Home » , » «Αυτή δεν είναι αστυνομία, δυνάμεις κατοχής είναι» (2 Βίντεο)

«Αυτή δεν είναι αστυνομία, δυνάμεις κατοχής είναι» (2 Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019 | 10:33 μ.μ.


Δεν πέρασαν πολλές ώρες που ο Μπουμπούκος έσχιζε τα ιμάτια του, για την "επίθεση" που δέχτηκε και η οποία μεταφράζεται σε κάποια τρικάκια που ρίχτηκαν στον δρόμο που είναι το σπίτι του.  "Η οικία αποτελούσε και αποτελεί άσυλο σε όλους τους πολιτισμούς" διατυμπάνιζε διαδικτυακά, θεωρώντας ότι παραβιάστηκε το "άσυλο" του, για κάποια χαρτάκια που έπεσαν σε δημόσιο χώρο.

Τώρα που μπάτσοι μπουκάρουν σε πολυκατοικίες τραμπουκίζοντας κόσμο, τον έπιασε αφωνία.   Θα εντάσσονται κι αυτές οι σκηνές στην ρήση που μας είπε "γλυκά" ο ¨τσεκουράτος": "Η επιβολή του νόμου εμπεριέχει στοιχεία αναγκαστικότητας".

Την ίδια ώρα έχει πλημμυρίσει το διαδίκτυο με εικόνες που παρουσιάζουν μια αστυνομοκρατία ανάλογη μ' αυτή που είχαμε συναντήσει πρόσφατα στην Χιλή, με τους μπάτσους να λειτουργούν λες και εκτελούν εντολές του Σεμπαστιάν Πινιέρα.

Δεν χρειάζεται να σχολιάσουμε τίποτα εμείς, πέρα απ' τα παρακάτω βίντεο  Στο πρώτο μιλάει μια 20χρονη κοπέλα που καταγγέλλει τον άγριο ξυλοδαρμό της από ΜΑΤάδες και στο δεύτερο κάτοικοι των Εξαρχείων παρουσιάζουν την πραγματικότητα που βιώνουν. 
Αφού υπογραμμίζουν ότι οι μπάτσοι παρακολουθούν αδιάφοροι τους ναρκέμπορους να θησαυρίζουν πουλώντας το εμπόρευμα τους, κάνουν αναφορά στην αφόρητη μπατσορατία που επικρατεί στην περιοχή.

 «Αυτή δεν είναι αστυνομία, δυνάμεις κατοχής είναι», τονίζει χαρακτηριστικά μια κάτοικος.  των Εξαρχείων, περιγράφοντας το απίστευτο κρεσέντο αστυνομικής βίας και καταστολής που επικρατεί στην περιοχή.

 

Παρακάτω κάποιες απ' τις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει στο διαδίκτυο ο Μάριος Λώλος με τις δεκάδες προσαγωγές που έκαναν οι μπάτσοι. ."Πορεία Πολυτεχνείου. Άγριο πέσιμο στα Εξάρχεια και προσαγωγές στο σωρό" είναι η λεζάντα που συνοδεύει τις φώτο.





Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger