Home » , » 28.000 ευρώ κοστολογεί την "αποκατάσταση της τιμής του" ο Κ. Μπογδάνος

28.000 ευρώ κοστολογεί την "αποκατάσταση της τιμής του" ο Κ. Μπογδάνος

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020 | 2:05 π.μ.

Του Σ.Λ.

Διαβάζοντας ένα κείμενο που υπάρχει στην ιστοσελίδα vice που δημιουργήθηκε η επιθυμία να κάνω μια τοποθέτηση  για την είδηση που διάβασα.
Αυτή μας γνωστοποιεί ότι ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Μπογδάνος κατέθεσε αγωγή εναντίον της "Έλενα Σ" γιατί λέει υπέπεσε στα αδικήματα της "προσβολής προσωπικότητας και παράνομης επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων".

"Η πρώτη κατηγορία αφορά στο γεγονός ότι η εναγόμενη τράβηξε και δημοσίευσε σε δημόσιο group φωτογραφία του Μπογδάνου χωρίς τη συγκατάθεσή του.
Η δεύτερη κατηγορία δεν αφορά τόσο στην αρχική δημοσίευσή της, όσο στο γεγονός ότι αντέδρασε θετικά με Facebook reactions σε επιθετικά σχόλια που άφησαν άλλα μέλη του group".  
(Αναφέρεται στην χιουμοριστική σελίδα που υπάρχει στο f/b ΒΑΘΥ LUBEN)

Κοστολόγησε την αποκατάσταση της τιμής του στα 28.000 ευρώ γι' αυτό δεν υπέβαλε μήνυση αλλά αγωγή.  

Οπως το συνηθίζω σε τέτοιες περιπτώσεις έκανα μια αναζήτηση στο blog μας με την λέξη ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ. Γι' αυτό και την πάτησα. Παρασύρθηκα διαβάζοντας πάνω από 2 ώρες τα "κατορθώματα" του νεοδημοκράτη βουλευτή και δυστυχώς μας περιμένει το πρωί δουλειά.

Μόνο δυο προτάσεις λοιπόν. Ο "πολυτάλαντος" Μπογδάνος αφιέρωσε ώρες από την ραδιοφωνική του εκπομπή, διέθεσε χρόνο σε τηλεοπτικές παρουσίες, για να μας πει πόσο πλήγμα στην ελεύθερη ενημέρωση είναι δυο συνθήματα που γράφτηκαν με μαρκαδόρο στο κτίριο που κατοικεί ο Πορτοσάλτε.

Αυτός με το μπαράζ αγωγών και μηνύσεων που καταθέτει σε όποιον διαφωνεί ή σατιρίζει την πολιτική του δραστηριότητα, συμβάλλει στην "ελεύθερη διακίνηση ιδεών";
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger