Home » , » Αν αρχίσουμε τα τεστ DNA, θα κλείσουν σπίτια, θα εκτεθούν οι ένδοξοι υμών πρόγονοι.

Αν αρχίσουμε τα τεστ DNA, θα κλείσουν σπίτια, θα εκτεθούν οι ένδοξοι υμών πρόγονοι.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019 | 8:29 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Καλέ μου απόγονε του Βουκεφάλα, γλυκέ μου βλάκα με περικεφαλαία, που έτρεχες στα συλλαλητήρια, ας μην αρχίσουμε τώρα την κουβέντα, για το ποιος είναι αυτόχθονας, γνήσιος Έλληνας κοκ. Γιατί μπορεί να εκπλαγείς.
Οι Σύριοι πχ και οι Αφγανοί μπορεί να βρεθούν με περισσότερα Ελληνικά γονίδια από τους ντόπιους, κι ας μην ξέρουν λέξη Ελληνικά. Κι αυτό γιατί πολλοί Έλληνες από την Αρχαιότητα πήγαν στην Ασία, άλλοι με το στρατό του Μεγάλου Αλεξάνδρου και άλλοι για να εγκατασταθούν μόνιμα, ενώ πολλοί ξένοι πέρασαν από την Ελλάδα.

Αν αρχίσουμε τα τεστ DNA, θα κλείσουν σπίτια, θα εκτεθούν οι ένδοξοι υμών πρόγονοι.
"Ώστε με Γαλάτη ε; Και το άλλο με Ρωμαίο; Το τρίτο είναι τουλάχιστο δικό μου; Τίνος είναι ρε γυναίκα τα παιδιά;" Δε βαριέσαι, Ελληναρά μου, τα δικά σου μεγαλώνουν στην Ασία και την Αφρική.

Είδες το κράξιμο που έφαγαν οι δήθεν αυτόχθονες στα Βρασνά. "Ρυγχίνοι και Γιουρούκοι". Όμως αυτό δεν έχει καμία σημασία. Γιατί τα έθνη ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ.
Το 1922 πχ όσοι ήταν Χριστιανοί βαπτίστηκαν Έλληνες, οι Μουσουλμάνοι Τούρκοι. Χωρίς εξετάσεις. Τέρμα, αυτό ήταν! Ποιος πήγε με ποια; Που να ξέρεις; Τα λέω, για να δεις το γελοίο του πράγματος.

Όμως εκτός από το αστείο, υπάρχει και το πολύ σοβαρό. Υπάρχει ο ρατσισμός.
"Να τους πάρετε στα σπίτια σας" ουρλιάζουν οι ανθρωπόμορφοι.
Μα οι γυναίκες και τα παιδάκια δεν πήγαν να μείνουν στο σπίτι κανενός. Σε ξενοδοχείο πήγαν να μείνουν και μάλιστα κατόπιν πρόσκλησης των ξενοδόχων. Οι οποίοι βέβαια, όταν είχαν τις ομάδες των Όρκ να είναι έτοιμες να εισβάλουν και να τα κάνουν όλα Γης Μαδιάμ, "άλλαξαν γνώμη".
Με το περίστροφο στον κρόταφο, σκέφτεσαι κάπως διαφορετικά. Άρα δεν είναι θέμα, αν θα πάνε ή όχι στα σπίτια τους οι πρόσφυγες, αλλά να εξαφανιστούν εντελώς!

Οι ρατσιστές είναι ψυχάκηδες, πάρτε το χαμπάρι. Είναι κομπλεξικοί εγκληματίες. Κι όπως έχουμε πει το κύριο πρόβλημα τους δεν είναι ούτε πως οι πρόσφυγες είναι ξένοι, ούτε πως είναι αλλόθρησκοι. Κάνουν τεμενάδες στους τουρίστες.
Φτωχούς δεν θέλουν. Δεν θέλουν επομένως ούτε εμάς!

Και για να απαντήσω στο άλλο που λένε, αισθάνομαι πολύ περισσότερο ασφαλής με πρόσφυγες κοντά μου, παρά με μαλάκες, φασιστές, μαχαιροβγάλτες.
Με σατανιστές νεοναζί, που το παίζουν θεούσες. Με κάποιους που νοσταλγούν το Χίτλερ. Με ακροδεξιά παλιοτόμαρα, με εγκληματίες, που μπορεί να σε σκοτώσουν, χωρίς καν να ξέρεις το γιατί.
"Γιατί έτσι! Δεν μας άρεσε το τραγούδι που άκουγε".

Με καθάρματα που προσπαθούν να μας επιβάλουν τι θα φορέσουμε, τι θα ακούσουμε, τι θα φάμε, τι θα πιστέψουμε. Ακόμα και ποιον/ια θα παντρευτούμε, όπως οι διέταζαν ναζί στο 3ο Ράιχ, που τόσο θαυμάζουν.

Με πολεμοκάπηλους, που θέλουν να πεθάνουμε εμείς, ενώ οι ίδιοι είναι τόσο δειλοί, τόσο κότες, που δεν παραδέχονται καν την ιδεολογία τους, βρίσκοντας γελοίες δικαιολογίες, όπως "ο ναζιστικός χαιρετισμός φέρνει τύχη"!
Από ανιστόρητους μασκαρεμένους βλάκες, που τους νοιάζει μόνο το ρουσφέτι. Από τιποτένιους προδότες, υποτακτικούς των τοκογλύφων, που μας το παίζουν πατριώτες!
Οι απόγονοι του Χανς του Γκεσταπίτη! Των μαυραγοριτών, των δοσίλογων, των καταδοτών, των Γερμανοτσολιάδων και Χιτών!

Ω ναι! Προτιμώ τους πρόσφυγες χίλιες φορές. Γιατί προτιμώ τους ανθρώπους από τα φασιστικά κτήνη.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger