Home » , » Κουκουλοφόροι μπάτσοι με "περίεργα" σακίδια

Κουκουλοφόροι μπάτσοι με "περίεργα" σακίδια

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019 | 2:28 μ.μ.

Κουκουλοφόροι μπάτσοι με πολιτικά, κουβαλώντας κάτι "περίεργα" σακίδια και έχοντας ηλεκτρονική συνομιλία με συναδέλφους τους κυκλοφορούν στην περιοχή γύρω από τα Προπύλαια.

Ηδη έχουμε στην κατοχή μας κάποια σχετικά βίντεο τα οποία, προς το παρών, δεν θεωρούμε σκόπιμο να αναρτήσουμε.

Δεν ξέρουμε αν υπάρχει ασφαλίτικος σχεδιασμός για να στηθεί κάποια προβοκάτσια σήμερα με αφορμή τις συγκεντρώσεις και πορείες που θα υπάρξουν για την συμπλήρωση 11 χρόνων από την δολοφονία από μπάτσους του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.
Πάντως το κέντρο είναι πήχτρα από ασφαλίτες με πολιτικά, οι οποίοι έχουν μια κινητικότητα, που μας δημιουργεί σκέψεις ότι κάτι ετοιμάζουν.

Νωρίτερα χιλιάδες μαθητές και φοιτητές συγκεντρώθηκαν στα Προπύλαια πραγματοποιώντας δυναμική πορεία στη μνήμη του Α. Γρηγορόπουλου. Ανάμεσα στα δεκάδες συνθήματα που ακούστηκαν ήταν  «Η σφαίρα δεν έπεσε τυχαία, κάτω τα χέρια από τη νεολαία», «η τρομοκρατία δεν θα περάσει», «Στις τράπεζες λεφτά στη νεολαία σφαίρες, ήρθε η ώρα για τις δικές μας μέρες».

Να θυμίσουμε ότι στις 6 το απόγευμα, θα ξεκινήσει από τα Προπύλαια η κεντρική πορεία μνήμης και θα διασχίσει τους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας. Αργότερα θα υπάρξει συγκέντρωση στο σημείο της δολοφονίας, στη διασταύρωση των οδών Τζαβέλα και Μεσολογγίου στα Εξάρχεια
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

6 Δεκεμβρίου 2019 στις 7:25 μ.μ.

Κουκουλοφόροι μπάτσοι με "περίεργα" σακίδια.......

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger