Home » , » Ο "ανθυποΚασιδιάρης" Τζήμερος σε ρόλο γελωτοποιού.

Ο "ανθυποΚασιδιάρης" Τζήμερος σε ρόλο γελωτοποιού.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019 | 1:54 π.μ.

Εχουμε συνηθίσει να ακούμε εμέσματα από τον εκπρόσωπο της κοινωνικής ακροδεξιάς και του λούμπεν νεοφιλελευθερισμού, Θ. Τζήμερο. (Για να μην επαναλαμβανόμαστε, ρίξτε μια ματιά σ' αυτή την ανάρτησή μας).

Εχει όμως και ένα άλλο "ταλέντο". Υπάρχουν στιγμές που παριστάνει τον γελωτοποιό επιπέδου Σίλα.

Σάββατο σήμερα, και ας προσπαθήσουμε να σας χαρίσουμε ένα χαμόγελο μέσω του "ανθυποΚασιδιάρη". Του "ηγέτη" δηλαδή του κόμματος "Δημιουργία Ξανά".

Αυτός ο τύπος, λοιπόν, ένας αεριτζής που εκτός απ' τον πολιτικό, παριστάνει και τον διαφημιστή, βγάζοντας το παντεσπάνι του έχοντας στο πελατολόγιό του δεκάδες κρατικές επιχειρήσεις, -πιθανολογούμε ανταμοιβή του συστήματος για τις υπηρεσίες που του προσφέρει- φαίνεται ότι το τερμάτισε, αν και με αυτό το απίθανο υποκείμενο, ποτέ δεν ξέρεις.

Εγραψε στον λογαριασμό του στο twitter, μια απίστευτη παπαριά, δίνοντας τα περιθώρια στους χρήστες αυτού του μέσου, να στήσουν "πανηγύρι".

Δεν χρειάζεται να κάνουμε καμιά εισαγωγή. Παραθέτουμε την βαθυστόχαστη εκτίμηση αυτού του "πολιτικού ανδρός" και την "υποδοχή" που δέχτηκε αυτή, από κάποιους θαμώνες του διαδικτύου.



















Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger