Home » , » Αθλιοι Μπαλούρδοι σε μια υπέροχη, μαζική πορεία στην μνήμη του Αλέξη.

Αθλιοι Μπαλούρδοι σε μια υπέροχη, μαζική πορεία στην μνήμη του Αλέξη.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019 | 12:35 π.μ.


Εντυπωσιακές σε δυναμισμό και δυναμικότητα οι πορείες και συγκεντρώσεις μνήμης για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο που πραγματοποιήθηκαν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Χανιά καθώς και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.
Τουλάχιστον για την Αθήνα που μπορεί να έχουμε άποψη η πορεία ήταν η μεγαλύτερη σε όγκο των τελευταίων χρόνων με πολύ έντονη την παρουσία νέων ανθρώπων. Επίσης αξιοσημείωτη ήταν η μαζικότητα που είχε το μπλοκ "No pasaran.

Οι μπάτσοι προχώρησαν σε 30 περίπου προσαγωγές και συλλήψεις, κάτι αναμενόμενο.
Δεν μας κάνει καμιά αίσθηση ότι για μια ακόμα φορά εντελώς αναίτια μπάτσοι θέλησαν να εξευτελίσουν διαδηλωτές και να εκτονώσουν πάνω τους την κτηνώδη πλευρά του εαυτού τους. Τα βίντεο και οι φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο είναι αδιάψευστος μάρτυρας γι' αυτό.

Τα "όργανα της τάξεως όμως" δεν περιορίζονται στο να παρουσιάζονται απλώς σαν βασανιστές. Οπτικό υλικό που υπάρχει στο Ιντερνέτ, τους εμφανίζει και ως δυνάμει δολοφόνους.
Και φυσικά είναι ελάχιστα τα σχετικά περιστατικά που καταγράφονται.

Οι Μπαλούρδοι του Χρυσοχοϊδη λειτουργούν εντελώς ασύδοτα και μάλλον ψυχιατρική προσέγγιση χρειάζεται στο να εξηγήσει κανείς γιατί εκτός απ' την βιαιότητά τους, απέναντι στους διαδηλωτές επιλέγουν να ξεγυμνώνουν κάποιους απ' αυτούς.
 δρόμο.


Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger