Home » , » Δημοσιογραφικά μαθήματα από Ευαγγελάτο και Ράπτη

Δημοσιογραφικά μαθήματα από Ευαγγελάτο και Ράπτη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020 | 8:06 μ.μ.


Για όσους/ες έχουμε το "βίτσιο" να σεργιανάμε σε ενημερωτικές ιστοσελίδες, αυτές τις μέρες διευρύναμε τις γνώσεις μας, για το πώς πρέπει να παρουσιάζεται η ειδησεογραφία της επικαιρότητας.

Διδαχθήκαμε δηλαδή από δυο καταξιωμένους ιστότοπους, με πολύ μεγάλη αναγνωσιμότητα, τον τρόπο για να διαχειριζόμαστε μια είδηση, στα σημεία της που πρέπει να εστιαζόμαστε, ποιες πλευρές της είναι σκόπιμο να τονίζουμε, καθώς και τους ευρηματικούς τίτλους που μπορεί να της δώσουμε.

Ολοι/ες, λοιπόν εμείς, που δημοσιολογούμε μέσα από το διαδίκτυο, πρέπει δημόσια να ευχαριστήσουμε τους δυο αναγνωρισμένους δημοσιογράφους, Νίκο Ευαγγελάτο και Κώστα Ράπτη, που μας πρόσφεραν μέσω των ιστοσελίδων τους, δωρεάν μαθήματα.

Εμπλουτίσαμε, δηλαδή τις γνώσεις μας, για τον ιδανικό τρόπο με τον οποίο πρέπει να προσεγγίσουμε ένα πολιτικό γεγονός και μάλιστα τέτοια βαρύτητας, όπως ήταν η επίσκεψη του πρωθυπουργικού μας ζεύγους στον Λευκό Οίκο.

Αν και θεωρούμε ότι εμείς έχουμε πρόβλημα αντίληψης για να αφομοιώσουμε την "διδασκαλία" τους. πιστεύουμε ότι στο μεγάλο αναγνωστικό κοινό που απευθύνονται. θα έχουν ανταπόκριση.  
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

Ανώνυμος
8 Ιανουαρίου 2020 στις 11:44 μ.μ.

😂😂😂

9 Ιανουαρίου 2020 στις 5:17 μ.μ.

Αυτη ειναι κυριοι δημοσιογραφια! Life style. Και γιαυτο λοιπον μη διαμαρτυρεται η κοινωνια. Κοντα μας ειναι ο διαχωρισμος των περιοχων.

10 Ιανουαρίου 2020 στις 11:45 μ.μ.

Στα... φρύδια μας και οι δύο κυρίες.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger