Home » , » Βίντεο με παρέμβαση του Ρουβίκωνα σε ψυχίατρο ο οποίος είχε διαγνώσει "καταθλιπτική διαταραχή" για να αποφυλακιστεί το αρχιλαμόγιο Α. Φλώρος

Βίντεο με παρέμβαση του Ρουβίκωνα σε ψυχίατρο ο οποίος είχε διαγνώσει "καταθλιπτική διαταραχή" για να αποφυλακιστεί το αρχιλαμόγιο Α. Φλώρος

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020 | 12:58 π.μ.


Μια "προειδοποιητική" παρέμβαση έκανε ο "Ρουβίκωνας", στον γνωστό ψυχίατρο Αθανάσιο Δουζένη.

Στο παρακάτω βίντεο παρακολουθούμε όλο το σκηνικό που υπήρξε μεταξύ των μελών της αναρχικής ομάδας και του ψυχίατρου.

Το μόνο που μπορεί να συμπληρώσουμε εμείς, είναι ότι η γνωμάτευση στην οποία είχε βεβαιώσει ψυχική νόσο στον Αριστείδη Φλώρο, ο συγκεκριμένος γιατρός είχε καταλυτικό ρόλο στην κρίση της τριμελούς υγειονομικής επιτροπής του Κέντρου Πιστοποίησης για να αποφυλακίσει τον Φλώρο.
«Υποτροπιάζουσα καταθλιπτική διαταραχή», ανέφερε χαρακτηριστικά στην γνωμάτευση του ο Δουζένη, κι αυτό οδήγησε τον Φλώρο σπίτι του για "λόγους υγείας" αν και εξέτιε ποινή κάθειρξης 21 ετών. 

Για να μην επαναλαμβάνουμε πράγματα στα οποία έχουν αναφερθεί και τα οποία αναφέρονται στο πώς καθάρισαν τα λαμόγια που είχαν εμπλακεί στο γνωστό σκάνδαλο της Energa - Hellas Power., διαβάστε μια περασμένη ανάρτησή μας.

Σε αναλυτικό κείμενο που ανάρτησε ο "Ρουβίκωνας" στην ιστοσελίδα του, αιτιολογεί την συγκεκριμένη ενέργεια του, ενώ εμείς παραθέτουμε το βιντεάκι που ανάρτησε στο διαδίκτυο.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger