Home » , » Δεξιές προσαρμογές

Δεξιές προσαρμογές

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020 | 1:52 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Οι νεοδημοκράτες κάνουν μηνύσεις. (Δείτε εδώ και εδώ). Παλιότερα, οι ιδεολογικοί τους πρόγονοι, έκαναν το ρουφιάνο της Ασφάλειας. Ακόμα πιο παλιά το συνεργάτη των Γερμανών, τον προδότη.

Η ντροπή δεν είναι δουλειά, αλλά κάτι πρέπει να κάνουν και τα καθάρματα, οι εγκληματίες, οι παντελώς ανίκανοι και κομπλεξικοί.

Θα μπορούσαμε κι εμείς να κάνουμε ένα σωρό μηνύσεις στα όσα συκοφαντικά, στα όσα ψέματα έχουν ακουστεί κατά καιρούς εις βάρος μας.
Στον Εμφύλιο πχ μας κατηγορούσαν οι Γερμανοτσολιάδες κι οι μαυραγορίτες, πως θα παίρναμε τις γυναίκες, τα σπίτια τους και τη σοδειά τους!
Αργότερα μας έλεγαν πράκτορες της Μόσχας και διεφθαρμένους.
Ποιοι μας αποκαλούσαν έτσι; Οι υποτακτικοί των Αμερικανών τα φερέφωνα της CIA, τα λαμόγια, οι δειλοί, κι οι βολεμένοι.

Οι απειλές, οι ύβρεις και οι επιθέσεις, που δέχονται καθημερινά Σύντροφοι από φασίστες είναι κυριολεκτικά αμέτρητες.

Αλλά εμείς δεν έχουμε αυταπάτες. Δεν περιμένουμε να δικαιωθούμε στα δικά τους δικαστήρια που στο παρελθόν έστελναν αγωνιστές πατριώτες στο εκτελεστικό απόσπασμα.
Μαζί με το κράτος χτυπά και το παρακράτος, που δεν είναι άλλο από τον κομματικό μηχανισμό των δεξιών συμμοριών.

Παλιά μας τραβούσαν κατευθείαν στην Ασφάλεια, στα ξερονήσια, τα στρατοδικεία. Σήμερα μας περνάνε πρώτα από τα δικαστήρια, τα οποία στη συντριπτική πλειοψηφία - και μάλιστα τα ανώτατα - ελέγχονται απόλυτα από τη δεξιά.
Σκοπός τους η φίμωση και η τρομοκρατία. Το μέσον; Μεταξύ άλλων η εξουθένωση, το πρόστιμο, η φυλάκιση... Ή θα σκάσουμε, ή θα μας πάνε στον Κατή.

Ε δε θα σκάσουμε! Εμείς θα λέμε πάντα την αλήθεια. Θα λέμε τη γνώμη μας.
Δεν θα μας φιμώσουν, γιατί δεν μπορούν να μας τρομάξουν. Μόνο να μας εξοργίσουν περισσότερο μπορούν. Δεν μας τρόμαξαν ούτε οι εκτελέσεις, οι εξορίες, τα βασανιστήρια, κάθε λογής διώξεις που σκαρφίζονται.

Κι η χούντα του Μητσοτάκη θα καταρρεύσει, όπως κατέρρευσαν οι προηγούμενες. Γιατί το πρόβλημα του δεν είναι η κριτική μας. Είναι η αλήθεια, ηλίθιοι νεοδημοκράτες!

Είπαμε πχ το Μπογδάνο ρουφιάνο, χαφιέ. Ψέματα είναι; Δεν κάρφωσε το όνομα του διαδηλωτή του ΠΑΜΕ; Να μην έκανε αθλιότητες, να μην πούμε τίποτα! Απλά σχολιάσαμε την πράξη του.

Γιατί έβγαλαν χτες απόφαση κατά του Βαξεβάνη; Νομίζετε για ένα σκίτσο; Όχι! Γιατί ο ίδιος έχει αποκαλύψει πάρα πολλά σκάνδαλα των κυβερνήσεων της Νέας Δικτατορίας!
Και για φοβηθούμε οι υπόλοιποι να ασχοληθούμε με νέα “κατορθώματα” της σάπιας κυβέρνησης Μητσοτάκη, ο οποίος σχεδιάζει να δώσει το μισό Αιγαίο στην Τουρκία, μέσω Χάγης, ενώ ταυτόχρονα τα “βαφτιστήρια” του κάνουν πλιάτσικο στο δημόσιο χρήμα.

Έφερε ένα νομοσχέδιο που διαλύει την Παιδεία.
Μειώνει τα κονδύλια στην Υγεία περιμένοντας δωρεές από τους εφοπλιστές!!! Οι οποίοι φοροδιαφεύγουν, αφού ελάχιστα πλοία έχουν ελληνική σημαία, ενώ ακόμα κι αυτοί που έχουν τη σημαία μας, δεν πληρώνουν σχεδόν τίποτα σε σύγκριση με τα κέρδη τους.

Μειώνει τα επιδόματα, αναγκάζει τον κόσμο να δουλεύει ως τα βαθιά γεράματα και ταυτόχρονα μας χρεώνει με νέα όπλα, τα οποία και πανάκριβα κοστίζουν και δεν έχουν λύσει ακόμα όλα τους τα προβλήματα.

Στο εξωτερικό εξευτέλισε την Ελλάδα, την απομόνωσε, πάει να μας μπλέξει σε ένα σωρό επικίνδυνες περιπέτειες, δημιουργώντας καινούρια προβλήματα στα ήδη υπάρχοντα.

Η τρομερή λεηλασία του δημοσίου χρήματος, η αλαζονεία, η ανηθικότητα, η αδιαφορία και η ανικανότητα μας οδηγούν σε αλλεπάλληλες νίλες.
Καταστροφές, που η κυβέρνηση προσπαθεί να διαχειριστεί επικοινωνιακά κι όχι επί της ουσίας. Εμείς λέμε αυτά που βλέπουμε κι όχι αυτά που θέλουν οι δικτάτορες και οι διεφθαρμένοι. Το να μας κλείσει το στόμα δεν αλλάζει την πραγματικότητα. Όπως είπαμε, δεν μας τρομάζουν οι βρικόλακες, τρώμε τζατζίκι.

Τέλος το να μη φωνάξεις σε κάποιον που πάει προς το γκρεμό, δεν γεμίζει το κενό στο οποίο θα πέσει, παρασύροντας όλους μας.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger