Home » , » Έλληνες στρατιωτικοί "πετούν" πρόσφυγες στον Έβρο

Έλληνες στρατιωτικοί "πετούν" πρόσφυγες στον Έβρο

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019 | 11:21 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Συνεχείς είναι οι καταγγελίες των συναδέλφων φαντάρων που ο Στρατός και η κυβέρνηση της ΝΔ τους Υποχρεώνουν να παραβούν τον Στρατιωτικό τους όρκο και τους μετατρέπει σε κυνηγούς προσφύγων-μεταναστών στον Έβρο.
Οι επιστολές με τις καταγγελίες όμως αφορούν και συναδέλφους που έχουν απολυθεί και μας αποκαλύπτουν τη Διπλοπροσωπία του ΣΥΡΙΖΑ που ως αντιπολίτευση το παίζει "ευαίσθητος' αλλά ως κυβέρνηση ακολουθούσε την ίδια αισχρή, απάνθρωπη και πολεμική πολιτική.

Σύμφωνα με τα όσα μας αποκαλύπτουν οι πρώην φαντάροι που πέρσι το Δεκέμβριο του 2018 υπηρετούσαν στον Έβρο, όταν έβγαιναν περίπολο, διατάζονταν να αναφέρουν κάθε κίνηση προσφύγων που επιχειρούσαν να περάσουν τα σύνορα.

Ακολούθως, έρχονταν τα καθάρματα οι Συνοριοφύλακες που μετά από τη σύλληψη και τον βασανισμό των άτυχων προσφύγων, προχωρούσαν σε Παράνομες και βίαιες Επαναπροωθήσεις.

Επειδή όλα αυτά ήταν γνωστά στους φαντάρους υπήρχε ένα κλίμα Ανοχής.

Στο βαθμό που δεν υπήρχε μαζί τους Αξιωματικός ή στέλεχος για να τους καρφώσει -καθώς τους Απειλούσαν με τιμωρία- έκαναν τα στραβά μάτια και δεν ενημέρωναν κανέναν.

Περισσότερα στον ιστότοπο του Δικτύου Ελεύθερων Φαντάρων "Σπάρτακος"

Να συγχαρούμε κι εμείς όσους αντιστέκονται. Η άρνηση εκτέλεσης τέτοιων απάνθρωπων διαταγών δίνει ελπίδα.

Οι πρόσφυγες δεν είναι εχθροί μας. Τα πουλημένα ΜΜΕ αντιστρέφουν την αλήθεια παρουσιάζοντας τους φίλους ως εχθρούς και τους πραγματικούς εχθρούς, τους πλουτοκράτες – ιδιοκτήτες τους, ως φίλους.

Αν έχεις “φίλους” εκμεταλλευτές που σε πετάνε στο δρόμο, που σε γδύνουν κυριολεκτικά και μεταφορικά, τι τους θες τους εχθρούς;

Προφανώς και υπάρχει αντίθεση τέτοιων νόμων, που στηρίζονται οι διαταγές, ακόμα και με το αστικό Σύνταγμα, το οποίο -ειδικά μετά τα Μνημόνια- έχει γίνει χρησιμοποιημένο χαρτί υγείας από τους ίδιους που το πρότειναν και το ψήφισαν!

Το να εξηγήσουμε σε φασίστες, γιατί είμαστε άνθρωποι και όχι διεστραμμένα κτήνη, γιατί δεν κάνουμε κακό σε αθώους, που ζητάνε βοήθεια, είναι μεν σωστό στη θεωρία, στην πράξη όμως ανώφελο.

Οι καραβανάδες και οι κηφήνες, που δίνουν τέτοιες διαταγές, γνωρίζουν καλά πως είναι άδικες. Πως οδηγούν στην τέλεση εγκλημάτων εις βάρος αθώων.
“Εκτελείς και βγαίνεις παραπονούμενος”. Παραπονιέσαι όμως σε ποιον; Σε αυτόν που σε διέταξε να συλλάβεις γυναικόπαιδα; Να βασανίσεις ταλαιπωρημένους και εξουθενωμένους πρόσφυγες; Καλή τύχη, θα τη χρειαστείς. Κι αν απολυθείς ποτέ, γράψε μας.

“Στο βαθμό που δεν υπήρχε μαζί τους Αξιωματικός ή στέλεχος για να τους καρφώσει”. Γιατί αυτό κάνουν. Καρφώνουν. Έχουν εκπαιδευτεί γι' αυτό. Ο στρατός για χρόνια εκτός από τον εξωτερικό εχθρό είχε και τον εσωτερικό. Μας θεωρούν “εχθρό”. Ακριβώς όμως γι αυτό διστάζουν να μας μπλέξουν σε πόλεμο!
Γιατί ξέρουν, πως δεν θεωρούμε εχθρό τον εργαζόμενο της γειτονικής χώρας αλλά τους φασίστες εγκληματίες που μας καταδυναστεύουν και μας ληστεύουν. Και πως, αν πάρουμε βαρύ οπλισμό, πρώτους αυτούς θα φάμε, να ξεβρομίσει ο τόπος. 
Γι αυτό άλλωστε μετά την επιστράτευση την κοπάνησε κι η προηγούμενη χούντα του Παπαδόπουλου...
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger