Home » , » Ενας φασίστας ρουφιάνος, με πολιτικό μέντορα τον Α. Σαμαρά.

Ενας φασίστας ρουφιάνος, με πολιτικό μέντορα τον Α. Σαμαρά.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019 | 10:33 μ.μ.

Την φασιστολυλλάδα  «Στόχος» πιθανόν να την έχετε ακουστά. Είναι μια χουντική πατσαβούρα που είχε μετατραπεί σε ντουντούκα της εγκληματικής ναζιστικής συμμορίας, μέχρι που ο εκδότης της. Σ. Χατζηπαρασκευάς, τα "έσπασε" με τον Μιχαλολιάκο. 
Διαφώνησε, όπως ισχυρίζεται, γιατί ο αρχηγός της ΧΆ., ανέλαβε την πολιτική ευθύνη για την δολοφονία του Π.Φύσσα και ακολούθησε τον πρώην ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής,. Ελευθέριο Συναδινό στο πολιτικό μόρφωμα που έχει φτιάξει.
(Από τότε στρέφεται κατά της Χ.Α η οποία, σύμφωνα με την αρθρογραφία του, αποτελείται από "αληταράδες", που εκμεταλλεύονται τον εθνικισμό ...).

Αυτό που πιθανόν αγνοείτε, είναι ότι ο πολιτικός μέντορας του σημερινού εκδότη του «Στόχου» Σάββα Χατζηπαρασκευά,, υπήρξε ο πρώην πρωθυπουργός και αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς.
Είναι γνωστό ότι συνδεόταν με στενή φιλία και μάλιστα όταν ο Σαμαράς δοκίμαζε την τύχη του έξω από το "μαντρί" της Ν.Δ., ο Χατζηπαρασκευάς ήταν μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Πολιτικής Ανοιξης.
Στην πορεία θεώρησε "μετριοπαθής" τις απόψεις Σαμαρά και έγινε συνεργάτης του Κωνσταντίνου Πλεύρη στο κόμμα «Πρώτη Γραμμή». 
Ούτε εκεί στέριωσε για να αναλάβει υπερασπιστής της Χ.Α και τελικά να καταλήξει στο ΠΑΤΡΙΕ του Συνοδινού.

Γιατί τα γράφουμε όλα αυτά; Για να δείξουμε το ποιόν του ατόμου που ακολουθώντας τα χνάρια του "εθνικού ρουφιάνου" στοχοποιεί μια δημοσιογράφο ότι δήθεν συμμετείχε  στο γνωστό δρώμενο με τις κοπελιές στην παρέλαση στη Χαλκηδόνα.

Αντιγράφουμε από την ιστοσελίδα "Κατιούσα"

 Στοχοποίηση δημοσιογράφου από φασιστικό σάιτ: “Αναρχοκομμουνίστρια θολοκουλτουριάρα ξεφτίλισε τα ιερά και τα όσια”

Οι κουκολοφόροι του “Στόχου” διατρανώνουν ότι “εντόπισαν” μια από τις συμμετέχουσες στο δρώμενο της παρέλασης στη Χαλκηδόνα, φωτογραφίζοντας εντελώς ανυπόστατα δημοσιογράφο λόγω των “αντεθνικών” της απόψεων.

Το δρώμενο στη διάρκεια της παρέλασης στη Χαλκηδόνα δεν αφήνει σε ησυχία ακροδεξιούς και φασίστες σε αυτή τη χώρα, που έχουν ξαμοληθεί ως άλλοι Μπογδάνοι να ξετρυπώσουν τις “ένοχες’ για τη “βεβήλωση” της σεμνής τελετής με σκετσάκια των Μόντι Πάιθον. Πάνω στο ζήλο και την πρεμούρα, τους τα φασιστοειδή δε διστάζουν να στοχοποιήσουν με τον πιο χυδαίο τρόπο ακόμα και άτομα παντελώς άσχετα με το περιστατικό, απλώς και μόνο επειδή δεν τους αρέσουν οι ιδεολογικές τους απόψεις.

Αυτό συνέβη στη δημοσιογράφο Άννα Μ., που είδε να την “κρεμάει στα μανταλάκια” η γνωστή φασιστική ιστοσελίδα “Στόχος”, που με πηχυαίους τίτλους, ανήγγειλε σε ύφος θριαμβευτή κουκολοφόρου πως “Βρήκαμε την πρώτη”, χαρακτηρίζοντας τη δημοσιογράφο ως “αναρχοκομμουνίστρια θολοκουλτουριάρα…που μαζί με τις υπόλοιπες ξεφτίλισε Ιερά και Όσια”. Στη συνέχεια, στο εμετικό κείμενο, η στοχοποίηση συνεχίζεται, συνδέοντας, εντελώς ανυπόστατα με τη θεατρική ομάδα που εμφανίστηκε στη Χαλκηδόνα, και παρουσιάζοντάς την ως “φιλοσυριζαίο” και ενδεχόμενο “μέλος του Ρουβίκωνα”. Φαίνεται μάλιστα πως ιδιαίτερα ενόχλησε τους φασίστες του στόχου η στάση της δημοσιογράφου έναντι της δολοφονίας του Ζακ Κωστόπουλου, που αναφέρεται ως ένα ακόμα “επιβαρυντικό στοιχείο” σε βάρος της.

Η ιστοσελίδα προαναγγέλει μάλιστα ότι θα συνεχίσει το έργο της λασπολογίας και της ρουφιανιάς, απειλώντας ότι “η έρευνα για αυτή και τις υπόλοιπες της βρωμοπαρέας της συνεχίζεται.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger