Home » , , » "Τι χρείαν έχομεν προστατευομένων μαρτύρων;"

"Τι χρείαν έχομεν προστατευομένων μαρτύρων;"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020 | 4:10 μ.μ.


Του Σ.Λ

Να γράψω ένα κειμενάκι για να καταδείξω την υποκρισία των αστικών κομμάτων σχετικά με την αποπροσανατολιστική αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει με τους λεγόμενους "προστατευόμενους μάρτυρες" στην υπόθεση Novartis_Gate.

Αυτοί που "εξαφανίζουν" "επώνυμους" μάρτυρες, -περίπτωση Χριστοφοράκου στο πελώριο σκάνδαλο της Siemens- και χρησιμοποιούν σαν αποδεικτικά στοιχεία αυτά που υποτίθεται τους παρέχουν ανώνυμες τηλεφωνικές μαρτυρίες για να στείλουν στην φυλακή αθώους ανθρώπους- βλέπε Θεοφίλου, Ηριάνα- είναι απίστευτα προκλητικό να τσακώνονται προσχηματικά για κάτι τόσο ανούσιο!

Και ισχυρίζομαι ότι αυτή η κοκορομαχία είναι ανούσια, γιατί παραφράζοντας μια ρήση μπορεί να πούμε στην προκειμένη περίπτωση "Τι χρείαν έχομεν προστατευομένων μαρτύρων;". 

Εδώ υπάρχει στην δικογραφία, μια επώνυμη κατάθεση, στην Εισαγγελία διαφθοράς, του Κωνσταντίνου Ράνου, πρώην μέλους της Επιτροπής Τιμών φαρμάκων της Επιτροπής Φαρμάκων στο υπουργείο Υγείας από το 2011 έως και το 2014, η οποία τα λέει όλα. 
Για τον Λοβέρδο που κατόπιν επιθυμίας της Novartis άλλαζε τις τιμές των φαρμάκων, για τον Μανιαδακη  που έγραφε υπουργικές αποφάσεις του Αδωνη Γεωργιάδη, με τις οδηγίες της Novartis και δεν συμμαζεύεται.

Οπότε τι καινούργιο, που δεν ξέρουμε, μπορούν να προσθέσουν οι  προστατευόμενοι μάρτυρες; 

Υ.Γ: Δείτε αυτή την ανάρτηση του blog μας. Είναι "θησαυρός" τα κείμενα που υπάρχουν στον ιστότοπο μας και από άποψη αρχειακού υλικού.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger