Home » , » Διαδικτυακή σαπίλα

Διαδικτυακή σαπίλα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019 | 12:29 π.μ.

Μας στέλνει αναγνώστρια μας μια φωτογραφία από μια άθλια ανάρτηση που έκανε ένας χρήστης του διαδικτύου, η οποία απεικονίζει ένα καρτούν σε σεξουαλική στάση και η λεζάντα που την συνοδεύει γράφει: "Επειδή είμαι μεγαλόψυχος θα προτείνω να σταλούν οι αγάμητες που έθιξαν στην παρέλαση τα ιερά και τα όσια της φυλής μας στην παρέλαση, στις ανδρικές φυλακές, για να δουν χαρά τα σκέλια τους, αντί για οποιαδήποτε άλλη τιμωρία".
Και το εντυπωσιακό, για την επιστολογράφο μας; είναι ότι δεκάδες γυναίκες επικρότησαν αυτό το ανοσιούργημα. Μας ζητάει, λοιπόν να το σχολιάσουμε.

Δεν νομίζουμε ότι επιδέχεται κανέναν σχολιασμό το συγκεκριμένο γεγονός. Το ότι μια μερίδα γυναικών στερείται κάθε ίχνος αυτοσεβασμού, δεν έχουν πρόβλημα να τις αντιμετωπίζουν σαν παρακολούθημα των αντρών και σαν σκεύη ηδονής, είναι γεγονός.
Οταν βλέπεις άντρα "κάτοχο τεσσάρων πανεπιστημιακών τίτλων σπουδών", όπως γράφαμε χτες, να θεωρεί τις γυναίκες υποδεέστερα πλάσματα, δεν είναι λογικό να υπάρχουν και πολλοί άλλοι που τις θεωρούν έτσι;
Ορισμένοι μάλιστα φτάνουν στο σημείο να αποδίδουν την όποια συμπεριφορά γυναικών -στην συγκεκριμένη περίπτωση των κοριτσιών της παρέλασης-, την οποία δεν μπορούν να καταλάβουν, σε σεξουαλική στέρηση;

Οσο για το ότι υπάρχουν γυναίκες που ασπάζονται τέτοιες εκτιμήσεις δεν είναι εντυπωσιακό. Αντίθετα. Είναι απολύτως αναμενόμενο.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι τέτοιες άρρωστες αντιλήψεις εκφράζουν ένα μικρό μέρος της κοινωνίας μας.

Υ.Γ: Δεν θεωρήσαμε σκόπιμο να παραθέσουμε την φωτοσύνθεση που μας έστειλε η αναγνώστρια μας. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger