Home » , » Μια απορία των συνδικαλιστών της αστυνομίας, συνοδευόμενη με μια δικιά μας ερώτηση

Μια απορία των συνδικαλιστών της αστυνομίας, συνοδευόμενη με μια δικιά μας ερώτηση

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020 | 12:15 π.μ.

Του Σ.Λ

Δεν γνωρίζω αν είστε ενήμεροι για την ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών -την συνοδεύει με την φωτογραφία που παραθέτουμε- στην οποία οι συντάκτες της αναρωτιούνται αν "είναι αστυνομικοί ή ελαιοχρωματιστές".
Ανευ αντικειμένου το ερώτημα. Αν είχαν δίλημμα αν είναι άνθρωποι ή δίποδα γουρούνια, πιθανόν να μπορούσα να συνεισφέρω στον προβληματισμό τους.

Εκτός αυτού όμως, παρακολουθώντας σε όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς και τις ειδησεογραφικές ιστοσελίδες, τα πλάνα από βίντεο καθώς και τις φωτογραφίες που διοχέτευσε στα ΜΜΕ, το γραφείο τύπου της αστυνομίας, σχετικά με τις χθεσινές επιχειρήσεις των δυνάμεων καταστολής, στο Κουκάκι, μου δημιουργήθηκε μια απορία που προφανώς θα συνέβη μόνο σε μένα, αφού δεν την είδα πουθενά να αναφέρεται.

Από την χθεσινή επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων στα υπό κατάληψη κτίρια που εκκενώθηκαν εκ μέρους της αστυνομίας δόθηκαν ευκρινέστατες φωτογραφίες και μακροσκελή βίντεο.

Στην επιχείρηση που προηγήθηκε πάλι στο Κουκάκι, όπου είχαμε τον άγριο ξυλοδαρμό της οικογένειας Ινδαρέ, δεν είχε συμβεί κάτι ανάλογο. 
Οτι οπτικό υλικό είχε κυκλοφορήσει τότε είχε ιδιωτική προέλευση.
Ούτε μια φωτογραφία δεν δόθηκε από την αστυνομία του περιστατικού, ενώ τα βίντεο από τις κάμερες των drones αποτελούν "εθνικό επτασφράγιστο μυστικό".

Μήπως οι επιτελείς της ΓΑΔΑ θα μπορούσαν να δώσουν μια απάντηση σ' αυτή την εύγλωττη απορία;    
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

13 Ιανουαρίου 2020 στις 8:46 π.μ.

Παρακαλω πολυ δεν πρεπει στις εκφρασεις μας να υπαρχει καμμια αναφορα στα ζωακια τα οποια δεν φταινε. Μπορουμε π. χ να λεμε κοπρανθρωποι παλιανθρωποι τιποτενιοι και συμμορίες.
Ευχαριστω πολυ.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger