Home » , » "Προστατευόμενοι μάρτυρες" και υποκρισία

"Προστατευόμενοι μάρτυρες" και υποκρισία

Από giorgis , Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020 | 9:19 μ.μ.

Του Γ.Γ.

Την άποψη μου για το πιο θα είναι το φινάλε και του τεράστιου σκανδάλου της Novartis την έχω διατυπώσει πριν χρόνια και επιμένω σ' αυτή.

Και η αλήθεια είναι ότι μόνο επιδερμικά παρακολουθώ την σχετική ειδησεογραφία.
Επειδή δεσπόζει σήμερα η κοκορομαχία Ν.Δ- ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την διαδικασία εξέταση των λεγόμενων προστατευόμενων μαρτύρων, δυο κουβέντες.

Ο Ν. 2928/2001 που επιτρέπει σε μάρτυρες να καταθέτουν ανώνυμα, είναι ένα αντιδραστικό κατασκεύασμα που μπορεί να το βρούμε μπροστά μας όσοι/ες παλεύουμε για την ανατροπή της καπιταλιστικής βαρβαρότητας. Από ζήτημα αρχών δηλαδή θεωρούμε ότι πρόκειται για έναν επικίνδυνο νόμο που πιθανόν να τον βρούμε απέναντι μας.
Αυτή ήταν και η επιχειρηματολογία των δικηγόρων πολιτικής αγωγής οι οποίοι αρνήθηκαν να εξετάσουν τους προστατευόμενους μάρτυρες στην δίκη της Χρυσής Αυγής.

Ομως έλεος με την υποκρισία της Ν.Δ και του ΠΑΣΟΚ!. Εχουμε και ένα αρχείο!
Αυτοί που χρησιμοποίησαν κουκουλοφόρους μάρτυρες για να δικάσουν νέα παιδιά  με τον διαβόητο «αντιτρομοκρατικό» νόμο (187 του Π.Κ. περί σύστασης εγκληματικής οργάνωσης), τώρα τους έπιασε η ευαισθησία να μην υπάρξουν "προστατευόμενοι μάρτυρες" σε ένα καραμπινάτο σκάνδαλο;.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

19 Φεβρουαρίου 2020 στις 8:05 μ.μ.

ενταξει εδω η κοροιδια δεν εχει σχεση με αρχες η νομους.ειναι καθαρα θεμα εκφοβισμου τους.- τα μελα της προανακριτικης δεν θα τα εμπιστευομουνα για οτιδηποτε -

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger