Home » , » Καταλληλότερος ο Μπουμπούκος!

Καταλληλότερος ο Μπουμπούκος!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020 | 3:44 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Μη γελιέσαι Κούλη. Είσαι τόσο άχρηστος, που αυτοί που σε στηρίζουν ήδη σου σκάβουν το λάκκο. Προωθούν στη θέση σου τον Άδωνι, ο οποίος όσο εσύ μίλαγες αυτός έτρωγε!
Μέχρι και το πιάτο χλαπάκιασε! Κάτι μαχαιροπίρουνα που λείπουν, νόμισαν τα γκαρσόνια πως τα βούτηξε! Όχι, τα κατάπιε και αυτά!
Θαυμάστε καταλληλότερο υπουργό σύμφωνα με δημοσκόπηση τόσο μαϊμού, όσο η Τσίτα.

Ο Άδωνης Γεωργιάδης, δήλωσε “Ξεπέρασε τις προσδοκίες μας η συνάντηση με τον Τραμπ”! Και το είπε χωρίς να πνιγεί! Με γεμάτο το στόμα! Τόσο καλό ήταν το φαΐ; Τους είπες να σου δώσουν κι ένα πακέτο για το σπίτι;
Εγώ πάντως λέω πως αυτή η συμπεριφορά προσβάλει πολύ την Ευγενία. Έκανες λες και σου μαγειρεύει κάθε μέρα αηδίες.

“Μιλάει ο Κούλης στην Αμερική. Κανείς δεν τρώει, εκτός από έναν άξεστο καράβλαχο που χλαπακιάζει”, σχολιάζει χρήστης στο twitter.
Ο άξεστος είναι ο καταλληλότερος υπουργός σύμφωνα με τη Τσίτα. Καλά, η Τσίτα πιστεύει πως ο βασιλιάς φοράει ένα μόνο βρακί και τίποτε άλλο. Γι αυτό νομίζει πως ο Ταρζάν είναι ο άρχοντας της ζούγκλας! Μυαλό πιθήκου τι περιμένεις; Αφού ψηφίζει ΝΔ! Γιατί; Γιατί ζει ξεβράκωτη μόνο με λίγες μπανάνες. Άλλες τρώει, άλλες βάζει στον πισινό, να έχει απόθεμα.

Σύμφωνα με την ίδια μαϊμού, ο Μειμαράκης θα ήταν πρωθυπουργός, αφού θα κέρδιζε τον Τσίπρα το 2015! Η πραγματικότητα όμως ήταν πολύ διαφορετική.
Κατά τη δημοσκόπηση ο Σαμαράς ήταν καλύτερος Πρωθυπουργός από τον Τσίπρα! Αυτό δεν έπρεπε να το πείτε. Πρώτον γιατί ήδη κρίθηκε το ματς, και δεύτερο, γιατί είπαμε, να κολακεύετε, αλλά τον αρχηγό, όχι κι αυτόν που θέλει να ξαναγίνει αρχηγός!
Φαίνεται δε καθαρά ποιος μπουκωμένος παρήγγειλε αυτό το παραμύθι. Ο Μπουμπούκος “ο καλύτερος υπουργός”! Σε τι; Στο να τρώει! Τηλεφωνικό το γκάλοπ.
Πήραν τηλέφωνο τον Άδωνι και τον ρώτησαν: Είσαι ο καλύτερος; Ναι, απάντησε! Αυτό ήταν!

Παλιά έπαιρναν κάποιοι άγνωστοι στα σπίτια και μας έκαναν πλάκα. Τώρα κάνουμε εμείς σε όποιον άγνωστο παίρνει τηλέφωνο. “Θα ψηφίσουμε ΝΔ”! Για να μη δώσει Μέρισμα, να δώσει το Αιγαίο στους Τούρκους, να κόψει τη σύνταξη, να μας δείρει, να μας ξεβρακώσει, να ακριβύνουν τα πάντα, να μας απολύουν και να μη δίνουν λογαριασμό, για να πέσει κι ο ουρανός στα κεφάλια μας να ησυχάσουμε!

Ή πλάκα σας έκαναν δημοσκόποι ή πλάκα μας κάνετε. Κάθε φορά που ο Μητσοτάκης παθαίνει νίλα παρουσιάζεται ένα γκάλοπ που τον αποθεώνει.
Μας έφτυσε ο Τραμπάκουλας; - Θεός ο Μητσοτάκης!

Και φυσικά θέλουν να κοπούν οι συντάξεις για να πάρουμε τα αόρατα. Όσο για τον Πρόεδρο; Μάλλον αυτός που έκανε τη δημοσκόπηση βάζει υπογείως το όνομα του Αντωνάκη. Τον οποίο ξέρουμε όλοι πόσο γουστάρει ο Μητσοτάκης. Προτιμά να προτείνει τον Τσίπρα, παρά το Σαμαρά! Στον Αλέξη στο κάτω – κάτω της γραφής χρωστά το ότι είναι Πρωθυπουργός.

Βέβαια ο κόσμος έχει άλλη άποψη από τις δήθεν δημοσκοπήσεις, από τα παραμύθια που μας προβάλουν οι αυλοκόλακες και οι βολεμένοι. Ο Κούλης έχει κάτω από 20% τους μισούς δηλαδή από όσους μας λένε.
Όσο για το ΣΥΡΙΖΑ; Υπάρχει ακόμα μεγάλη οργή κυρίως γιατί άφησε τα δεξιά λαμόγια να αλωνίζουν ανενόχλητα. Πως να μην τα αφήσει, αφού όταν κυβερνούσαν οι ρεφορμιστές έκαναν ακριβώς τα ίδια; Όσο για τα δεκανίκια της ΝΔ δεν θα έχουν καμία τύχη.

Κάποιοι μέσα στη ΝΔ προσπαθούν να τραβήξουν δική τους γραμμή, ώστε να φάνε όσο το δυνατό περισσότερα. Αν είναι δυνατό πιο πολλά από το Μητσοτάκη! Έλα όμως που ο Κούλης θα τους κόψει το λαρύγγι. Η μεγαλύτερη μερίδα είναι γι αυτόν.
Ο Σαμαράς, ο Καραμανλής και οι άλλοι που θέλουν να γίνουν τσοπάνηδες στη θέση του τσοπάνη, να πάνε να πνιγούν!

Έχουμε να γελάσουμε πολύ. Με τον Κούλη, τα γαλάζια λαμόγια και τις δημοσκοπήσεις που τη νύχτα των εκλογών, θα κάνουμε αφιέρωμα για όλες τις κουταμάρες που έλεγαν.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

10 Ιανουαρίου 2020 στις 7:07 μ.μ.

Πραγματι! Αν το καλο εξετασεις - αναλυσης αυτο συμβαινει. Φτιαχνει κλιμα κε πρωθυπουργε...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger