Home » , » Goddamned: καταραμένος, αναθεματισμένος, τρισκατάρατος, γκαντέμης, ξεσκισμένος...

Goddamned: καταραμένος, αναθεματισμένος, τρισκατάρατος, γκαντέμης, ξεσκισμένος...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020 | 12:54 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Μια λέξη: Goddamned. Στην Ελλάδα έχουμε πολλά επίθετα γι αυτή. Καταραμένος, αναθεματισμένος, τρισκατάρατος, γκαντέμης, ξεσκισμένος, άτυχος, κατσικοπόδαρος, γρουσούζης, ελεεινός και πολλές άλλες.

“Goddamned”! Έτσι χαρακτήρισε ο Τραμπάκουλας τον Κούλη σύμφωνα με τον πράκτορά μας στο Λευκό Λύκο, τον 0,07%. Ο πλανητάρχης τα έκανε πάνω του από το φόβο να συναντήσει από κοντά το Μητσ... Ξέρετε ποιον.
Το γιο του Αποστάτη, τον καταλληλότερο βρικόλακα, τον γκόμενο πρωθυπουργό, το ιό της ατυχίας που μας δέρνει.

Λέγεται πως ο Πρόεδρος των Ξείπα κρύβονταν κάτω από το Οβάλ γραφείο του, ενώ οι άντρες οι ασφάλειας τον τραβούσαν από τα πόδια! “Ελάτε τώρα, κύριε Πρόεδρε. Δυο λεπτά μόνο θα τον δείτε”! Αφού δεν θέλει, γιατί τον πιέζετε; Το παλτό δε της Πρώτης Κύριας είχε από κάτω μια αρμαθιά σκόρδα! Τι νομίζετε; Απροετοίμαστη πήγε;

Με το δίκιο του δεν τον θέλει κοντά του ο Ντόναλντ. Ο Σουλτάνος μόλις είδε το δικό "μας" έγινε σεισμός στην Κωνσταντινούπολη! Η Μέρκελ έτρεμε ολόκληρη! Ο ίδιος ο Τραμπάκουλας τρέχει στα δικαστήρια κατηγορούμενος από την προηγούμενη φορά, που ο κατσικοπόδαρος πήγε στις ΗΠΑ!

Δυο λεπτά το θεωρείτε λίγο; Με τέτοια ποσότητα γρουσουζιάς; Σε πυρηνικό αντιδραστήρα να μπεις μέσα δυο λεπτά, περισσότερες πιθανότητες έχεις να γλυτώσεις. Τουλάχιστο δεν θα δώσει κοινή συνέντευξη τύπου. Δεν ήθελε με καμία δύναμη ο Τράμπ παραπάνω έκθεση στο Μητσ...
Ξέρετε ποιόν. Θέλει μόνο να φύγει μακριά!

Εμείς πάλι θέλουμε να μείνει στις ΗΠΑ. Το ίδιο και οι Ιρανοί. Θέλουν εκδίκηση για όσα έκαναν τα γεράκια του Πενταγώνου, ενώ εμείς θέλουμε απλά να γλυτώσουμε από τις συμφορές. Το πλέον άσχημο είναι πως ο Κούλης έκανε ποδαρικό στην Αμερική. Πάει η ήπειρος, ξεχάστε τη!

Βέβαια τα δικά του ΜΜΕ πανηγυρίζουν. “Ζήτω! Ούτε να μας δει δεν θέλει το αφεντικό”! Αν και ανισόρροπος, ο Τράμπ έχει ένστικτο αυτοσυντήρησης. Δεν είναι να παίζεις με όπλα μαζικής γκαντεμιάς. Μπορεί να πέσει μετεωρίτης στα κεφάλια μας!

Πόσο στοίχισε η φιέστα; Τρίχες! Ένα κοινωνικό μέρισμα και μερικές αυτοκτονίες όσων παίρνουν ΚΕΑ δηλαδή 200 ολόκληρα ευρώ. Βέβαια ένα δώρο των συνεργατών του Πρωθυπουργού κάνει μερικές δεκάδες χιλιάρικα. Θα πάει όμως το ΚΕΑ στο μισό, θα βγάλουν και τα εισιτήρια...

Πάντως μην κρυβόμαστε. Είναι μεγάλη επιτυχία να σου δίνει το αφεντικό εντολές αυτοπροσώπως. Το e-mail είναι γρήγορο, αλλά απρόσωπο.
“Η Ελλάδα είναι ο καλύτερος σκλάβος μας” Είπε ο Τραμπάκουλας. “Αξιόπιστος σύμμαχος” στη διπλωματική. Αλλά για είσαι σύμμαχος, πρέπει να συναποφασίζεις. Όταν ο ένας διατάζει κι ο άλλος εκτελεί, δεν υπάρχει συμμαχία, υπάρχει υποταγή.

Πρόεδρε Τραμπάκουλα, κουράγιο. Το κάνεις για να πουλήσεις τα F-35. Για τα οποία θα κόψουμε 300 ευρώ για να πάρουμε τα αόρατα παλτά, όπως ήθελε κι ο Λεβέντης, που τώρα βλέπει Βουλή με κιάλια.

Μεγάλη επιτυχία η συνάντηση. Ο Λευκός Οίκος ακόμα δεν γκρεμίστηκε. Όσο για τους παρατρεχάμενους έκαναν τα ψώνια τους, τις διακοπές τους και τώρα θα έρθουν να συνεχίσουν το πλιάτσικο εδώ.

Και οι Τούρκοι ευχαριστημένοι είναι. Το Αιγαίο μισό – μισό. Και τα δυο μισά των ΗΠΑ. Μια χαρά. Και δυο τρομάρες... Goddamned καρδιά μου, Goddamned.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger