Home » , » Να ματώσεις εσύ πολεμοκάπηλε.

Να ματώσεις εσύ πολεμοκάπηλε.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019 | 12:18 π.μ.


Δυο άρθρα που αναφέρονται στην απίστευτη δήλωση του αμερικανοτσολιά υπουργού Άμυνας, Ν. Παναγιωτόπουλου, που απευθυνόμενος στον διοικητή των Χερσαίων Δυνάμεων των ΗΠΑ στην Ευρώπη, είπε: “Πολεμήσαμε στο πλάι των ΗΠΑ, οι άνδρες μας μάτωσαν δίπλα σε Αμερικανούς στρατιώτες στους πολέμους στους οποίους συμμετείχαμε, και αυτό θα γίνει επίσης και στο μέλλον”!!!

Ότι και να σχολιάσουμε σε μια τέτοια ελεεινή και τρισάθλια δήλωση υποτέλειας είναι λίγο. Δεν υπάρχουν χαρακτηρισμοί άλλοι από του προδότη. Ο σημερινός δωσίλογος υπουργός ξεπέρασε και τον ανεκδιήγητο Π. Κανελλόπουλο, ο οποίος υποδεχόμενος τον Αμερικανό στρατηγό Τζέιμς Βαν Φλιτ, τη διάρκεια του Εμφυλίου, του είπε, παρουσιάζοντας το στρατιωτικό άγημα “Στρατηγέ, ιδού ο στρατός σας”!

Είναι ο ορισμός της προδοσίας η διάθεση μιας ολόκληρης χώρας σε άλλο κράτος. Όταν μάλιστα οι ΗΠΑ είναι ο κυριότερος δολοφόνος των λαών με αμέτρητες ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις τότε γινόμαστε συνένοχοι στα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.
Σημαίνει "πως η ελληνική κυβέρνηση είναι ικανή να φτάσει μέχρι και στη συμμετοχή σε νέες “Κορέες και ιμπεριαλιστικές εκστρατείες για να κάνει πράξη το στόχο της γεωστρατηγικής αναβάθμισης, δηλαδή της αναβάθμισης των συμφερόντων των μονοπωλίων της χώρας”.

Τα πράγματα είναι σοβαρά. Μας θεωρούν όχι απλά υποτακτικούς, αλλά αναλώσιμους. Θέλουν να να σκοτωθούμε για τα συμφέροντα των ΗΠΑ! Κι αυτό το παραδέχεται ο υπουργός Άμυνας! Σε οποιαδήποτε πραγματικά ανεξάρτητη χώρα ολόκληρη η κυβέρνηση θα είχε πάει στα τσακίδια. Θα είχε πέσει αυθημερόν. Πρόκειται για ανεπανάληπτη προδοσία.

Ρωτάμε ευθέως: Θα μας μπλέξουν σε πόλεμο; Θα πολεμήσουμε για τους Αμερικάνους; Κι όταν βέβαια τελειώσουμε τη βρομοδουλειά, θα μας πουλήσουν όπως ακριβώς έκαναν τόσες φορές με τελευταία τους Κούρδους στη Συρία. Τους οποίους, αφού χρησιμοποίησαν για να νικήσουν τους πρώην συμμάχους τους, τον ISIS, τους πούλησαν στους Τούρκους.
Εκεί τους κορόιδεψαν, εδώ όμως πρόκειται για ηθελημένο έγκλημα. Θυμίζω το πρώτο πράγμα που διαβάζαμε στον στρατό, γιατί γράφονταν πρώτο – πρώτο στα βιβλιαράκια που μας δίνανε.
“Η αποστολή του Στρατού είναι, να εξασφαλίσει την άμυνα της Χώρας, να υπερασπίζει την Εθνική ανεξαρτησία και την εδαφική ακεραιότητα της Πατρίδας”.

Δεν θα σχολιάσω τώρα το στρατό, υπενθυμίζω όμως, πως οποιαδήποτε άλλη περίπτωση που χρησιμοποιούνται ένοπλες δυνάμεις αποτελεί εσχάτη προδοσία, καθώς βλάπτεται η χώρα. Είτε σε περίπτωση χούντας, είτε σε συμμετοχή ιμπεριαλιστικών πολέμων προς όφελος ξένης δύναμης.

Πρόκειται για μια επικίνδυνη νοοτροπία της ακροδεξιάς ή της δεξιάς, (που είναι πρακτικά το ίδιο).
Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να δεχτούμε να γίνουμε κιμάς στην κρεατομηχανή κάποιου πολεμικού σχεδίου του ΝΑΤΟ.
Αν ο υπουργός δεν παραιτηθεί, προτείνουμε να μην παρουσιαστεί κανένας, για να κάνει τη θητεία του. Ας στείλουμε μήνυμα Ειρήνης και Αξιοπρέπειας.

Ας πούμε στα πολεμοκάπηλα καθάρματα, τη συμμορία των υποταγμένων δούλων, που μας κυβερνά, πως εμείς δεν πρόκειται να ματώσουμε για τα μούτρα τους.

Ματώσαμε αρκετά όταν μας έγδαραν με τα Μνημόνια. Ματώσαμε στο παρελθόν με την προδοσία της Κύπρου. Ματώσαμε σε διάφορους άλλους ιμπεριαλιστικούς πολέμους όπως αυτόν της Κορέας.

Αρκετά! Αν οι γαλάζιοι βρικόλακες θέλουν αίμα, ας ματώσουν οι ίδιοι.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger