Home » , » Μην παραχαράσσετε την ορθογραφία η Mekedonia είναι μία - Γλέντι στο twitter

Μην παραχαράσσετε την ορθογραφία η Mekedonia είναι μία - Γλέντι στο twitter

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019 | 2:43 μ.μ.

Είναι απίστευτο το τι πανηγύρι έστησαν οι χρήστες στο διαδίκτυο, ειδικά στο twitter όταν έγινε γνωστή η είδηση ότι ο Μητσοτάκης ασκεί εξωτερική πολιτική ανάλογα το πως τον συμβουλεύει  η ..  google.

 Διαβάζουμε, λοιπόν, στην ιστοσελίδα του "Βήματος":

Οι φορείς αναζητούσαν μια λύση που θα βοηθούσε τους καταναλωτές να αντιλαμβάνονται αμέσως ποια προϊόντα ανήκουν στην Ελλάδα και ποια στη Βόρεια Μακεδονία.

Την λύση αυτή έδωσε ο πρωθυπουργός ψάχνοντας στην Google.

Ο πρωθυπουργός είναι έξυπνος και πρακτικός άνθρωπος. Έκανε αναζήτηση στη Google τη λέξη Macedonia και είδε ότι τα αποτελέσματα αφορούν τη Βόρεια Μακεδονία ενώ στην αναζήτηση της λέξης Makedonia, τα αποτελέσματα αφορούν την Ελλάδα», είπε στο Sputnik ο πρόεδρος του ΣΕΒΕ, κ. Γιώργος Κωνσταντόπουλος.

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται πως στο σήμα που θα κατοχυρωθεί, η λέξη που θα αναγράφεται μετά το «μ», θα είναι «Makedonia», όπως αποφάσισε ο κ. Μητσοτάκης.

Εντάξει, να πανηγυρίζει το Βήμα του Μαρινάκη για μια καραμπινάτη ηλιθιότητα το καταλαβαίνουμε. Θα κάνουν το ίδιο και τα τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων αργότερα; Θα δούμε.

Πάντως το δούλεμα που έφαγε ο Κούλης και οι κυβέρνησή του από τους χρήστες του twitter είναι απίστευτο. Πάρτε μια μικρή γεύση:





















Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger