Home » , , » Συμπληγάδες πέτρες.

Συμπληγάδες πέτρες.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020 | 8:18 μ.μ.

Γράφει ο  mitsos175

Οι πρόσφυγες καταλαβαίνουν καλά το μύθο. Είναι μεταξύ δυο φασιστικών καθεστώτων. Της ιμπεριαλιστικής Τουρκίας, που θέλει να αναβιώσει την Οθωμανική Αυτοκρατορία αδιαφορώντας για το κόστος σε αίμα και της κατεχόμενης από τοκογλύφους Ελλάδας, που δεν ξέρει τι της γίνεται.

Ο Σουλτάνος δε χρειάζεται να στείλει κανένα στα σύνορα. Φροντίζει να αισθανθούν άβολα οι ξεριζωμένοι, κι αυτό είναι αρκετό για να τους αναγκάσει, να προσπαθήσουν να φύγουν άρον – άρον.
Γιατί, τι έγινε τις τελευταίες μέρες στην Τουρκία; Πολλοί πίστεψαν πως πάει για πόλεμο με τη Ρωσία! Αφού η Αμερική σιγοντάρισε. Εσείς θα μένατε σε ξένη χώρα που ετοιμάζεται για πόλεμο και μάλιστα με πυρηνική δύναμη;

Στη Συρία οι Ρώσοι αποδεκάτισαν τον Τουρκικό στρατό. Με μόνο ένα αεροπορικό χτύπημα σκότωσαν δεκάδες. “Δεν θα γίνονταν τέτοιες τραγωδίες, αν υπήρχε συνεργασία” είπε ο παμπόνηρος Λαβρόφ.

Βέβαια οι Τούρκοι έτσι κι αλλιώς θα έκαναν επίθεση στους Σύριους. Είχαν ήδη αρχίσει, γι αυτό οι Ρώσοι φρόντισαν να τους υπενθυμίσουν, πως θα χρειαστούν πολλά - μα πάρα πολλά – φέρετρα.

Οι Τούρκοι μισθοφόροι έκοψαν το δρόμο Δαμασκού - Χαλέπι, ενώ χτύπησαν διάφορους στόχους. Όμως ο Συριακός στρατός ήταν στα Νότια της Idlib όπου πήρε και άλλο έδαφος. Οι απώλειες του δεν ήταν σοβαρές. Οι Τούρκοι αντίθετα είχαν πάνω από 100 νεκρούς αν και επίσημα δέχονται πολύ λιγότερους. Πάγια τακτική των αντιπάλων να μεγιστοποιούν τις απώλειες των αντιπάλων και να κρύβουν τις δικές τους.

Στο μεταξύ το σανό της ΝΔ δίνεται από τα ΜΜΕ σε ποσότητες. Το ΝΑΤΟ θα έκανε πόλεμο με τη Ρωσία;
Δηλαδή τα άλλα κράτη θα έτρωγαν πυρηνικά, για να πάρει εδάφη στη Συρία η επιτιθέμενη Τουρκία; Σοβαρά τώρα; Γιατί η Ρωσία θα χρησιμοποιήσει τα πυρηνικά της σχεδόν αμέσως, αφού δεν έχει συμβατική υπεροχή.

Μούφα veto. Οι Αμερικάνοι έδωσαν άδεια στον Κούλη, να κάνει μια επικοινωνιακή κίνηση, καθώς είχε σοβαρό πρόβλημα στο εσωτερικό, τόσο με το μπάχαλο όσον αφορά τον κοροναϊό, όσο και την αποτυχία στον πόλεμο κατά των νησιωτών με τον απόλυτο εξευτελισμό των ΜΑΤ.

Είπαμε αμέτρητες φορές, γιατί η Ρωσία δεν κάνει πίσω στη Συρία. Έχει εμπλακεί η ίδια στρατιωτικά, για να μην περικυκλωθεί το Ιράν. Δεν θα αφήσει με τίποτα τις ΗΠΑ να ελέγχουν όλο το πετρέλαιο και να έχουν υπό ομηρία την οικονομία της.

Ο Ταγίπ πάει να πάθει από που έπαθε η Γεωργία το 2008. Οι Αμερικάνοι την έβαλαν να προκαλέσει τη Ρωσία, να δουν μέχρι που ήταν διατεθειμένοι να φτάσει. Είδαν την “Αρκούδα” να κατασπαράζει τη Γεωργία.

Στο μεταξύ ο Κούλης κάνει σόου στον Έβρο. ΜΑΤ, Στρατός, Ειδικές Δυνάμεις κατά άοπλων προσφύγων. Πολλοί γυναίκες και μικρά παιδιά! 
Να πάρουν εκδίκηση οι τραμπούκοι των ΜΑΤ για το φιάσκο σε Χίο και Λέσβο. Να χαρούν οι ακροδεξιοί ανθρωποφάγοι.

Το δήθεν veto έγινε για τους πρόσφυγες. Καμία καταδίκη για την Τουρκική εισβολή στη Συρία. 
Στο μεταξύ τα θύματα του ιμπεριαλιστικού ανταγωνισμού, οι πρόσφυγες, θα προσπαθήσουν να φύγουν από αλλού. Ελπίζω ο καιρός στο Αιγαίο να βοηθήσει, ώστε να μην έχουμε άλλους ναυαγισμένους.

Αυτό που γίνεται στην Ελλάδα είναι ο απόλυτος εξευτελισμός, η μεγαλύτερη ντροπή. Χτυπάμε πρόσφυγες. Φερόμαστε σα κτήνη.

Παρατηρήσατε πως, παρά το διακαή πόθο της Ελληνικής αστικής τάξης για τα κοιτάσματα της Α. Μεσογείου, καμία ενεργεία δεν έγινε που να θίγει τα Τουρκικά συμφέροντα από τότε που άρχισε η νέα (αναμενόμενη) κρίση των Ρωσοτουρκικών σχέσεων.
Ο Σουλτάνος πρέπει να είναι απερίσπαστος στη Συρία, σύμφωνα με διαταγή των ΗΠΑ. Αυτό και μόνο δείχνει τi είδους veto κάναμε. Veto μασκαράδων. Έχουν δίκιο όσοι λένε πως, όσο κυβερνά το γαλάζιο τρελό καρναβάλι, δεν χρειαζόμαστε άλλο.

Μια χώρα που γνώρισε την προσφυγιά και τη μετανάστευση χτυπά πρόσφυγες και μετανάστες. 
Οι παππούδες μας πρόσφυγες, οι πατεράδες μας μετανάστες, εμείς; 
Εμείς βλέπουμε τις συμμορίες των φασιστών να χτυπάν αθώους.

Να ρωτήσουμε τους βλάκες με περικεφαλαία που ψήφισαν ΝΔ: Οι πρόσφυγες έκοψαν τις συντάξεις; Αυτοί θα σας πετάξουν από τα σπίτια σας το Μάη ή οι μπάχαλοι με τα κράνη και τις ασπίδες;
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger