Ρεμούλες

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019 | 12:46 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Παράνομο κέρδος, για μας είναι το κέρδος που προέρχεται από την εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο. Αυτό στον καπιταλισμό είναι νόμιμο.
Φανταστείτε λοιπόν τι είναι ένας που κατηγορείται από άλλους καπιτάλες για παράνομη κερδοφορία. Τουλάχιστον απατεώνας.
Σκεφτείτε επίσης πως η είδηση δεν γράφεται στις αριστερές, αλλά στις δεξιές ιστοσελίδες.

Γιώργος Νίκας: Γόνος βιομηχάνου, του Παναγιώτη Νίκα, της γνωστής βιομηχανίας, που εξαγόρασε η Chipita. Το τεφαρίκι μένει μόνιμα στο εξωτερικό κι είναι από αυτούς που μάλλον θα ψηφίσουν στις επόμενες εκλογές. Πιθανόν με επιστολή από τη φυλακή, αν το δικαστήριο αποφασίσει, πως ευσταθούν οι κατηγορίες.

Σύμφωνα με αυτές, από τον Απρίλιο του 2015 έως τον Νοέμβριο του 2017, ο Μπράιεν Κόεν, αντιπρόεδρος της Goldman Sachs, (σας θυμίζει πολλά αυτό το όνομα έτσι;) διέρρεε απόρρητες πληροφορίες με αντάλλαγμα χρήματα.
Ο Γιώργος Νίκας αγόρασε χιλιάδες μετοχές εταιριών, που επρόκειτο να εξαγοραστούν από άλλες και μετά τις πούλησε ακριβότερα, δίνοντας προφανώς το "κατιτίς" από τα τρελά κέρδη στο "ρουφιάνο".

Κι αυτή είναι μία από τις 31 κατηγορίες απάτης που του προσάπτουν οι Αμερικανικές αρχές. Αν καταδικαστεί, μπορεί να κάτσει μέσα καμιά 30 χρόνια για κάθε μια. Όποτε έχει λαμβάνειν ποινές. Βέβαια κάποιοι λένε, πως κρύβεται στη χώρα μας. Ελάτε τώρα! Άκου "κρύβεται". Αν έρθει εδώ ο "επιχειρηματίας" θα είναι για να κάνει "επενδύσεις", σαν αυτές της Αμερικής. Έχει ήδη κάνει άλλες πετυχημένες και άλλες όχι τόσο. 
"Αν", γιατί εδώ έχουμε πολλούς Μπογδάνους, κι υπάρχει περίπτωση να πάει καρφωτός.

Ο υιός Νίκας παραιτήθηκε από μη εκτελεστικός πρόεδρος κάτι σαν επίτιμος δηλαδή. Δεν θα ασχοληθούμε άλλο εκτός αν βγει απόφαση.
"Όμορφος κόσμος ηθικός αγγελικά πλασμένος" που λέει κι ο ποιητής.

Η κυβέρνηση στο μεταξύ κάνει τις δικές της μανούβρες. Θα τις λέγαμε πολιτικές απάτες αλλά ο Μητσοτάκης δεν μπορεί να κοροϊδέψει πια κανένα. Μέσω επικοινωνιακών βαρελότων και αποπροσανατολισμού, η ΝΔ ψηφίζει σήμερα ένα νομοσχέδιο τέρας.

Στην Αθήνα και άλλες πόλεις γίνονται συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας. Θα είδατε τα σκουπίδια, εργαζόμενοι διαμαρτύρονται δικαίως μεταξύ άλλων και για το άρθρο 179 που δίνει τη δυνατότητα σε δήμους να συνάπτουν συμβάσεις με ιδιώτες για τις υπηρεσίες Καθαριότητας, Πρασίνου και Ηλεκτροφωτισμού, με απόφαση της μειοψηφίας!

Ενώ για την κήρυξη μια απεργία από ένα συνδικάτο, η ΝΔ ζητά την απόλυτη πλειοψηφία των εγγεγραμμένων μελών, για συμβάσεις εκατομμυρίων αρκεί η απόφαση ενός γαλάζιου δημάρχου, ακόμα κι αν όλοι οι άλλοι διαφωνούν
Ε ρε ψυχή μου ρεμούλες! Φυσικά πολλοί εργαζόμενοι πρόκειται να απολυθούν.

Και οι φοιτητές διαμαρτύρονται για το έκτρωμα στην Παιδεία.
Στη Χιλή παρόμοια μέτρα οδήγησαν σε εξέγερση και ο φασίστας που κυβερνά κάνει την τακτική του Μητσοτάκη, αφού απέτυχε η άγρια καταστολή με πολλούς νεκρούς, συλληφθέντες και βασανισμένους. Τάζει για το μέλλον. Τακτική υποχώρηση για να επιστρέψει δριμύτερος και να ροκανίσει τα λαϊκά εισοδήματα.

Ο Μητσοτάκης τάζει από τώρα. Να υποθέσω πως σε λίγο θα τάξει πως θα καταργήσει τη Συμφωνία των Πρεσπών; Όχι; Μάλλον όχι.

Εν πάση περιπτώσει κοροϊδεύει χοντρά. Πχ λέει στις Τράπεζες μη χαρατσώνετε τον κόσμο. Ενώ αυτός είναι πρωθυπουργός και μπορεί να φέρει νόμο που απαγορεύσει τέτοιες χρώσεις. Δεν το κάνει. Και δεν μπορεί πια να αποπροσανατολίσει.

Όλοι στις συγκεντρώσεις. Όλοι στον αγώνα.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger