Home » , , » Η δημοσιογράφος Βίβιαν Ευθυμιοπούλου και το "ζηλευτό ζεύγος Μητσοτάκη".

Η δημοσιογράφος Βίβιαν Ευθυμιοπούλου και το "ζηλευτό ζεύγος Μητσοτάκη".

Από giorgis , Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020 | 3:16 μ.μ.

Του Γ.Γ.

Διαβάζοντας ένα προσωπικό ηλεκτρονικό μήνυμα, που μου ήρθε από συντροφάκι, αυτόματα συνέλαβα τον εαυτό μου να μουρμουρίζει το γαβγατζίδικο άκουσμα του Τερλέγκα: "Τι να μας πεις κι εσύ/ κι εσύ κι εσύ απ’ τη ζωή σου/ Μια νύχτα απ’ τη δική μου/ολόκληρη η δική σου".
Που κολλάει αυτό που λέει ο σκυλάς ασματοποιός; Στο ότι, ούτε κατά διάνοια δεν μπορώ να προσεγγίσω τον "σύγχρονο τρόπο γραφής", όπως αυτός διατυπώνεται από καταξιωμένους δημοσιολόγους και αναγκαστικά θα απευθύνομαι σε ένα "περιθωριακό" αναγνωστικό κοινό.

Να κάνω φραγκοδίφραγκα τι εννοώ. Την δημοσιογράφο Βίβιαν Ευθυμιοπούλου την έχετε ακουστά; Εγώ πάντως αγνοούσα την ύπαρξη της.
Με αφορμή, λοιπόν το ραβασάκι που πήρα στον ηλεκτρονικό μου υπολογιστή, έψαξα να βρω τι λέει ο "φάκελος" της στο διαδίκτυο. Από εκεί πληροφορήθηκα ότι είναι κάτοχος Πανεπιστημιακού πτυχίου και βιοπορίζεται εργαζόμενη σαν δημοσιογράφος στην "έγκυρη" "Καθημερινή", στο  "εναλλακτικό" athensvoice και στην ιστοσελίδα του Θανάση Μαυρίδη liberal.gr (Πιθανολογώ ότι στο τελευταίο μέσον θα διδάχτηκε ιστορία από τον συγκάτοικο της εκεί  Σάκη Μουμτζή, γι΄αυτό στα κείμενα της συναντάμε εκφράσεις του τύπου "αγέλες του ΕΛΑΣ που έκαναν τον Συμμοριτοπόλεμο").

Επίσης πληροφορούμε ότι στο παρελθόν εργάστηκε στην εταιρεία Civitas, η οποία, σύμφωνα με καταγγελίες, "εκπαίδευσε" δημοσιογράφους για να μας σερβίρουν την προπαγάνδα "πόσο μεγάλη ευλογία είναι τα μνημόνια".

Αυτά όσον αφορά την επαγγελματική διαδρομή της κ. Βίβιαν Ευθυμιοπούλου. Απ' την παρουσία της στο facebook μας ενημερώνει ότι είναι φιλελεύθερη προσθέτοντας: "Το ζηλευτό στο ζεύγος Μητσοτάκη πάντως είναι η μόρφωση, η ευρυμάθεια, η πολυγλωσία και ο κοσμοπολιτισμός".

Προτίμησα αυτή την μεγάλη εισαγωγή, ώστε να γίνουν αντιληπτά τα "προσόντα" αυτής της κυρίας. Μόνο έτσι μπορεί να αντιληφθούμε την δυνατότητά της να χειρίζεται τόσο "καλά" τον γραπτό λόγο και τις κυβιστήσεις της

Τα παρακάτω ποσταρίσματα της, που μας έστειλε συντροφάκι, είναι αδιάψευστος μάρτυρας.

Να τι έγραφε πριν μερικές μέρες ... 


... και τι γράφει τώρα

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 4 σχόλια

Ανώνυμος
16 Ιανουαρίου 2020 στις 5:39 μ.μ.

Τουλάχιστον είναι σταθερή στις πεποιθήσεις της..

16 Ιανουαρίου 2020 στις 6:46 μ.μ.

ΔΙΟΡΘΩΜΕΝΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ: διαγράψτε το αρχικό
Κι από τα δύο δημοσιεύματα αυτής της κυρίας Βίβιαν, τα οποία παραθέτεις, Γιώργη, νομίζω ότι θεμελιώνεται καθαρά εκείνο που γράφτηκε σήμερα στο Βαθύ Κόκκινο, από τον Μήτσο 175: Ο Κούλης Μητσοτάκης επέλεξε για Πρόεδρο τη Σακελλαροπούλου για να αδειάσει με εύσχημο τρόπο την καρέκλα που αυτή κρατάει μέχρι σήμερα στο ΣΤΕ,και να διορίσει ένα νέο πρόσωπο εκεί απόλυτα ελεγχόμενο από τον ίδιο και τυφλό όργανο της δεξιάς. Ταυτόχρονα μεταβάλλει τη Σακελλαροπούλου σε πρόσωπο διακοσμητικό, που απλώς θα υπογραφεί όλες τις πινοτσετικές του αποφάσεις χωρίς αντιρρήσεις, αν θέλει να παραμένει Πρόεδρος "της δημοκρατίας" και να νέμεται τα αγαθά που συνεπάγεται για τον κάτοχό της αυτή η διακοσμητική θέση. Άλλωστε η Σακελλαροπούλου δεν νομίζω ότι θα αρνηθεί να υπογράψει τα νέα αντιλαϊκά μέτρα του Μητσοτάκη, παρά τις ευαισθησίες της για τα δικαιώματα του ανθρώπου (που διαφημίζουν σήμερα οι δημοσιογράφοι- λιβανιστήρια του Κούλη, σαν την κυρία Βίβιαν Τρεχαγυρευοπούλου). Θυμίζω ότι επί προεδρίας της Σακελλαροπούλου το ΣΤΕ απέρριψε πανηγυρικά την προσφυγή των δημοσίων υπαλλήλων ενάντια στη ληστεία που υπέστησαν οι μισθοί τους. Εξάλλου το όργανο αυτό του κράτους προεδρευούσης της κυρίας, έφτυσε κατάμουτρα τους εργαζομένους στο δημόσιο, διακηρύσσοντας ότι οι πετσοκομμένοι μισθοί αυτών των υπαλλήλων τούς φτάνουν και τους περισσεύουν! Τα ίδια θα επικυρώνει και τώρα ως υποτιθέμενη "αρχηγός του κράτους", και μάλιστα διορισμένη με τις ψήφους όλων των αστικών κομμάτων. Κι έζησαν αυτοί καλά, ενώ εμάς ...μας έχει πάρει ο διάολος.

16 Ιανουαρίου 2020 στις 8:06 μ.μ.

Πολυ ωραιο και το βρισκω σωστοτατο το αρθρο Γ. Γ και εσενα Νικο.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger