Home » , » Δεν είναι τρολιά! Βρέθηκε εισαγγελέας να κάνει Προκαταρκτική Εξέταση για τις "καταγγελίες" του Μπάμπη του Σουγιά περί "χασισοκαπνού στο Μεγ. Μαξίμου" επί ΣΥΡΙΖΑ - Απίστευτο "γλέντι" στο twitter

Δεν είναι τρολιά! Βρέθηκε εισαγγελέας να κάνει Προκαταρκτική Εξέταση για τις "καταγγελίες" του Μπάμπη του Σουγιά περί "χασισοκαπνού στο Μεγ. Μαξίμου" επί ΣΥΡΙΖΑ - Απίστευτο "γλέντι" στο twitter

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019 | 10:15 μ.μ.

Οχι δεν είναι τρολιά. Το ακούσαμε σε δελτίο ειδήσεων τηλεοπτικού καναλιού και αρχίζουμε να έχουμε ...τριχόπτωση. "Κλήση να καταθέσει έλαβε αστυνομικός, υπεύθυνος επί ΣΥΡΙΖΑ για το Μαξίμου στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργείται για τις δηλώσεις του βουλευτή της Ν.Δ Μπάμπη Παπαδημητρίου σχετικά με χασισοκαπνό στο Μαξίμου" αναφέρει μεταξύ άλλων το τηλεοπτικό ρεπορτάζ.

Ε, τέρμα. Οι άνθρωποι έχουν αναβαθμίσει σε αστρονομικά μεγέθη τον ορισμό της γελοιότητας. Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει επί κυβέρνησης Μητσοτάκη, και δυσκολεύεσαι να το σχολιάσεις! 
Το ότι δηλαδή βγαίνει κάποιος δημοσιολόγος, γράφει η λέει μια μαλακία και βρίσκεται εισαγγελέας να διατάξει Προκαταρκτική εξέταση γι' αυτές τις ηλιθιότητες.

Απλώς πριν σας παραθέσουμε στις σχετικές τοποθετήσεις κάποιων χρηστών του twitter -έχει στηθεί και συνεχίζεται ένα ατέλειωτο γλέντι σ' αυτό το μέσον κοινωνικής δικτύωσης- να σας θυμίσουμε τον περασμένο Ιούλη, ο σημερινός  βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μπάμπης Παπαδημητρίου, είχε δηλώσει:πως: «υπάρχουν ανταποκριτές ξένου Τύπου που κάνουν εξαιρετική δουλειά και ξέρουν τα θέματα, αλλά και όταν δεν τα ξέρουν κάθονται και τα κοιτάζουν σωστά, αλλά υπάρχει δυστυχώς μια πλέμπα δημοσιογράφων – ανταποκριτών οι οποίοι έγλειφαν τα παπούτσια των Συριζαίων στα γεμάτα καπνό -χασισοκαπνό κιόλας- γραφεία μέσα στο Μαξίμου και έγραφαν μετά ό,τι τους άφηνε το θολωμένο από το χασίσι μυαλό τους. Περί αυτού πρόκειται». 
Προφανώς σοβαρά δεν μπορεί να σχολιαστεί αυτή η εξέλιξη. Το να δώσει έμπνευση σε κάποιον σεναριογράφο σατιρικών παραστάσεων μπορεί.
Και φυσικά οι χρήστες του διαδικτύου σχολιάζουν με σκωπτικό τρόπο την πρωτοβουλία του "λειτουργού της Θέμιδας" να εντοπίσει τις παρανομίες που γινόταν στο Μέγαρο Μαξίμου επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Απ' τα εκατοντάδες, ίσως και χιλιάδες σχόλια χρηστών του διαδικτύου επιλέξαμε ορισμένα και σας τα παραθέτουμε:












Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger