Home » , » Πολεμικό ανακοινωθέν

Πολεμικό ανακοινωθέν

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019 | 8:33 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

“Δε φοβάμαι θερμό επεισόδιο με τη Τουρκία” δήλωσε ο καταλληλότερος για συνεκμετάλλευση.
Γιατί να φοβάσαι Κούλη μου; Την ξέρεις τη δουλειά. Λες στη γυναίκα να κατέβει από τη σκάλα, που την έχουν για φωτογράφιση, να φορέσει τα πανάκριβα παπούτσια της και γραμμή για το εξωτερικό, εκεί που έχετε τις offshore. Μαζί με όλο σας το σόι.

Ο Δένδιας λέει πως εμείς και ο Ζήκος στο Μπακαλόγατο δεν μαλώνουμε. “Δεν είμαστε μόνοι μας. αλλά άμα χρειαστεί μπορούμε και μόνοι μας”. Όμως δεν θα μας παρασύρει η Τουρκία σε καυγάδες να χαλάσει το καλό μας όνομα.

Στον έρωτα και στον πόλεμο όλα επιτρέπονται, λέει η παροιμία. Αλλά στον έρωτα, όποιος κάνει μόνος του σεξ, κάπως λέγεται. Το ίδιο κι όταν πάμε ξυπόλητοι στα αγκάθια, ή πουλάμε τσαμπουκά στους γείτονες (και συμμάχους) μόνο και μόνο για εσωτερική κατανάλωση.
Είμαι απόλυτα σύμφωνος πως δεν πρέπει να τσακωθούμε άγρια με τους Τούρκους, γιατί θα γίνουν οι χώρες μας “καλοκαιρινές”.

Όμως δεν μπορώ να μην δουλέψω τους βλάκες με περικεφαλαία, όταν έκαναν συλλαλητήρια για να πάρουν τη Βόρεια Μακεδονία, η οποία έχει ελάχιστο στρατό ανεπαρκώς εξοπλισμένο.

Οι ίδιοι όσον αφορά τους Τούρκους μιλάνε για συνεκμετάλλευση του Αιγαίου και δεν τρέχει τίποτα. Τόσο “γενναίοι πατριώτες”!
Τώρα τι έγινε και από λιοντάρια μεταμορφώθηκαν σε κοτούλες, θα σας το πω αμέσως:
Πήραν την εξουσία, έπεσαν με τα μούτρα στο πλιάτσικο και λίγδωσε τ' άντερο τους.

Πατριδοκάπηλοι πλυθήκατε καλά; Ο Σουλτάνος θέλει Οθωμανικό. Μην βρει τα βρακάκια λερωμένα.

Κι επειδή ακούω πολλές κουταμάρες, να πω, πως η Λιβύη έχει συνολικά (όλες δηλαδή οι αντιμαχόμενες παρατάξεις) μια μόνο παλιά φρεγάτα και άλλα 4 μικρότερα πλοία σε άθλια κατάσταση. Δεν είναι σε θέση να βυθίσει τίποτα, εκτός από τα δικά της σκάφη, μόλις αποπλεύσουν.
Ο Λίβυος ναύαρχος που απειλεί τον Τουρκικό στόλο είναι χωρίς καράβια. Δεν ελέγχει ούτε ψαρόβαρκα. Και η κυβέρνηση της Τρίπολης που υπέγραψε τη Συμφωνία με το Σουλτάνο δεν στηρίζεται μόνο από την Τουρκία, αλλά από όλο το ΝΑΤΟ και φυσικά από εμάς!
Περαστικά μας.

Όμως γίνεται ήδη πόλεμος και είναι αδυσώπητος.
Να ένα πολεμικό ανακοινωθέν:
“Η χθεσινή απόπειρα των κυβερνητικών δυνάμεων να ενισχύσουν τις χουντικές φυλλάδες απέτυχε. Οι νεοδημοκράτες υποχώρησαν άτακτα μπροστά στο κράξιμο”.

Μάλιστα, έχουμε πόλεμο. Πόλεμο συνεχή και αδυσώπητο. Ήδη οι φασίστες καταλαμβάνουν συνεχώς θέσεις στο δημόσιο εξοπλίζοντας τες με βλήματα τύπου Διαματάρης, Πατέρας, Μπογδάνος, Άδωνις, Κικίλιας κλπ.
Οι καταστροφές στην Οικονομία είναι τεράστιες.
Ειδικές δυνάμεις των κουμπάρων κατέστρεψαν ολοσχερώς το Κοινωνικό Μέρισμα, ενώ εσώρουχα διαδηλωτών θα δίνονται μαζί με φωτογραφίες όρχεων του Μητσοτάκη, σε όσους άνεργους ψήφισαν ΝΔ.
Μαζικές σφαγές εργαζομένων κατήγγειλαν Διεθνείς Ανθρωπιστικές Οργανώσεις.

Μας πολεμάνε, μας βομβαρδίζουν με τρομοκρατία και ψέματα, επιτίθενται συνέχεια.
Πρέπει λοιπόν να αντισταθούμε, να αμυνθούμε, να αποκρούσουμε τις επιθέσεις και να περάσουμε στην αντεπίθεση.

Από την Πρωτοχρονιά αρχίζουν μαζικοί Πλειστηριασμοί. Γίνονται και τώρα αλλά πολύ σύντομα θα ενταθούν και χιλιάδες φτωχές οικογένειες θα πεταχτούν στο δρόμο. Ας κοιτάξουμε λοιπόν αυτόν τον πόλεμο, τον πραγματικό, κι όχι τον υποθετικό.

Άλλωστε ο Μητσοτάκης ξέρει καλά πως, αν προκαλέσει πόλεμο για να έχει ο Λάτσης περισσότερα κέρδη, θα έχει την τύχη του Παπαδόπουλου και των άλλων χουντικών καθαρμάτων. Κι αυτή τη φορά ο κόσμος θα απαιτήσει κρεμάλα.

Αν τολμά, ας μας δώσει όπλα, κι ας έρθει μετά, να μας πουλήσει παραμύθια.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
15 Δεκεμβρίου 2019 στις 9:48 μ.μ.

Είστε αχάριστοι αν δεν είχαμε προσδεθει στο άρμα των νικητών, στη δύση, τώρα δε θα μπορούσατε να τα λέτε τέτοια αίσχη. Ντροπή σας..

Υγ. Πρότειναν δουλειά Αγγλία, λεφτά οκ, αλλά 12ωρο, ακόμα γελάω +πάντως ακόμα κ έτσι δε μπορείς να τα λες, είσαι δακτυλοδεικτουμενος προβλήματος που δε θες να εργάζεσαι ήλιο με ήλιο, έτσι κάνουν οι "πολιτισμένοι κ νορμσλ"..

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger