Home » , » Βάλθηκαν να μας τρελάνουν με τον ... Ερυθρό Σταυρό που απελευθέρωσε το Αουσβιτς!

Βάλθηκαν να μας τρελάνουν με τον ... Ερυθρό Σταυρό που απελευθέρωσε το Αουσβιτς!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020 | 9:00 μ.μ.



Ε, τέρμα, παραδινόμαστε! Εχουμε να κάνουμε με τόσο άθλιους τύπους που είτε βάλθηκαν να μας τρελάνουν είτε πουλάνε τρέλα με την σέσουλα! Σε κάθε περίπτωση πάντως κατόρθωσαν να "αναβαθμίσουν" την γελοιότητα σε τέτοιο επίπεδο που δυσκολεύεσαι να βρεις το κατάλληλο λεξιλόγια για να σχολιάσεις τα δρώμενα τους.

Βρίσκεται σήμερα στην Γερμανία ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να συμμετάσχει στις επετειακές εκδηλώσεις μνήμης για τη συμπλήρωση 75 χρόνων από την απελευθέρωση του Άουσβιτς,.
Κάνει δηλώσεις τις οποίες μεταδίδει το κρατικό τηλεοπτικό κανάλι και εκεί εκτός των άλλων των ακούμε να λέει: "75 χρόνια μετά από την απελευθέρωση από τον Ερυθρό στρατό αυτού του χώρου, θα πρέπει όλοι μας να δώσουμε αυτή την ιερή δέσμευση να μην ξεχάσουμε ποτέ αυτό το οποίο συνέβη εδώ".

Αντε και να υποθέσουμε, ότι μιας και ο Κούλης δεν φημίζεται για την ευφυΐα του, δεν συγκράτησε αυτά που του είπαν να παπαγαλίσει και αντί για "κόκκινο" είπε "ερυθρό" στρατό.
Αυτό όμως που είναι εντελώς απίστευτο είναι το τι κατάλαβαν τα τσακάλια της ΕΡΤ και έβαλαν "σουπεράκι" ότι το Αουισβιτς ελευθερώθηκε από τον Ερυθρό Σταυρό!

Αλήθεια, εκτός να γελάσεις με την ηλιθιότητα ορισμένων, τι άλλο μπορείς να κάνεις εκτός να τους πάρεις στον χαβαλέ;
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

27 Ιανουαρίου 2020 στις 10:29 μ.μ.

Δυστυχώς δεν πρόκειται περί λάθους ούτε περί ηλιθιότητας. Πρόκειται για σκόπιμη προπαγάνδα. Ας αρχίσουμε από το γιατί ο ακροδεξιός Μητσοτάκης επισκέφτηκε το Άουσβιτς.
Αν κάτι μου αρέσει στους Ισραηλινούς είναι ότι κυνήγησαν τα καθάρματα τους ναζί μετά το Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Όχι σαν εμάς, που οι δήμιοι κατακτητές, οι ακροδεξιοί εγκληματίες, ήταν συνεργάτες Ελλήνων πολιτικών και μάλιστα της ΕΡΕ, από την οποία προέρχεται η ΝΔ.
Οι Ισραηλινοί διπλωμάτες λοιπόν κάλεσαν την Ελληνική κυβέρνηση να προβεί σε συμβολικές κινήσεις καταδίκης του ναζισμού προκειμένου να προχωρήσουν στις συμφωνίες μεταξύ των δύο χωρών, χωρίς να αντιδρούν τα Ισραηλινά ΜΜΕ, τα οποία δείχνουν πόσο ευαίσθητη είναι η κοινή γνώμη του Ισραήλ. Βορίδης, Άδωνις, αλλά κι ο ίδιος ο Μητσοτάκης, αποκήρυξαν επίσημα την ιδεολογία τους. Η υποκρισία βέβαια περισσεύει.
Το ότι ο Μητσοτάκης έκανε ό,τι του είπαν οι Ισραηλινοί (και καλώς το είπαν) φαίνεται από τα λόγια του. Σίγουρα δυσκολεύτηκε πολύ. Μίλησε μόνο για τους Εβραίους. Πράγματι σε μεγάλο ποσοστό οι κρατούμενοι, θύματα του Ολοκαυτώματος, ήταν Εβραίοι. Αθώοι άνθρωποι που πέθαναν λόγω της καταγωγής τους. Που βασανίστηκαν σαδιστικά και δολοφονήθηκαν μαζικά με φρικτό τρόπο από αδίστακτους φονιάδες - ρατσιστές.
Εκτός όμως από τα 6 εκατομμύρια των Εβραίων υπήρχαν στα στρατόπεδα κι άλλοι. Εκατομμύρια άνθρωποι πέρασαν από την Κόλαση των στρατοπέδων συγκέντρωσης ή εξοντώθηκαν σε ομαδικές σφαγές από τους ναζί, όπως ακριβώς οι Εβραίοι! Γι αυτούς κουβέντα ο Μητσοτάκης! Ίσως γιατί δεν τον συμφέρει.
Τι να πει; Πως εξοντώθηκαν Σοβιετικοί στρατιώτες αιχμάλωτοι πολέμου; Η πλειοψηφία τους βασανίστηκε φρικτά και σφαγιάστηκε; Δεν μπόρεσε να πει “Κόκκινος Στρατός”, είπε “Ερυθρός”! Κι οι κόλακες βέβαια έσπευσαν να επαναλάβουν τα λόγια του “μεγάλου ηγέτη”!
Στάλθηκαν επίσης στα Στρατόπεδα Κομμουνιστές. Μαζί με άλλους πολιτικούς κρατούμενους. Οι δεξιοί σαν το Μητσοτάκη και τους νεοδημοκράτες ήταν απ' έξω, στήριζαν το Χίτλερ. Στην Ελλάδα συνεργάζονταν με τους κατακτητές. Οι Κομμουνιστές και οι Αναρχικοί, οι Σοσιαλδημοκράτες, μερικοί Κεντρώοι κλπ, ήταν μαζί με τους Εβραίους. Αυτή μοιράστηκαν τα βάσανά τους.
Στα στρατόπεδα ήταν επίσης Ρομά. Κουβέντα ο Μητσοτάκης για τις εκατοντάδες χιλιάδες θύματα των Ρομά!
Και πως ξεκίνησε στην πράξη το Ολοκαύτωμα; Όταν τα ναζιστικά σκουπίδια, τα αποβράσματα, χτύπαγαν τα θύματα τους, τα απειλούσαν, τα εξευτέλιζαν. Ακόμα και παιδιά! Να γιατί έκανε την πάπια ο “καταλληλότερος”. Την ίδια στιγμή που οι γαλάζιες σκουληκαντέρες εξυμνούν το μπάτσο - βασανιστή του μικρού Ρομά και βέβαια κατηγορούν το παιδί! Τι να πει λοιπόν; Πόσο μοιάζει το κόμμα του με τη ναζιστική συμμορία του Χίτλερ; Πόσο κοντά είναι ιδεολογικά όλη αυτή η τσογλαναρία της Δεξιάς με τα τέρατα τους ναζίδες;
Αλλά ήταν και άλλοι! Ομοφυλόφιλοι, αλλόθρησκοι, μειονότητες κάθε είδους από όλη την Ευρώπη. Ούτε γι αυτούς μίλησε! Θα το ξέχασε, όπως ξέχασε να δηλώσει τις offshore και την υπόλοιπη τεράστια περιουσία του...
Κυρίως όμως το Άουσβιτς ήταν στρατόπεδο συγκέντρωσης. “Δομή κλειστού τύπου” θα μπορούσαν να το ονομάσουν οι ναζί σήμερα. Είναι εγκληματική, ρατσιστική, απαράδεκτη η αντίληψη με βάση την οποία δημιουργήθηκε η Κόλαση επί Γης: Αθώοι άνθρωποι, που δεν έβλαψαν κανένα, φυλακίστηκαν! Γιατί έτσι γούσταραν τα φασιστόμουτρα, οι ρατσιστές! Πόσο μοιάζει η Ελλάδα του 21ου αιώνα με το 3ο Ράιχ!
Αν ήμουν στη θέση των Ισραηλινών θα ήμουν πολύ επιφυλακτικός με την σημερινή Ελληνική κυβέρνηση. Οι ίδιοι οι ναζί άλλωστε ξέρουν πως είναι εγκληματίες και κρύβονται. Βέβαια εδώ μιλάμε για συμφέροντα, οπότε αυτές τις “λεπτομέρειες” τις παραβλέπουν. Άλλωστε οι Αμερικάνοι και οι υπόλοιποι - πλην φυσικά των Σοβιετικών - περιέθαλψαν τους ναζί μετά το Β΄ Παγκόσμιο.
Αλλά, αν είμαστε ελεύθεροι, αυτό το χρωστάμε στο ΣΤΑΛΙΝ! Κι αυτό είναι που πειράζει χειρότερα το Μητσοτάκη. Που δεν μπορεί να το πει με τίποτα! Ο Κόκκινος Στρατός ελευθέρωσε τον κόσμο από τα ναζιστικά κτήνη. Κι αυτό δεν αλλάζει.

29 Ιανουαρίου 2020 στις 7:24 π.μ.

Η συστηματικη αποσιωπηση των εκετομμυριων αλλων θυματων στα στρατοπεδα
του θανατου των ναζι ειναι παλια και ξεκιναει απ τους ιδιους τους εβραιους
με την καθιερωση του ολοκαυτωματος,θελοντας μ αυτο τον τροπο να δωσουν
εμφαση στο δικο τους δραμα υποβιβαζοντας το δραμα των αλλων θυματων
Αρα ο Μητσοτακης και πολλοι αλλοι με μεγαλη καθυστερηση ερχονται να μιλησουν μονο για εβραιουςστο ολοκαυτωμα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger