Home » , » Ένας ναζί στο Άουσβιτς και το "πλυντήριο" της Athens Voice

Ένας ναζί στο Άουσβιτς και το "πλυντήριο" της Athens Voice

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020 | 9:28 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Συζητούν δυο φασίστες.

- “Ρε, άκουσα πως ο παππούς σου πέθανε στο Άουσβιτς! Είναι αλήθεια;”

- “Πράγματι, τον λιντσάρισαν οι κρατούμενοι που βασάνιζε, όταν ήρθαν οι Σοβιετικοί”...

“Ο δολοφόνος θα γυρίσει στον τόπο του εγκλήματος” λέει το ρητό.

Ο Άδωνις όμως μετάνιωσε για όσα είπε για τους Εβραίους.
Ο ίδιος πούλαγε από την TV βιβλία του μπαμπά Πλεύρη, που αρνείται το Ολοκαύτωμα.
Έλεγε τα ναζιστικά συνθηματάκια “Θα ξαναγυρίσουμε κι η Γη θα τρέμει” κοκ

Ο Άδωνις με τα ακροδεξιά του περί φυλετικής ανωτερότητας Σιωνιστών κλπ, μην τα πούμε όλα, θα ξημερώσουμε. Άλλωστε περασμένα – ξεχασμένα για τον ίδιο το Μπουμπούκο.

Ξέρω πως ο Άδωνις σήμερα έχει γίνει Εβραίος. Είμαι σίγουρος. Πως είμαι τόσο σίγουρος; Είναι απλό: Έτσι κάνει πάντα ο Άδωνις!
Πριν γίνει νεοδημοκράτης, έβριζε τη Νέα Δημοκρατία. Τους έλεγε κλέφτες. Μέχρι που έγινε βουλευτής της γαλάζιας συμμορίας.
Τα έψελνε στο Σαμαρά, μέχρι να γίνει υπουργός και να μετατραπεί στον μεγαλύτερο κόλακα του Αντώνη.
Ειρωνεύονταν το Μητσοτάκη, μέχρι να γίνει Αντιπρόεδρος. Μετά ο Μητσοτάκης, που γέλαγε μαζί του ο Μπουμπούκος, έγινε αστέρας, ηγέτης, θεός του!

Το ίδιο και με τους Εβραίους. Το Ισραήλ κάνει συμφωνίες με την Ελλάδα. Δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν αντισιωνιστές μέσα στην Ελληνική Κυβέρνηση. Έτσι ο Άδωνις έκανε (πνευματική) περιτομή. Έκοψε και πέταξε στο φούρνο το παρελθόν του.

Γιατί τέτοιος είναι ο Άδωνις: Θα κάνει και θα πει οτιδήποτε τον συμφέρει! Χωρίς ποτέ να πιστεύει τίποτε από αυτά που λέει! Ούτε σήμερα πιστεύει τα όσα γράφει, ούτε πριν που έλεγε τα αντίθετα. Απλά λέει στους πελάτες του, αυτό που θέλουν να ακούσουν.

Ο Άδωνις δεν είναι ναζί. Ποτέ δεν ήταν. Ούτε ακροδεξιός! Ο Άδωνις είναι απλά κάποιος που θέλει εξουσία, να φάει όσο το δυνατό περισσότερα. Εκμεταλλεύεται την ηλιθιότητα των άλλων. Και ποιοι είναι πιο βλάκες; Οι ακροδεξιοί! Βλάκες με περικεφαλαία!

Εκείνος ο χαρακτηρισμός που του ταιριάζει περισσότερο είναι του εμπόρου! Είναι πράγματι ικανότατος έμπορος. Πουλά και αγοράζει τον εαυτό του! Τον πουλά βέβαια ακριβά. Για θέση βουλευτή, υπουργού, αντιπροέδρου. Σε αυτό το είδος εμπορίου έχει ταλέντο. Οι βλάκες που τον ψηφίζουν, δεν τον έχουν πάρει χαμπάρι.

Στα συλλαλητήρια για το Μακεδονικό δεν έτρεχε πρώτος; Τι λέει τώρα; Ότι ο ΣΥΡΙΖΑ! Για τους μετανάστες; Το ίδιο!

Δεν αποκλείεται, αν ποτέ οι Κομμουνιστές πάρουμε την εξουσία, ο Άδωνις να γίνει όχι απλά Αριστερός, αλλά πιο Κομμουνιστής κι από το Σύντροφο Κουτσούμπα! Στα λόγια φυσικά. Γιατί ο Άδωνις σ' ένα πράγμα είναι σταθερός: Στην αγάπη του για την εξουσία, την κουτάλα, την καρέκλα, τα προνόμια. Να φάει θέλει το παιδί!

Ποιοι όμως είναι οι πραγματικοί ναζί;
Αυτοί που έστειλαν το Μπουμπούκο, να πάρει την τεχνογνωσία των στρατοπέδων συγκέντρωσης. Για να κτίσουν τα δικά τους Άουσβιτς, Νταχάου κλπ, να φυλακίσουν τους πρόσφυγες.
Αν είναι ναζί κάποιοι υποκριτές σαν τον Άδωνι, που είπαμε πως δεν είναι, παρά τα όσα έχει πει, αυτό οφείλεται γιατί κυβερνάνε φασίστες. Πραγματικοί ακροδεξιοί που όμως κρύβονται καλά. Οι Μπουμπούκοι πάνε από κοντά για μάσα, να φάνε κάποιο κόκκαλο.
Γιατί κανείς στην πολιτική δεν είναι αυτό που φαίνεται.
Το τι πραγματικά είναι κάποιος, το δείχνουν τα έργα του, όχι τα λόγια του.

Αν ο Άδωνις είναι υποκριτής, ηθοποιός; Και πολύ ικανός μάλιστα!
Αν δεν ήταν άρρωστος με την εξουσία, θα ήταν θαυμάσιος στο θέατρο και την τηλεόραση. Άλλωστε εκεί είναι συνέχεια...

***

Σχεδόν αναμενόμενο ήταν ότι θα αναλάμβανε αρθρογράφος της Athens Voice -κάποιος Μάνος Βουλαρίνος- να ξεπλύνει τον Άδωνι Γεωργιάδη, χρησιμοποιώντας σαν πρόφαση την διαδικτυακή τοποθέτηση που έκανε ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ., μετά  από την επίσκεψή του στο Άουσβιτς.

Ο Μάνος Βουλαρίνος, γνωστός απεργοσπάστης στο "μαγαζί" του Αλαφούζου- αφού σχετικά πρόσφατα προσπάθησε αδέξια να ξεπλύνει τους μπάτσους βασανιστές και την πολιτική τους ηγεσία, για το περιστατικό με τον βασανισμό της οικογένειας Ινδαρέ, έρχεται σήμερα να γίνει πλυντήριο και για τον Αδωνι Γεωργιάδη.

Και μετά οι υπεύθυνοι της Athens Voice μας παρουσιάζονται διαμαρτυρόμενοι γιατί δέχονται επισκέψεις από "απροσκάλεστους" πολίτες.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger