Home » , » Οι διαμορφωτές της κοινής γνώμης, επιτέλεσαν στο ακέραιο, για άλλη μια φορά, το λειτούργημα τους.

Οι διαμορφωτές της κοινής γνώμης, επιτέλεσαν στο ακέραιο, για άλλη μια φορά, το λειτούργημα τους.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020 | 3:26 π.μ.


Του Σ.Λ.

Οπως μας διαβεβαιώνουν και οι αξιόπιστες μετρήσεις κοινής γνώσεις, που γίνονται με απόλυτα επιστημονικά κριτήρια, από τους έγκυρους τηλεοπτικούς διαύλους Skay και Star, είναι διαρκώς και σταθερά μειούμενο το ποσοστό των συμπολιτών μας που διακατέχονται από παρωχημένες αναχρονιστικές αντιλήψεις.

Ταυτόχρονα η αποδοχή που έχει από τον ελληνικό λαό η διακυβέρνηση Μητσοτάκη διευρύνεται. Η πεποίθηση, "για τις μεγάλες εποχές που θα’ ρθουν", τείνει να γίνει μαζική συνείδηση, όπως μας πιστοποιεί το τελευταίο γκάλοπ που ήρθε την δημοσιότητα.

Με την κυβέρνησή μας, των αρίστων, η μιζέρια και ο λαϊκισμός δέχτηκε σφοδρό πλήγμα.
Η αισχρή προπαγάνδα, αντάξια αυτής που μεταδιδόταν ραδιοφωνικά από το σιδηρούν παραπέτασμα, με στόχο την εθνικόφρονα κυβέρνηση της εποχή στην διάρκεια του αγώνα των υγιών πατριωτικών δυνάμεων ενάντια των ξενοκίνητων κομμουνιστοσυμμοριτών, δεν είχε αποτέλεσμα.

Οι σκοτεινοί μηχανισμοί που στρέφονται σε βάρος της λαοφιλούς κυβέρνησής μας, απέτυχαν να διογκώσουν ανύπαρκτα θέματα, όπως το δήθεν υπερβολικό κόστος εκδηλώσεων που πραγματοποίησαν τα αξιόλογα στελέχη μας Βορίδης και Πατούλης.
(Αν είναι δυνατόν να θεωρείτε γεγονός, ότι μια γιορτή που οργανώνει υπουργείο μας, στοιχίζει περισσότερα από όσα αμείβεται τον χρόνο, ένας πλεμπαίος εργάτης!).

Τα ΜΜΕ, προς τιμήν τους, στάθηκαν στο ύψος που επιβάλλει η εθνική τους προσήλωση και απέφυγαν να αναφερθούν στις συνέπειες που μπορεί να υπήρξαν από την αναβολή κάποιων χειρουργείων σε κρατικά νοσοκομεία.
Αλλωστε η έλλειψη νοσηλευτικού προσωπικού σε δομές που συντηρεί ο κρατικούς προϋπολογισμός, πιθανόν να επιφέρει μερικούς θανάτους αρρώστων από τις κατώτερες κοινωνικές τάξεις, πράγμα που θα αποβεί προς όφελος του ασφαλιστικού μας συστήματος.Επιπροσθέτως εξασφαλίζουν χρήματα που μπορεί να διατεθούν στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας, όπως ευαγγελίζεται η κυβέρνησή μας στην πορεία προς την κανονικότητα.

Αντιθέτως, η προβολή που είχε από έντυπα και ραδιοτηλεοπτικά ΜΜΕ η πρόσληψη άλλων 1.500 ειδικών φρουρών, οι οποίοι θα ενισχύσουν τις δυνάμεις τάξεως και ασφάλειας, έδειξε ότι ακόμα μια φορά οι διαμορφωτές της κοινής γνώμης επιτέλεσαν στο ακέραιο το λειτούργημα τους.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

22 Ιανουαρίου 2020 στις 10:01 π.μ.

Για παπαδες ειπανε τιποτα σχετικα με προσληψεις; γιατι διαβαζουμε οτι οι εντατικες μοναδες των νοσοκομειων (κρατικων) δεν εχουν προσωπικο.
Και οπως λες αγαπητε για τους διαμορφωτες εχει πλακαμεγαλη αυτο. δηλ. Καθεται το πληθος μπροστα στο χαζοκουτι και περιμενει τους ελεεινους αυτους να του κανουν το μαθημα και εφ οσον το μαθουν βγαινουν μετα και παπαγαλιζουν οτι εχουν ακουσει δηλ. Τα ψεματα. Εινσι απιστευτο αυτο που συμβαινει με το ποπολο.

22 Ιανουαρίου 2020 στις 1:06 μ.μ.

Τ Ε Λ Ε Ι Ο _ Τ Ε Λ Ε Ι Ο!!!!!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger