδοτικές". 
Ο "αστεράτος" λιμενομπάτσος ήταν επιτελικό στέλεχος εγκληματικής οργάνωσης και το γραφείο του το είχε μετατρέψει σε μπακιροκοφτείο.

Σύμφωνα με την δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του, η συμμορία του "συνίστατο στην κατ’ επάγγελμα, δομημένη και σε βάθος χρόνου τέλεση των αδικημάτων της εκβίασης, της απάτης και της δωροδοκίας, με αποκλειστικό σκοπό τον παράνομο πορισμό εισοδήματος, χρησιμοποιώντας εκβιαστικές πρακτικές και τεχνικές εξαπάτησης στις διαδικασίες ρυμούλκησης πλοίων στο συγκεκριμένο λιμάνι. Χρονικά η δράση της οργάνωσης προσδιορίζεται τουλάχιστον από τον Μάρτιο του 2018".

Υ.Γ: Περιττό να τονίσουμε την αναμενόμενη αντιμετώπιση που θα έχει και αυτός ο εγκληματίας λιμπενομπάτσος από δικαστές και την ηγεσία του σώματος που υπηρετεί. 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

3 Οκτωβρίου 2019 στις 11:32 μ.μ.

Και μη ξεχναμε και το δελτιο εγκληματικοτητας αστυνομικων(ελ ασ) αλλα 2 μπουμπουκια τσακωσαν στη δυτικη αττικη. Απαιτουσαν ενα 10ρικακη απο επιχ. Ανακυκλωσης.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger