Home » , » Σαλάτα του Κούλη.

Σαλάτα του Κούλη.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019 | 6:01 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Όλες και όλους μας καλεί το ΠΑΜΕ στα συλλαλητήρια στις 30 Νοέμβρη, για να διαμαρτυρηθούμε για το ασφαλιστικό. Αυτό που δημοσκοπήσεις – μαϊμούδες λένε, πως είμαστε τρισευτυχισμένοι! Καλέ πως δεν είμαστε; Δίνουμε περισσότερα ενώ παίρνουμε λιγότερα, είναι να μη γλεντάμε;

Στη χώρα του ΟΖ είναι ο Τζιτζιφιόγκος. Ο τυφώνας Γηρυόνης πήρε τον δεξιό περιφερειάρχη και τώρα βόσκει αμέριμνος στα λιβάδια μαζί με άλλα γαλάζια βόδια. Όταν ρωτήθηκε για τους ψηφοφόρους του στη Χαλκιδική, είπε “να πάνε να πνιγούν”. Αυτό κάνουν, πνίγονται. Κι όχι μόνο όσοι τους ψήφισαν. Δυστυχώς!

“Για όλα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ, δόξα τω Θεώ”. Αυτό δήλωσε το κυβερνητικό διπρόσωπο. Όταν ρωτήθηκε από παπαγάλους τι εννοεί, εξήγησε, πως χωρίς τις κουταμάρες των ρεφορμιστών, η ΝΔ όχι κυβέρνηση δεν θα ήταν, ούτε στη Βουλή δεν θα έμπαινε. Θα καταντούσε ΠΑΣΟΚ.

“Αλλάξαμε τα φώτα στη ΔΕΗ, τώρα αλλάζουμε τα φώτα στο Σύνταγμα. Από τον νέο χρόνο θα αλλάξουμε τα φώτα σε όλους”. Αυτό υπόσχεται η Νέα Δικτατορία.

Η ΔΕΗ δεν κάνει απεργία λόγω κακοκαιρίας. Κάποιοι εργάζονται, ακόμα κι όταν βρέχει. Αναζητούνται στο μεταξύ τρόποι τρόποι για να γίνει η κυβέρνηση αδιάβροχη.
- Πάρτε ομπρέλα.
“Εμείς δουλεύουμε 24 ώρες το εικοσιτετράωρο όλο τον Ελληνικό λαό”. Αυτό απαντούν οι κηφήνες της ΝΔ στις κατηγορίες πως η κυβέρνηση είναι απούσα από τις καταστροφές.
“Είναι ψέμα, συκοφαντία”, απαντά το κυβερνών κόμμα. Όλοι γνωρίζουν πως η ΝΔ, ακόμα κι όταν δεν προκαλεί η ίδια το χαλασμό, τρέχει πάντα σε κάθε καταστροφή, για να κάνει τα πράγματα χειρότερα.

“Γουρλής είναι ο Κούλης. Ο μεγάλος σεισμός έγινε στην Αλβανία. Εμείς είχαμε μόνο 4 νεκρούς από έντονα καιρικά φαινόμενα, δηλαδή από μια φθινοπωρινή βροχή”. Αυτό υποστηρίζει ο SSKAI, ενώ δημοσκόπηση δίνει 1.000 μονάδες μπροστά τη Νέα Δημαγωγία.

Στο ερώτημα “με ποιον πλημμυρίζετε καλύτερα” ο Κυριάκος Μητσοτάκης προηγείται του Αλέξη Τσίπρα με 10.000%. Καταλληλότερη αρχηγός της αντιπολίτευσης κρίνεται η Φώφη Μητσοτάκη. “Μπορεί να διέλυσε το ΠΑΣΟΚ αλλά κάνει υπεύθυνη συμπολίτευση”, συμφώνησαν και οι πέντε ερωτηθέντες του γκάλοπ. Ο Γερό-λάγνος που διαφωνεί, κάθεται τιμωρία στη γωνία μαζί με το Σαμαρά.

“Οι διοικητές των Νοσοκομείων είναι εντελώς άριστοι”, είπε ο πρωθυπουργός, που ως γνωστό, παραλείπει μερικές φορές το “χι” όταν μιλάει. “Είναι οι καλύτεροι στρατηγοί στη μάχη κατά των μικροβίων. Θα βομβαρδίσουν τους ιούς με ναπάλμ και βλήματα λευκού φωσφόρου”.
Σε ερώτηση, αν αυτή η τακτική θα έχει επιπτώσεις στην υγεία των νοσηλευομένων, οι στρατηγοί απάντησαν πως “κάθε πόλεμος έχει παράπλευρες απώλειες”.

Στο μεταξύ, όπως έγραψε εύστοχα κάποιος στο twitter, “ο καλύτερος πελάτης του Νοσοκομείου, έγινε διευθυντής του”.
“Τι παραπάνω έχει ένας 80χρονος πολιτευτής και διορίζεται διοικητής στο Νοσοκομείο Καρδίτσας”; Ρωτάνε με ζήλια τα υπόλοιπα βαφτιστήρια; Ε πως! Ξέρει όλες τις ασθένειες από πρώτο χέρι. Ειδικά στη γεροντική άνοια, είναι από τους έμπειρους που υπάρχουν.

“Απέτυχε στις εκλογές ως υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, επομένως ο Πανούτσος έχει όλα τα προσόντα για να προσληφθεί οπουδήποτε” δήλωσε το κυβερνητικό απρόσωπο. Άλλωστε είναι συμπάθεια του Τσάρου της ΝΔ, του Ολυμπιακού και πασών των εταιρειών.

Έληξε το τελεσίγραφο στους πρόσφυγες, που έδωσε ο υπουργός του προστάτη του πλούσιου πολίτη. “Φύγετε εντός 15 ημερών”. Μάλλον όμως κάπου χάθηκε στη μετάφραση, κι έτσι ήρθαν περισσότεροι.

Η κυβέρνηση στο μεταξύ πρόκειται να χτίσει νέα Άουσβιτς και Νταχάου, για να τιμήσει την επέτειο της Γερμανικής κατοχής και του δωσιλογισμού.

“Βάστα Ρόμελ. - Γερούν γερά”. Αυτό θα αναγράφεται στο μνημείο του αγνώστου μαυραγορίτη και καταδότη, στο οποίο θα κατατίθενται στεφάνια από ολόκληρο το δεξιό πολιτικό βόθρο κάθε 1142 τηλεφωνήματα.

“Οι αστυνομικοί είμαστε κατά της βίας. Επίτηδες όμως κάποιοι γνωστοί άγνωστοι χτυπούν τα κεφάλια τους πάνω στα γκλομπ μας”. κατήγγειλε ανώνυμος μπάτσος φορώντας τη ροζ κουκούλα που δανείστηκε από γνωστό άγνωστο τρολάκι.

Αυτά και άλλα πολλά μας κάνουν να πιστεύουμε πως χειρότερα δεν γίνεται. Κάθε φορά όμως ο Κούλης φροντίζει να μας εκπλήσσει ξεπερνώντας το χειρότερο εαυτό του.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger